Bucurii de sept-oct 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 4

lilina spune:
RAMO, cred ca visa urat. mai venise un pitic la munte si avea un robot care face tot felul de dracii si Vladone il visa noaptea
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mirabelac spune:
Ramo eu m-am servit cu o cafea ca de azi am inceput serviciul, nu-mi era dor deloc, am stat 2 sapt acasa, n-am mai plecat la munte din cauza raguselii dar a fost fff bine, am petrecut acasa cu baietii mei, ma simt mult mai bine decat dupa plecarea la mare.
Gonghy cand ai descris-o pe Maya parca vorbesti de fi-miu, bate toti copiii din parc, cum vede unul mai de inaltimea lui cum ridica mana la el, cu cei mai mari nu face asa, desi ii explic tot timpul... sper sa fie doar o faza trecatoare, l-a impins o fetita mai mare de pe topogan si a cazut in cap, probabil de atunci i se trage, o tine minte si tot timpul cauta s-o loveasca cand o vede, mai aiurea este ca vor fi in aceeasi grupa la cresa, parca-s 2 cocosei cand se intalnesc. Am vazut pozele cu voi, tare frumosi mai sunteti, ma bucur ca v-a priit la mare.
Tala si noi am avut o perioada de constipatie, desi manca fructe si legume dar nu bea destule lichide, si-a revenit cu cereale cu musli si miere. Nici acum nu prea bea lichide, nu stiu de ce, mai ales ca e f cald afara.
De cand cu trezitul la pipi noaptea fi-miu imi cere lapte si daca nu-i dau face un scandal de scoala tot blocul... cateva zile i-am dat si a fost greseala mea, imi spusese dr sa nu-l las sa planga si asa am facut, de cateva nopti nu i-am mai dat si ma cearta, pana la urma se linisteste si se culca.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

mexxa spune:
Buna dimineata si de la noi....dupa un weekend luunngggg ca am zis ca nu se mai termina...a venit si ziua de luni.
Azi ma duc la cresa sa iau ultimele detalii....am emotii pt luna septembrie insa sunt sigura ca se va acomoda bine deoarece Sebicu e foarte sociabil cu alti copilasi...
Deja am primit cateva oferte bunicele pentru angajare....ceea ce ma bucura.Oricum munca o voi incepe de la 15 sept...pana atunci tre sa ma hotarasc.
Sebi iubeste tare mult copacii...se agata de fiecare copacel care il vada, 1 sa il caute de furmici si apoi daca nu are il strange in brate. E asa comic. Ia uitati AICI
Inca o veste buna este ca incepe sa isi de-a drumu la vorba...cred ca se simte ca a inceput sa auda din ce in ce mai bine cu urechiusa operata. Acum il striga pe Bau bau..si cand trecem pe langa biserici mi-l arata si il striga pe Doamne-Doamne. Are ceva aparte pentru icoane, daca tineti minte si la botez a ales icoana iar acum daca gaseste o iconita prin casa o pune repede sub perna.
Mananca numai singur, nu accepta sa ii dau eu, doar daca se plictiseste, in rest pana si ciorbita care era cea mai grea de papat o mananca singurel.
Pupici .. merg sa fac un picut de curatenie.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Monique_new spune:
Buna ziua. Gata concediul de 2 saptamani. Tare bine a fost, mai rau e prima zi de munca parca nu imi revin.
Noi am fost o saptamana la mare la Albena, unde a fost super dragut, conditii bune, ne-am simtit ok si noi si copii.Fetele erau disperate pot sa spun dupa piscina, abia de le mai scoteam afara si dupa discoteca pt copii. A doua saptamana am bananait prin magazine, pe la tara si acasica la racoare. Inainte sa plecam am reusit sa terminam si zugraveala.
Noutati despre Cosmi....au iesit toti 4 caninii intr-o saptamana. A fost destul de cuminitca, in afara catorva maraieli normale, nu a facut febra, a avut pofta de mancare asa ca am scapat. Ce nu reusesc este problema olitei.....nu mai vrea in ruptul capului sa faca nici la olita nici la wc. Am incercat toate variantele. Parca imi face in ciuda. Face pisu pe ea si zice " pala mami "... sa spele mami adica.
Cam asa am petrecut concediul. Poate mai dam o fuga si pe la munte, sa vedem.
Am citit fugitiv din urma si m-a marcat patania Roxanei cu liftul, mai ales ca in seara aceea ne vazusem in parc.Bine ca ai fost pe faza si nu a patit nimic Daria.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

ramomar spune:
lilina, dragul de el, cum a avut de lucuru cu robotelul si noaptea
Mira ma bucur ca te simti bine si odihnita.
Mona, deci in concediu ai disparut asa fara nici un semn Chiar intrebam intr-o zi ca oare ce mai faci. Sa va fie de bine si felicitari Cosminei pentru canini.
mexxa -ici multi Sebicului si tie multa bafta in a alege un servici bun. Am vrut sa vad pozele, dar nu merg
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

lilina spune:
MEXXA, ma bucur ca Sebi e ok
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Monique_new spune:
ramo multumim. M-am enervat tare acasa, pt ca ambele noastre calculatoare fac figuri...ceva cum poveste si Alina parca zilele trecute.Asa ca nu am reusit sa scriu nimic de cand am venit de la mare.....pur si simplu se restarta.
Mexxa, ma bucur tare mult de evolutia lui Sebi.Este un mare luptator si voi deasemenea.
Tala bine ai venit printre noi.
alexutza_26 bebelina . Oau dar ce inalt este ..94 cm. A mea cred ca e mai micuta de inaltime fata de medie. Acum nu stiu ce sa spun nici nu are cu cine sa semene inaltuta.
xandrutzacum te simti? BB ce face ...ati aflat daca este baietel sau fetita. Pupici de la cel mai mic ...la cea mai mare plus mamica.
POZE COSMI 1 ANISOR

Monique_new spune:
Avem si pozici de la mare o prima parte, restul trebuie sa le recuperez. CONCEDIU ALBENA
POZE COSMI 1 ANISOR

GETY spune:
Mamici, bine ati revenit de pe unde ati fost.
Monique_new, sa stii ca nu-s mare calculatorista, dar PC-ul se mai restarteaza si cand se incinge si cooler-ul nu face fata. Am patit eu la servici. Ii trebuie conditii sa ventileze sau racoreste camera.
Mexxa, ce vesti bune! Il faci pe Sebicu coleg de cresa cu David al Mirabelei? Daca tot stati prin apropiere?
Alexutza, sarcina la fel de usoara in continuare!
Asa creste Maria Diana

GETY spune:
Am de vazut pozici, dar later.
Xandrutza, raman cu misterul neexplicat, nu vrea nimeni sa click-uiasca tickerul tau.
Asa creste Maria Diana