Bucurii de sept-oct 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 11
xandrutza_76 spune:
Hi-hi, Itzyshor, eu astept
Aniversare frumoasa iti doresc!
Monica, mercic pentru ca ai pus reteta.
Alexutza, spor sa ai, sa ne spui cum a iesit tarta.
Ramo, ma bucur ca te-ai intalnit cu Ioana, poate repetati figura.
Alexandrina
34+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
itzy-bitzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eloise [font=Courier New][b][green] LA MULTI ANI, ALINA! Sa ai parte de noroc, sanatate si o viata cu nenumarate bucurii si impliniri! ![]() Parca schimbi si tu prefixul, ca si sora-mea |
Da asa este! La multi ani cu multe bucurii si impliniri ii urez si eu surorii tale...Nu aveam cum sa uit de ea.
Asa se spune...30 de ani....varsta la care o femeie se simte cea mai implinita, realizata...cea mai cea...daca-i pe asa abia astept!
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Mirabelac spune:
Ramo ce bine ca te-ai intalnit cu Pufy, o faza asemanatoare am patit si eu, eram la rand la dr si am vazut o mamica cunoscuta, apoi m-am uitat la copii si am recunoscut-o, era Alipiticot, din pacate n-a mai trecut demult pe aici.
Sa va povestesc ce ciudatenii face fi-miu:
1. Daca vede vreo urma de afectiune intre mine si sot, ne bate pe amandoi, pe rand. Ii explic ca noi ne iubim, ca il iubim si pe el, il chemam sa ne iubeasca si el dar nu vrea.
2. Bate copiii din parc, mai ales pe cei de statura lui, pe cei mari ii strange in brate. Si stau cu gura pe el, ii explic de fiecare data ca ii doare pe copii si le face rau, degeaba. Alti parinti nu fac asa, ii lasa sa se bata, nu se sinchisesc. Ma gandesc chiar sa nu doreasca sa obtina reactia mea si de asta sa face asa... nu stiu cum sa mai procedez, am citit ca e specific varstei de 2 ani, dar, totusi...
Ieri nu-l mai vedeam deloc in topogan, il caut, nimic, la un mom dat il gasesc intr-un burlan din ala, calare peste o fetita, cu mainile pe gatul ei, am inlemnit cand l-am vazut, i-am zis ce face acolo la care el "o iubec mami" si o pupa de zor... desi mie imi facuse impresia ca vrea s-o bata...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Itzyshor, ai PM.
Mira, noi inca nu ne-am confruntat cu asa ceva. Nu stiu ce sa zic, o fi vreo faza trecatoare. Tin minte cand era Raluca mica, musca, asa din senin. Nu a tinut-o mult.
Alexandrina
34+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
beatrix spune:
Alina, La multi ani cu sanatate, fericire, bucurii, numai impliniri si succese pe toate planurile!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
itzy-bitzy spune:
Va poftesc la o masa cu specific chinezesc...sper sa va placa...![]()
www.fabfoodpix.com/images/full/fF000822.jpg" target="_blank">Chinese food!
www.fabfoodpix.com/images/full/fF001112.jpg" target="_blank">Alta delicatesa!
www.fabfoodpix.com/images/full/fF001107.jpg" target="_blank">O fripturica!
www.fabfoodpix.com/images/full/fF001127.jpg" target="_blank">O salata
www.fabfoodpix.com/images/full/fF000355.jpg" target="_blank">Garnitura!
www.fabfoodpix.com/images/full/fF001119.jpg" target="_blank">Alta salata
www.fabfoodpix.com/images/full/fF002253.jpg" target="_blank">Un cocktail!
www.fabfoodpix.com/images/full/fF004883.jpg" target="_blank">Dulciuri!
www.fabfoodpix.com/images/full/fF002306.jpg" target="_blank">Un vin pentru doamnele mele! Hai noroc !
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
Ieri am fost si -am facut vaccin Anei-Maria...Prevenar...A cam plans, dar cum am luat-o in brate si am pupacit-o a uitat. Nu pt ca o durea, a inceput sa planga de cum a vazut seringa s-a speriat cred...si am cam tinut-o si fortat imobilizata...Oricum bine ca am scapat. Pana la anul in martie nu cred ca mai facem nimic noi.
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
Azi este si ultima zi la serviciu. Eu in scurt timp voi pleca acasa...mai stau vreo ora cred...![]()
O sa imi iau la revedere de la voi pt ceva timp...o sa imi fie dor de voi...nu dispar in ceata, nu ma dati la disparute ![]()
Luni dimineata plecam foarte departe...in China, la Beijing
.
Am stat pana la 3 jumate azi-noapte sa facem o serie de bagaje.
Am ceva emotii pt ca drumul va fi lung si obositor, nu atat pt noi cat pentru Ana-Maria...este prima data cand plecam cu ea cu avionul.
Asadar ...Doamne ajuta sa ne revedem cu bine...cu ochii mici si oblici 

Itzy-Bitzy
cu
gabitzica spune:
Itzy la multi ani
! Multa fericire si sanatate alaturi de familia ta.
Eloise ce filme ai vazut la festival?
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI ITZY
In cateva minute plecam la Sovata, va pup si sa ne auzim cu bine 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria