Bucurii de sept-oct 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Citat:
citat din mesajul lui microbu

Ramo, sa inteleg ca ai trecut de emotiile primei intalniri cu o mamik de bucurie ?

Eloise, ce faci saptamana viitoare ? Esti in Iasi sau pleci pe undeva?

Ce iesence mai spun "prezent" saptamana viitoare, stabilim ceva? Gety, Mirabela, Lullabay? Mamililiii ???

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)

Sandra, eu vin, numai sa-mi spuneti ziua, sa o strecor printre zilele de si , daca nu o iau razna pana atunci.

Mirabelac, Maria cand vede ca ne pupacim, se bucura, chicoteste si se urca si ea langa noi sa ia si ea parte.

Tanima, felicitari pentru . Si felicitari si sotului pentru gestul frumos pe care l-a facut.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Sephora, sanatate multa lui Matti.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Itzy, drum bun, concediu placut! Abia astept sa vad pozele...
Cristina, petrecere frumoasa la Sovata!
Sephora, sanatate lui Matti!
Tanima, felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa!!
Gety, mult spor la treaba, sper sa reusiti sa va mutati cand v-ati propus.
Sandra, doar in Iasi? Lili saptamana asta spunea ca pleaca in concediu, nu stiu daca va vedea mesajul tau; daca vrei pot sa-i dau un sms eu, s-o pun in tema.

Alexandrina 34+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare dragele mele...

In primul rand LA MULTI ANI Alina...sa fii fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti.

Venim si noi sa ne laudam ca am scapat de silicoane adica de suzeta care ne dadea batai de cap. Spre uimirea mea nu a plans noaptea dupa ea, nu a facut crize de isterie...cel putin nu asa cum ma asteptam. Ziua o striga si o cauta...e mai greu la somnul de pranz, dar seara e super ok.

Am vazut pozele cu Vladut...Andra e un dulce!!!

Alte noutati nu mai avem
Cu crize, mofturi si altele inca ne mai confruntam si noi.dar mergem inainte.
Mirabela si eu am emotii pentru cresa. Am fost ieri si m-am interesat pentru ultimele noutati...ce pot sa zic e ca Sebi a plans la plecare ca vroia sa ramana acolo la jucarii...speram sa nu fie asta numa 2-3 zile...
A inceput sa vorbeasca cam de toate...a invatat sa o strige pe mama mea..ii spune buni dar pe strabunica o striga bau bau

Va pup si un sfarsit de saptamana cat mai frumos.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Daca e de intalneala saptamana viitoare ...vin si eu cu Sebicu.Si asa nu v-am mai vazut de mult dragele mele.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Tala, sper ca Lusha a scapat macar de data asta de "mangaierile" lui David!

Eu va urez "noapte buna"!

MamiLili, Drum bun, wherever you go!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Buna dimi!
Momentan lenevesc, mai indata vreau sa fac ceva dulce, inca stau in dubii...
O zi frumoasa fetelor!

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

fetele....va pup....

Dupa o lipsa de luni de zile de pe "bucurii" am gasit si eu cateva minute sa va dau de veste despre noi.

In linii mari suntem bine. Teu a scapat de dermatita atopica dar (asa cum ma asteptam) au aparut alergiile respiratorii. Acum face un tratament pentru astm dupa ce mi-a facut cateva crize respiratorii (din care la una am avut nevoie de internare).

In rest este un copil cuminte, prea cuminte as spune eu. Evolueaza frumos. Gandeam sa-l dau la cresa dar acum, cu problemele astea, il mai tin macar un an acasa. In continuare este alergic la proteina de vaca si la ou. Dar am noroc ca mananca foarte bine legume si fructe (ca altceva nu prea vad ce as putea sa-i mai dau).

Eu am inceput serviciul cum am ajuns in tara (pentru cine a uitat m-am intors din Canada in ianuarie) iar de Teu are grija mama (sa-i dea Dumnezeu sanatate).

Mai avem si noi trei saptamani si ne vine si taticu acasa (sotul a mai ramas cateva luni in Ca sa mai rezolve una-alta).

Eu mi-s tare bine acasa, in Romania. Sunt fericita ca am facut alegerea asta si nu am avut (in cele 9 luni de "acasa") nici un moment de regret.

Simt ca si lui Teu ii este bine aici, langa bunici, verisori, unchi.
Simt ca aici, in Romania (unde este inconjurat de dragoste si atentie) creste mult mai frumos decat ar fi crescut in Canada (unde aveam putini prieteni si acestia destul de ocupati cu problemele lor).

Mie mi-a fost foarte greu singura (fara sot). Cel mai greu mi-a fost cand Teu imi facea crizele respiratorii. Dar am avut noroc sa dam peste un doctor bun, care-si cunoaste foarte bine meseria (sau ma rog, asa am perceput eu) si care a avut o influenta foarte buna asupra mea. Ma simt linistita sub supravegherea dansei.Mergem la evaluari si reevaluari cam o data pe luna si in functie de cum evolueaza Te ne mareste sau ne micsoreaza dozele de medicamentatie.

Cam atat despre noi. Pupici multi si de la Tudor si imi propun (si doresc din suflet) sa va mai dau cate un semn din cand in cand despre noi.

Si totusi exista iubire...

Mama lui Teu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Alina, nu cred ca vei mai vedea mesajul meu, iti doresc multa sanatate si fericire, viatza lunga, multe bucurii alaturi de papusica voastra si multe multe postari la fel de amuzante ca pana acum la Bucurii!

usorlili, te daduseram disparuta , ma bucur ca suntetzi bine. Pozici?

mexxa, sper sa n-avetzi probleme cu acomodarea, eu am primit o veste cam proasta si anume ca e "bataie" pe locurile la gradi pt copii sub 3 ani. Si mie imi trebuie 2 locuri, sper sa rezolv cumva, ca mor singura cu ei inca un an acasa...

Va pup, weekend fain va doresc.

Mergi la inceput

Buna seara. La noi e foarte cald, sunt toropita...
UsorLili, pupici lui Teu si multa sanatate!
Adina, sper sa rezolvati cu locurile la gradi, multa bafta!
Andreea, felicitari lui Sebicu pentru renuntarea la silicoane.
Itzyshor, te pupa Lili si iti ureaza toate cele bune! Imi pare rau ca nu mai apuci sa vezi mesajul.
Lili va transmite salutari si va pupa pe toate, e in concediu.

O seara frumoasa.

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput