Bucurii de sept-oct 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 5

Monique_new spune:
GETY tati se pricepe la calc...la unul din ele trebuie schimbat hardul si la al doilea ....cica l-a "gadilat" azi nitel.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

GETY spune:
Eu nu ma prishep, ma mai ajuta altii, dar am uitat sa precizez ca aia ar fi fost una din cauzele problemei "restartarea".
Asa creste Maria Diana

Monique_new spune:
GETY. La reparatii nu ma pricep nici eu.....ma mai pricepeam la butonat, mai ales inainte sa o am pe Cosmi. Acum nu mai am timp de "prostioare".
POZE COSMI 1 ANISOR

Mirabelac spune:
Gety mi-ai luat vorba din gura, chiar asta voiam s-o intreb pe Andreea, la ce cresa l-a inscris pe Seby.
Monica am vazut pozele voastre, foarte frumoase, ati fost multumiti de conditiile de la Albena? Anul asta am auzit mai multi care s-au plans de conditii proaste.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

xandrutza_76 spune:
Bonjour, eu in viteza, ma pregatesc de gimnastica...
Monica, sa va fie de bine concediul, felicitari lui Cosmi pentru canini! Veti rezolva voi si problema olitei. Pozele le las pe mai tarziu.
La noi bebe e smecher rau, si-a pierdut "bilutele" deocamdata, vom vedea in septembrie daca le-a gasit sau nu Am avut si noi probleme cu calcu` candva, se restarta, si a schimbat sotu` sursa.
Mira, ma bucur ca te simti bine dupa saptamanile de concediu.
Andreea, multumim de vesti. Ce simpatic e Sebicu! Eu am vazut poza.
Sper sa gasesti un loc de munca acceptabil. Ma bucur ca Sebi isi da drumul la vorba.
Gety, nush ce-i cu ticker-ul ala, e chiar deprimant cu numarul de zile pe care ti-l arata tie.
Lilina, pupam pe Vladone, sa nu mai viseze robotelul.
Ramo, sar`na pentru cafea!
Alexandrina 34+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

Mirabelac spune:
Fetele stie cineva ceva de Lexi? O fi in concediu de nu mai da pe la noi?
Alexutza ma bucur ca sunteti bine, mai treci pe la noi, grasu vad ca nu se dezminte, noi mai mult de 12-13 kile nu avem.
Andreea l-am vazut pe Seby cum imbratiseaza copacul, tare simpatic mai e.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

xandrutza_76 spune:
Mira, cred ca Lexi e in Ro, dar nu mai tin minte exact...
Alexandrina 34+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

Monique_new spune:
xandrutza poate gaseste bb "bilutele" pana in septembrie sa aibe fetele un fratior pe care sa-l jughineasca.
Mirabela noi am fost multumiti. Acum depinde fiecare ce pretentii are.Dar oricum fata de ce este pe litoralul romanesc eu zic ca nici nu se compara. Sotul prietenei mele cu care am fost, a lucrat pe vapoare si in multe hoteluri si el a spus ca a fost fff multumit si crede-ma ca a vazut destule.
Noi am stat la Orhideea era un hotel de 3 stele+, all inclusive. Curatenie: zilnic veneau si faceau curat, schimbat prospoape(pe care oricum nu le foloseam), facut pat, aruncat gunoi etc. La capitolul asta chiar nu am avut nimic de comentat.Aer conditionat in camera pe care i-ar nu l-am folosit pt ca nu era cazul. Statiunea era curata chiar ma minunam cum de romanii pot fi civilizati in stainatate si la noi in tara nu, avand in vedere ca 90% erau romani acolo. Muzica nu rasuna toata noapte pana la nu stiu ce ore sa nu poti dormi. Chiar nu am avut de ce sa ne plangem.
POZE COSMI 1 ANISOR

ramomar spune:
Monica vazut pozele voaste de la mare. Foarte frumosi sunteti, iar Cosmi la fel de vesela si simpatica Dar ce cuminte e ea, cum sta sa-i implitesti parul si sa ii faci codite, Patry abia daca ma lasa sa o pieaptan.
Gety si eu am observat de mult ca nu merge tickerul xandrutzei, dar de uituca ce sunt, am tot uitat sa spun. Mie mi se deschide pagina, dar nu apare nimic, e alba
xandrutza ce gimnastica draguto, cu burtica mare?!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Monique_new spune:
xandrutza ce nu merge? Ca la mine merge tickerul cu bebe...zice ca mai are 42 zile.
ramo a stat sa sti destul de cuminte sa ii faca codite. Acum nu-ti inchipui ca nu se frichinea. Pana am plecat i-am mai desfacut din ele, mai ramasesera 3 si abia ne-a lasat sa i le desfacem acasa.
POZE COSMI 1 ANISOR