Mamici norocoase de sept-oct 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 10
musettepink spune:
Andy
babytza
iepurila distractie placuta si tie!!!!!!
bitza
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+LUCA
AMR 26 ZILE
bitza2008 spune:
Fresh, Clau...va astept la apel!Mai sunteti racite?Eu da, dar ma simt mai bine ca ieri...
37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!
andy.p spune:
bitza distractie placuta si pofta buna.
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
andy_galro spune:
Neata fetelor! Va poftesc la ...eu am dormit mai bine decat ma asteptam....cred ca in sfarsit oboseeala si-a spus cuvantul.
eva multumim de vestile bune despre Anca si felicitari pentru intrarea in luna 9!!!! wow ce putin mai este!!!
babytza bafta mare la dr
andreea_and, tzitziri felicitari si voua pentru schimbarea semnaturilor
bitza ma bucur ca esti bine si optimista
musette, felicic, ange, laura
34+Andrei
AMR 6 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
Piersicutza spune:
Buna dimineata, am mai aparut si eu pe aici.
Scuze am lipsit cam mult, pur si simplu serviciul ma termina.
La Multi Ani cu intarziere la toate Mariile!
Felicitari Claudinna pentru bebe Florin Razvan, sa fiti sanatosi si sa va bucurati din plin unul de altul. Recuperara rapida.
Carla bine ai venit pe lume si in bratele mamei, sa fii sanatoasa. Anca felicitari ca ai reusit s-o aduci pe Carla pe lume dupa 37 saptamani, chiar ca esti o luptatoare adevarata. Bravo.
Eu sunt bine, singura mea problema este ca inca nu s-a intors bebelina mea cu capul in jos si nu stiu ce sa fac. Mi se spune ca de acum incolo are tot mai putin loc sa se intoarca. Ii place ei sa stea in fundulet, cred si eu ca e mai comod asa. Mai e cineva dintre voi in situatia asta? Ce v-a spus voua medicul?
Mai citesc din urma si revin.
Dar nu inainte sa va pup pe toate si sa va urez in continuare numai bine si Doamne Ajuta!
31+
Piersicutza
bitza2008 spune:
Andy.p, Andy_g
Piersicutza, ne bucuram ca ai mai poposit pe la noi?Cum e vremea la voi ca aici te topesti de cald?
37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!
iepurila spune:
fetelor dati-mi va rog si mie o prere referitor la suportul de baia (acel opritor). Am gasit asa ceva http://www. mykids. ro/comanda. php?lang=ro&categ=25&cod=140
cum vi se pare? voi de care ati luat?
Eu, iepurica 29+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
iepurila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 neata fetili! Noi tot 2 in 1...si asa vom mai fi o perioada!Eu sincera sa fiu m-am saturat de gravideala...cel putin de cand sunt in luna a 9-a...obosesc prea repede, n-am aer, ma sufoc, n-am loc! Na,acum ma simt si vinovata ca am aceste sentimente! Babytza, tinem pumnii la eco!Sper sa rezolvi cat mai repede cu "mortaciunile" Musette, Iepu distractie placuta diseara!Of, m i-e dor de o nunta romaneasca...anul asta n-am participat la nici una! Eva, felicitari pt luna a 9-a...HE'S COMING!MUlti pupici Ancai si printesei Carla. Azi avem si noi un program incarcat..e ziua soacrei..si acolo la ei in sat e Festivalul Crapului...si am ceva fantezii culinare...crap la gratar Acum sunt la a 2-a cana de lapte cu branzoaice!! Pupici tuturor! 37+LUCAS AMR 3 saptamani!!! |
soacra ta e din dracsani? ce suuuper... ce de-a peste am prins intr-un an...
vreau si eu saramura...alea alea
Eu, iepurica 29+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
andy.p spune:
piersicutza si bb-lina mea e tot asa si mai sunt cateva fete care au tot asa bb-eii.Nu prea ai ce face zicea cineva aici de mers in patru labe prin casa,eu n-am incercat dar poate functioneaca
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
bitza2008 spune:
OOOO, Iepurica...cum, unde, de ce?Vad ca esti cunoscatoare a zonei!
37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!