Bucurii de sept-oct 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Luni dimineata plecam foarte departe...in China, la Beijing

Wow, in concediu mergeti? Sau cu serviciul? cat sati?
Apar si eu din ceatza si mai sunt si curioasa pe deasupra
Cristina, concediu placut la Sovata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ALINA, IUBITA MEA, LA MULTI AAAAAAANI, SA FII SANATOASA, SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME SI SA NU MA UITI
TE QUIERRO MUCHO

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

LA MUUUULTI ANI ALINA!!!

Sa fii fericita, sanatoasa si tot timpul vesele cum te stim .
Daca ai dezvaluit "misterul" iti urez de pe acum calatorie placuta, fara peripetii si orice intrebare/nelamurire ai ma suni/imi scrii, sa veniti cu multe poze din vacanta si cu bateriile incarcate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

itzy draga, tocmai in China?! calatorie placuta, multi pupici Anei sa stea cuminte in avion. Cat o sa dureze zborul?
pupici multi!

eloise, am vazut un Vladut cu pletele in vant si mamica lui care arata super bine! Ma bucur ca ati avut un concediu minunat!

Cristina weekend minunat la Sovata!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Ramo, sa inteleg ca ai trecut de emotiile primei intalniri cu o mamik de bucurie ?

Eloise, ce faci saptamana viitoare ? Esti in Iasi sau pleci pe undeva?

Sa va zic de scumpa cuscra Sephora ca s-au intors din Italia si au ajuns deja la Roman insa Matteo nu e f bine, a capatat niste afte dureroase, am inteles ca de la o proteina din lapte. Face injectii micutul, nu prea mananca si m-am gandit sa i-o duc pe Ruxa in vizita sa-l mai inveseleasca . Cred ca maine sau poimaine plecam.

Ce iesence mai spun "prezent" saptamana viitoare, stabilim ceva? Gety, Mirabela, Lullabay? Mamililiii ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Itzy, la multi ani si multa fericire alaturi de familia ta frumoasa. Drum bun pana departe, sa te bucuri de concediu si sa iti reincarci bateriile.
Am intrat si eu fugutza sa va anunt ca bucuria mea va avea o surioara. se pare ca pana acum bucuriile au avut parte de pereche. Puiutza este bine, numai ca problemele de la sarcina cu Rares se repeta, asa ca am interdictie la efort, musai multa odihna, multa liniste si mult repaus la pat. Si ptr ca am echilibrat balanta in privinta sexelor, tati bucuros nevoie mare, a venit acasa cu flori ptr fete, lucru pe care nu l-a mai facut de la nunta, adica de f f multi ani.Cand eram in spital dupa ce l-am nascut pe Rares i-am spus ca la mamici se vine cu flori, dar el nici in ruptul capului nu a cumparat o floare pe motiv ca la baieti nu se dau flori. De acum prevad deschiderea sezonului la flori.
Mira si rares are un fel agresiv de a iubi, nu numai pe noi ci si copii afara, ii ia in brate si se urca efectiv pe ei, trage de ei sa ii pupe sub orice forma. Ne luptam si noi cu incapatanarea si agresivitatea si nu prea avem rezultate, dar acusi incepe cresa si poate ne mai domolim putin.
Va pupic si voi incerca sa va vizitez si eu cat mai des posibil.

Mamica lui Rares (15 oct 2006),

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui microbu

Ramo, sa inteleg ca ai trecut de emotiile primei intalniri cu o mamik de bucurie ?

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)

daa, Andra ma scapat de emotii M-am bucurat mult sa o vad si sa-i vad si pe pufisori. Da chiar asa,tu ziceai ca vii la Oradea! Sper sa iasa intalneala cu fetele de la Iasi.
Multumim de vestile despre Sephora.

Mergi la inceput

tanima felicitari pentru fetita! De acum sa te tii bine ca o sa vina tati acasa tot mereu cu flori pentru fetele lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Buna fetele....
La multi ani Itzy si calatorie usoara!!!
ne-am intors si noi de la mare (cu juraminte ca nu ne mai ducem acolo niciodata). Bineinteles ca David s-a constipat (asa face cand plecam pe undeva), n-a vrut sa manance, nici sa bea apa, dar ne-am indeplinit scopul: l-am dus la apa mare si i-a placut la nebunie - daca-l pierdeam din ochi o secunda...tzushti in apa! Oricum, mizerie mare pe litoralul nostru, nu mai calcam pe-acolo.
Nu stiu daca v-am povestit, dar noi avem si o catelusa bichon (mica si alba) pe care am luat-o cu noi pt ca n-aveam incotro. O cheama Lusha si este singura catelusa pe care o chinuie David (ma gandesc eu din gelozie). Problema este ca la intoarcere, din cauza de multe bagaje, singurul loc unde avea si ea loc sa stea era fix langa scaunul baiatului care a chinuit-o pret de o ora cu ciupituri, smuls ochi si urechi si intr-un final n-a mai rezistat si l-a crantanit (usor, fara sange sau urme). David s-a socat f tare dar sper ca s-a invatat minte sa n-o mai chinuie.
Cam atat despre noi, mai asteptam idei de cadouri pt sarbatoritii nostri dragi. Eu m-am gandit chiar sa-i cumpar si niste artificii, chiar daca o sa le eliberam ziua, cred ca i-ar placea.
Va pup, trebuie sa fug sa-l salvez pe tati de ciupiturile lui David

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI, ITZY_BITZY!

Si "drum bun" spre China!

Mamici, voi ati observat? Toate mamicile sarbatorite luna asta schimba prefixul anul asta.

Lumea se plimba, iar eu m-am apucat de spalat covoare! La sfarsitul saptamanii viitoare speram sa ne mutam la casuta noastra.

Si am mai avut si 4 . Ma confrunt cu o problema: pe Maria o pisca ceva, cred ca purici. Acum am fost la farmacie veterinara si mi-a dat sa stropesc cu o solutie prin casa. Si mi-a mai zis d-na de la farmacia veterinara sa nu-i mai pun sosetele, pentru ca acolo se ascund ei.

Mai rau este ca Maria scarpina piscaturile pana ii da sangele. Am dat-o cu pasta cu apa mentolata, cu Baneocin, cu Pimafucort, degeaba daca ea se tot scarpina, nu-i trec.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput