Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
annasofia spune:
Buna fetelor,
poate imi recomandati si mie un medic cu care sa nasc la Medlife, doctora mea moseste doar la Euroclinic si Municipal. Ea m-a sfatuit sa nasc la Municipal.....ceeeeeea ce mi s-a parut dragut, mi-a zis ca nu merita sa dai 100 mil la Euroclinic. oricum dupa ce voi vizita municipalul ma voi decide probabil mai usor, dar pentru orice eventualitate vreau o legatura si cu Medlife.Acolo a nascut o clienta d-a mea si a zis ca e hotel de 4 stele, stai cu iubitul tau si familia, plus cea ce mi se pare important nu ma murdaresc la mana cu datul spagii.
PS. daca cineva renunta in august la eco IOSUP sa ma anunte si pe mine, am prins programare doar pe 22 SEPTEMBRIE
15+
rein spune:
Porumbita, sarea favorizeza retentia de apa, asa ca adaug si eu, solutia imediata este sa tii regim. Si sa fii atenta si la tensiune.
Anculet nu are importanta pentru TT daca mananci sau nu. Iti spun sigur, iar recoltarea se poate face oricand in timpul zilei, inclusiv seara.
lisa79 spune:
eu inca visez!. eu mi-am intrebat doctorita, a zis ca pe avion sa beau multe lichide, deci o sa imi iau loc langa WC!, dara asta e. de abia astept. mai am 3 zile de munca si gata!!!!
va pup, merg sa fac o mancare de vita!
16S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!
BillyBilly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pusyketa Pt.Billy(caci presupun ca n-a apucat sa citeasca,daca s-a trecut la alt capitol): Aparatul de care spun eu tocmai a fost adus,acum vreo luna-doua.Din pacate,Chiteasca,cu tot portofoliul ei,nu prea se pricepe sa umble pe acest aparat.Deocamdata este un singur medic din Medlife care face eco pe acest aparat,care este muuuult mai performant decat Voluson-ul 4D care era pana acum si pe care face Chiteasca.Stiu ca Chiteasca e cel mai bun medic ecografist de la Medlife,dar daca dr.Ivanov m-a trimis la acest aparat si spune ca se vad mult mai multe la el,merg la asta.(Mai pe intelesul muritorului de rand,am inteles ca o eco la acest aparat se vede cum vedem filmele facute pe calculator despre sarcina). Am fost la medlife astazi si am facut triplul test.Rezultatul,in 7 zile lucratoare.M-am programat pentru 15 septembrie la eco-morfo-minune. Si...ha! Domnisoara de la receptie incerca sa ma convinga sa n-o anulez pe cea de pe 19 sept.Adica.....sa fac 2 morfofetale.... Apropos,mi-a scapat sa va spun ca dr.mi-a zis ca daca n-am apucat sa fac pana acum decat analizele pentru toxoplasmoza si chlamydia,restul sa nu le mai fac,ca e tarziu deja si nu mai sunt concludente.....ce parere aveti? 16+ VINE BEBE! |
Bunaa! Aparatul de care vorbesc eu este pt eco 3d si cred ca si 2d, cu care se fac urmaririle de ovulatie si sarcina in primele trimestre. De acela spuneam ca este slab la Medlife. Daca aparatul inlocuit este pt eco 4d, atunci n-am nici o parere, din cate stiu (poate n-oi sti bine) la 4d nu se fac masuratori, este de mai mare fidelitate, intr-adevar, bebe-ul se vede mult mai bine, dar este o eco optionala si mai mult pt curiozitatea si distractia parintilor.Si, da, iti da un CD cu inregistrarea. Dr. Chitescu la medlife face doar eco 4d, de-asta eu pt morfo-fetala de trimestrul I, am fost la polisano, unde a operat pe un aparat pt 3d. Din cate stiu eu, si iara poate n-oi sti bine, dr. chitescu este una din doctoritele cele mai bune din Bucuresti, din punct de vedere al experientei profesionale ecografice de sarcina, pe langa Iosup, Pop si mai sunt 2-3. Tu faci cum crezi, nu vreau sa te conving de nimic, ti-am dat doar o recomandare si o parere proprie. Eu cu Medlife am avut o relatie de vreo 3 ani de zile, am avut si contract pe firma cu ei, si cand ti-am spus ca nu tot ce zboara se mananca pe acolo, a fost un sfat din culise. Take it or leave it, faci cum simti mai bine.
