Bucurii de sept-oct 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Xandrutza- si reteta de tarta de unde o iau???ca forma am si eu de mult, dar inca nu am inaugurat-o...ce pofta mi-ati facut...relelor...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 24+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Monica, ai reteta la indemana? Ca eu iar am uitat pe unde am pus-o...
Alex, era pusa aici pe forum intr-un capitol din urma, dar o mai caut eu... Parca si Gety o avea salvata...

Alexandrina 34+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

LA MULTI ANI ALINAAAA!!! Si cate o floare pentru fiecare an
Sa iti dea Doamne Doamne multa sanatate, fericire, impliniri si o viata minunata alaturi de papusica ta si sotior!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

La multi ani ! Alina sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.

xandrutza nu o am dar o stiu . Deci : blatul : 125 grame unt, 125 grame zahar, 125 grame faina, 1 plic zahar vanilat + o lingurita praf de copt.....se amesteca toate. Crema am folosit OLE de vanilie, desupra fructe ce doresti si jeleu rosu. GATA TARTA.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Vaaiii nu pot sa cred, voi ma duceti cu zaharelul si eu chiar fac 13-14 pe langa calculator, doar, doar apuc sa pap tarta azi...

In alta ordine d eidei.....

Itzy - LA MULTI ANI!!!sa iti dea DD multa sanatate sa te bucuri de printesa si de cei dragi, toate visele sa ti se implineasca...si de ce nu un BB2 sa va dea DD..multi ici pt o pers speciala!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique_new

La multi ani ! Alina sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.

xandrutza nu o am dar o stiu . Deci : blatul : 125 grame unt, 125 grame zahar, 125 grame faina, 1 plic zahar vanilat + o lingurita praf de copt.....se amesteca toate. Crema am folosit OLE de vanilie, desupra fructe ce doresti si jeleu rosu. GATA TARTA.

POZE COSMI 1 ANISOR

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

alexutza sa imi spui cum iese. Eu am facut zilele trecute si a iesit o bunatate.Au devorat-o.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

si acum sa va spun cu cine m-am intalnit eu intamplator, ieri, cred ca daca ne stabileam aceasta intalnire nu iesea nimic: cu Ioana (pufymic)!!! si cei doi pufisori dulci rau! Eu asteptam un nenea politist (intalnire de gradul III) in fata la "maimute" (gradina zoo) si vad o mamica care imi parea cunoscuta, zic e Ioana, dar ma pt siguranta ma uit la copii, care mi-au confirmat sigur ca e ea. E o mamica super draguta, iar de copii ce sa mai zic, Nicolas are inca un chip de bebelas, cu niste falcute si picioruse crete numai bune de pupat. Mi-a facut mare placere sa o cunosc pe ea si pe gazucii ei

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI, ALINA! Sa ai parte de noroc, sanatate si o viata cu nenumarate bucurii si impliniri!

Parca schimbi si tu prefixul, ca si sora-mea ... Felicitari, e o varsta superba pentru o femeie!

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

La multi ani Alina! Sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti ofere viata tot ce e mai frumos si sa te bucuri alaturi de familie si prieteni!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Va multumesc pt urari!
Imediat va poftesc sa degustati ceva...sa vedeti pt ce am stat eu pana la 3 jumate azi-noapte sa pregatesc .

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput