Bucurii de sept-oct 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 6

Monique_new spune:
Intrebarea zilei : unde, cand si cum vreti sa organizati cea de-a doua aniversare a bucuriilor? si la ce cadouri v-ati gandit. Asta pt ca eu nu mai stiu ce jucarii sa-i cumpar pt varsta ei.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
monique, vazut poze cu Cosmi la mare, frumos, ah ce-as mai fugi si eu un we
de ziua lui Vladone cred ca vom merge ori la un spatiu de joaca (dar nu stiu care inca) ori la o terasa mai aerista
cadouri ? o masina cu pedale (daca gasim ceva sa ne placa)
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mirabelac spune:
Se intampla lucruri ciudate pe aici, am scris un mesaj si mi l-a trimis pe ala anterior... plus ca mi se citesc gandurile, adineauri Gety, acum Monica... de petrecerea de 2 anishori voiam sa intreb si eu.
Am fost la o petrecere in aer liber, la un picnic la o curte mare, unde au fost tot felul de jucarii: masinutze, biciclete, trotinete, topogan, groapa de nisip, copiii s-au simtit fff bine, de la 3pm pana la 22pm si tot nu se saturau, ne-au alungat tantarii... au fost multe baloane cu Happy Birthday si o tipa care a facut bodypainting, i-a pictat pe toti si se distrau de minune. S-a facut gratar, au avut tort, toti au mancat f bine. Asa mi-as dori si eu sa pot organiza, nu prea imi plac centrele astea de joaca inchise, problema va fi daca e vremea urata, totusi, va fi sept-oct. Anul trecut a fost o vreme super de ziua lui David. Ma mai gandesc dar sper anul asta sa organizez ceva frumos, cu muzica, mai ales ca-i place sa danseze. Mai astept si eu idei.
Despre cadou nu stiu, trebuie sa-i cumpar ceva care sa-l tina ocupat cat mai mult timp, o trusa de scule ceva. Apropo de asta, la noi chiar se potriveste chestia cu alesul la 1 an, se joaca non-stop cu mingea, vrea sa conduca masina, nu-l mai scot de la volan cand venimn de undeva, si surubareste non-stop, i-a zis lui taxu sa-i cumpere ciocan ca surubelnita are una veche...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Monique_new spune:
Mirabela super petrecerea despre care ai povestit, dar sa ai si conditiile necesare. Asa cred ca ar fi cel mai frumos dar daca nu ai unde.... In Bucuresti am auzit multe petreceri la Mc Donalds dar sincer pe mine una nu m-au incantat, mai ales la pitici asa mici de 2 ani care nu au rabdare. Pe fimea nu a atras-o decat mancarea, in rest vroia sa pleca. Am vazut multe truse cu scule pt baietei, bormasina Boch etc. Ai de unde alege. Si la Ouelle parca am vazut ceva dragut.
Lili poate ne dai idei de locuri de joaca, unde se organizeaza ceva frumos in aer liber daca se poate. O sa caut si eu dar azi nu am avut dispozitie.
Gata prima zi de serviciu dupa concediu. Ma duc acasa la printesa mea.
POZE COSMI 1 ANISOR

pufymic spune:
Salutare!
Multumesc tuturor de felicitari!
Am intrat pe fuga(ca de obicei in ultimul timp) sa va spun de Lexi: e in concediu in tara, la sfarsitul acesta de saptamana se intoarce inapoi in Germania...si la job.....mai multe va zicea ea cand revine ...
Andreea ma bucur din suflet ca e mai bine Sebi!

xandrutza_76 spune:
Ramo Gimnastica de la Beijing ma tinea pe mine in priza, dar nu am facut nimic, din pacate, am avut ghinion...
Monica, am vazut si eu cateva poze, dar mai am pana la vad pe toate; am admirat-o si eu pe Cosmi, cu codite, foarte bine ii sta!
In legatura cu petrecerea de doi anisori, la mine e destul de simplu, avand in vedere situatia Chiar nu imi pot programa nimic, nu se stie cum voi fi atunci, pot doar sa sper ca pe 21 voi fi inca acasa. Vom pregati ceva bun de papa, tort; invitati putini, din familie, sa nu fie nevoie sa bucataresc mult. Avem avantaj ca stam la curte, deci vreme buna sa fie. Vrem sa luam o masinuta din aia electrica, studiem piata.
Mira, o trusa de scule m-ar tenta si pe mine, ca sa nu mai umble dupa a lui tat`su.
In concluzie ticker-ul meu ba merge, ba nu merge; nu stiu de ce...
Alexandrina 34+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

Monique_new spune:
xandrutza multi parinti vad ca sunt tentati de masinutele electrice, dar pe Cosmi nu prea o atrag. I-a luat tati la 1 an o motocicleta electrica draguta si crede-ma ca afara nu s-a plimbat decat de 3-4 ori cu ea iar in casa nici nu o baga in seama. Deci tb sa ma gandesc la altceva. Carticele tot i-am luat si o sa mai iau, bucatarie mare are de la Craciun cu tot felul de vase, lego, bebelusi de tot felul luati din catalogul Quelle cu tot felul de accesorii, mai nou e pasionata de plusurile cu personajele Disney dar are si din alea.
POZE COSMI 1 ANISOR

alexutza_26 spune:
Buna dimineata fetele
Acum dimineata apuc si eu sa apar, ca altfeelll....
Despre petrecerea de 2 ani, sper sa fie vreme frumoasa sa mergem la munte ca suntem deja cuplati cu 2 gagici tot in sept nascute si mai vine si tovarasul nostru de carut...asa ca vom fi gasca mare
Despre ce cadou - aici e buba mare pt ca are motocicleta - folosita doar de vreo 3-4 ori, masinuta electrica pe care a tot utilizat-o crizand-o pe baba de jos cu claxonul si cu mersul pe gresie, dar acum parca a devenit un pic incomoda pt grasan, are tractor din acela cu tot cu remorca, dar la care nu prea ajunge ff bine la pedale si trebuie tot timpul tras....asa ca - habar nu am ce si cum, still testing
Si Mira - ai dreptate ca totusi se adevereste ce au ales de pe tava de la mot - al meu bani, parfum si inel - si mereu pana sa iesim afara vrea sa-i dau cu crema, cu deodorant, sa-l fac mai-mai...e ceva de spetriat, mai rau ca o fata....sper si printesa mea sa fie tot ca el - desi parca presimt o baietoaica!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si
24+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!