Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
edinutza spune:
Buna frumoaselor!
Doar pe fuga intru pt ca sotul are liber si azi si ieri a avut si suntem pe drumuri daca ma simt bine profitam!va salut pe toate dar in special pe Carmen si pe Danotino pt pasarici!Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va intareasca!ma bucur pt voi!
Just_minunate experiente!abia astept sa le traiesc si eu!
Stella_si eu iti galerie!lasa stresul si nervii bb este CEL MAI IMPORTANT!Dumnezeu sa te ajute!
pa am fugit!
13+
edi
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia just,felicitari! Porumbita,remediu la ce?sa scoti verigheta sau sa nu ti se mai umfle mainile si picioarele?Cu verigheta o rezolvi cu sapun sau cu o crema,de preferat s-o rezolvi acum ,ca mai incolo ti se umfla mai tare si e mai aiurea..Iar remediu,fara sare!dieta fara sare!Eu nu am avut pana acum probleme,da nici inainte sa-mi zica dr "meniu fara sare", nu ma omoram eu cu sarea..si beau f multa apa!Iar eu seara imi aplic dusuri reci pe picioare...fac bine la circulatie.(mai ales ca eu la job stau in picioare),apoi stau cu picioarele pe-o perna mare..deci ridicate.Oricum eu stiu ca mainile si picioarele se umfla abia la 6-7 luni.. POZE Minunica mea 18+ |
da, am uitat sa precizez... remediu la umflat... ai eu stiam ca tr sa te umfi mai tarziu, in luna mai mare...
Leditia spune:
Este ingrozitor de cald si eu nu mai am mult si merg la munca..
Ieri eram ingrijorata ca nu miscase bb si deja ma invatasem sa miste dim si seara..si deja intrasem la banuieli,is paranoia rau si ce mai..ziceam ca azi merg la un eco,ceva..si bine ca aseara pe cand stateam la o terasa a miscat..si-a tot miscat..Saracu bb,a trebuit sa dea reprezentatie pt nebuna de maica-sa!
POZE
Minunica mea
18+
Anculet spune:
Salutare fetelor!
Joi am fost la control,bebele meu este f bine...nu mi-a spus ce ce,pt ca statea intr-o parte,sau cu spatele .Pt ca am un dr ginecolog f dragut,pe tot parcursul ecografiei l-am vazut pe bebe 4D... statea turceste,si-a intins piciorusele,si-a bagat degetelul in gurita,a inceput sa inghita lichid amniotic...a fost o experienta extraordinara.
Luni ma duc sa-mi fac TT-ul....aveti idee daca inainte de recoltare (pt ca am inteles ca-i analiza de sange),nu trebuie sa mananci?.
Cam atat ds noi,eu va citesc zilnic,dar scriu cam rar :P.
14+ cu o
Iris2002 spune:
Buna mamici, si eu pe fuga.
Stellutza, fara stress, ca nu e bun pentru bebe...cind se intimpla ceva ce te streseaza gandeste-te la pui mic si ca el te vrea calma, linistita. Nimeni nu merita sa iti faci nervi. Bebe si cu tine sunteti cei mai importanti. Uite, daca te ajuta, scrie aici cind ai fumat ca sa te certam noi si sa nu mai faci.
Cadia, sa te distrezi la nunta!
Porumbita, nu e obligatoriu sa te umfli nici in ultima luna, eu nu am avut probleme din acestea la sarcina cu Francesca, desi kilograme am pus destule si maninc(din pacate) cu sare destula. Cred ca retentia de apa e o predispozitie a unora dintre noi. Au zis bine fetele, incearca sa lasi sarea si sa bei multa apa. Daca persista situatia ia legatura cu doctorul. (nu vreau sa te sperii, dar aici asa ne spune, daca retii prea multa apa e bine sa iei legatura cu gine ca sa vada el despre ce e vorba).
Justme, ce draguta esti cum povestesti de bebica micuta... puiul meu din burtica a dansat ieri pe cind eu asteptam tramvaiul, asa ca i-am vorbit si l-am mangaiat (sau am mangaiat-o) de se uitau niste tineri in statie la mine ca la o zabauca. (evident ca ii vorbesc romaneste puiului mic, ca si Francescai).
Danotino, felicitari pentru printesa!
Ledi, ai scapt de un stress!
Va pupacesc pe toate
Alina1976 spune:
Hello gagici,
Evident ca nu aveam stare sa stau aici la mare fara sa intru un picut sa vad ce faceti :-)
Am vazut vestile bune si ma bucur mult!!!
Carmen...HMMM, se pare ca de data asta am pierdut pariul...dar ma bucur ca-i fetita, de fapt ca este asa cum ai vrut tu! Sa dea D-zeu sa fie sanatoasa si frumoasa!!
Danotino, si tie MULTE felicitari!!! :-) A fost bine la eco nu? Ti-a placut de Dr.? Sa-ti traiasca printesa!!...incerc sa-ti pun eu carucirul roz pe prima pagina.
Naty, eu cred ca ii bateam pe aia!!! NESIMTITI!!! Auzi...nu numai ca nu te-au lasat din proprie initiativa dar au avut tupeul sa te si refuze cand i-ai rugat?!!?? INCREDIBIL.
Fetelor, noi suntem bine...am ajuns cu bine la mare...e MUUUUULT soare, apa marii CALDA, totul e OK. Ana este si ea bine, disperata dupa apa ca de obicei.
Ma duc ca ne astepta la masa.
PUPICI la burtici!!!
Alina20+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
DarkBendis spune:
Ziua buna,
Tot pe fuga si eu ca am "tur" de facut la muzeu in juma' de ora. Bucurie mare... analizele (Spina Bifida si Down's) au iesit "very low risk", adica... bune . Rezultate concrete astia nu dau, asa e pe aici.
Pentru fetele care au intrebat de analize, aici testele de sange le-am facut in sapt. 10-11 cam pe acolo ( HIV, sifilis, rubella, hepatita nu-stiu-de-care, cercetat grupa sangvina si RH, nivelul de fier) Chlamydia nu mi-au facut (aici ti-o face cand iti faci testul Papp, si eram la zi cu ele), listeria si toxo iar nu mi-au facut, i-am intrebat si au zis ca nu e nevoie (am matze da' sunt "de casa", nu ies in curte). Oricum, medicul poate fi intrebat inca o data daca e sau nu cazul sa fie facute analize (astea sau altele) sunt sigura ca o sa explice daca e nevoie sau nu
Uff... fug.. ne vedem mai pe seara
O zi faina
Dark Bendis
19+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
veronica75 spune:
Salut fetelor,
Donatino - felicitari pentru fetita,
Anculet - ma bucur ca ti-ai vazut bb-ul si e asa activ,
Alina - ma bucur ca te distrez la mare, poate reusesc si eu sa fac o baie in mare.
Fetelor, plec si eu luni in vacanta , fiindca m-am trezit asa mai tarziu m-am hotarat sa plec la sora mea in italia.
Toate bune si frumoase numai ca mie imi e inca rau si nu stiu cum sa fac fata calatoriei. Adik destul de des, mai ales daca am stomacul gol,...si am de mers cu avionul 2 ore si ceva si dupa aia cu autobuzul.
Va rog mult pt. cine a mai calatorit si stie poate imi dati ceva sfaturi si mie, ce as putea lua( ca med.) si ce fel de mancare sa am la mine.
Mai rau ca sufar si - de rau de miscare - ceea ce, cred, o sa imi accentueze greata
Da vreau neaparat sa plec si eu sa ma relaxez undeva.
http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">
miereamara spune:
Veronica eu am calatorit cu avionul in sarcina( am avut calatorii de 16-17 ore spre Romania)....dar eu stiu ca nu ai voie cu mancare la tine(ma refer mancare de acasa). Dupa ce treci de securitate iti poti cumpara ceva de la vreun restaurant din aeroport. Incearca sa iei ceva biscuitei, fructe (banane), nu sandvichuri care sa-ti accentueze starea de greata. Si in loc de coca cola sau apa, vezi ca este un suc numit GingerAle (de obicei au pe liniile aeriene), e f bun pt greata. Incearca sa ai stomacul gol cand decolezi, chiar dc o sa-ti vina sa vomiti nu o sa ai ce.
Danotino felicitari pt fetita!
DarkBendis felicitari pt rezultatele bune la test!
Eu am fost ieri la interviu, dar nu cred ca voi merge mai departe pt ca exista o conditie de angajare si anume toata lumea trebuie sa faca testul ala pt TBC (cand iti injecteaza tuberculina in mana si astepti 48 de ore reactia). Nu vreau sa-l fac, am vb si cu doctorul si mi-a spus sa nu-l fac pt ca nu a fost testat sa vada cat de sigur este pt gravide.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
veronica75 spune:
Multumesc mult Miere, am sa tin cont de sfaturile tale.
http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">