Referitor la celelalte analize pe care n-ai reusit sa le faci inca, mai exact la care te referi? Eu mi-am facut setul complet prin sapt a 12-a pt primul trimestru si acum fiind in sapt 22 am fost trimisa sa le mai fac odata pt trimestrul 2. Dr. meu mi-a spus ca se fac de trei ori in sarcina... probabil ca depinde de la dr la doctor.
Chiar n-ai de ce sa faci doua morfo-fetale, daca ambele sunt la fel de complete. Una si buna este suficienta.
Catalina
21+ Ana-Maria ingeras de
Bebelusa
BillyBilly spune:
Deci, fetitele capata teren! Felicitari pt fetitele Carmen si Danotino!
Fetelor, nu stiu cand incepe luna a 6-a dar la mine picioarele si mainile umflate au devenit parte din cotidian in ultimile zile. Am fost la dr si mi-a spus sa o mai subtiez cu sarea.
Alina trimite-ne si noua un val sa ne mai racorim! Fericito!
Catalina
21+ Ana-Maria ingeras de
Bebelusa
lisa79 spune:
vreau sa pun poze cu ecograhia si nu stiu cum!!!
16S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!
nemary spune:
citat din mesajul lui lisa79 vreau sa pun poze cu ecograhia si nu stiu cum!!! 16S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi! |
eu am facut poza la eco si am incarcat-o pe webshot. si arata cam asa ecografie
sarcina usoara va doresc tuturor
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
veronica75 spune:
Neata fetelor
Slabuta activitatea in wk
Eu ma pregatesc de vacantaaaa fac bagaju si maine dimineata plecarea
Asa ca...va pup pe toate, aveti grija de voi si de bb-i.
Sper sa vin cu vesti bune (ca nu mai vom) si binenteles cu povesti de vacanta
citat din mesajul lui lisa79 vreau sa pun poze cu ecograhia si nu stiu cum!!! 16S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi! |
Lisa pe site exista obtiunea - albume foto-
Ca sa activezi albumul tau, trebuie sa intri pe -profil personal - si jos de tot, ai obtiunea - activare album pers.- dupa aceea mergi din nou pe - albume foto- editeaza album/adauga poze- si acolo poti pune pozele tale.
Daca vrei sa le vezi pe ale mele , la -albume foto- dai cautare la utilizator veronica75
pupici
http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">
BillyBilly spune:
annasofia bine ai venit! Din cate stiu eu, Dr. Luis Mendez este f popular pe acolo, si eu am fost la dansul, f de treaba si asista nasteri numai la Medlife si Dr. Mirela Popa, care iara este recomandata de fetele care au nascut la Medlife, ca-i o doctorita f buna si care-si da interesul fata de paciente. Am inteles ca fetele angajate la Medlife il prefera ca dr. pe Mendez. Succese maxime!
Catalina
21+ Ana-Maria ingeras de
Bebelusa
Alina1976 spune:
Venit de la plaja! SUPER valuri, apa excelenta
Vero, VACANTA placuta! ne vedem in septembrie!!
Iti tin pumnii sa nu-ti fie rau. Si a te distrezi!!!! MAXIM!
Billy....urmatorul val este pentru tine. cu DEDICATIE...Ei, te-ai racorit?!!
Ma duc la nani...deh, ca in concediu...Ana doarme de muuult :-)
Alina20+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica