Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

RalucaAlexa gata. scrii asa: [ url=" link "] cuvant [/url] fara pauze, normal.
da, ai dreptate cu calculul, doar ca de la 1 an trebuie luat alt scaun de masina, cel de grupa 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

RalucaAlexa, Mothercare este un magazin foarte scump, unde poti face cumparaturi doar cand sunt reduceri (cel putin asa mi se pare mie). Sunt si alte magazine de unde poti lua lucruri bune pentru bebe (nu chestii chinezesti). Iti facem o listuta cand te hotarasti sa vii aici. Deocamdata eu nu am facut nici o incursiune prin magazine (pentru ca aterizam tot in toaleta), insa cum ma simt bine, fac o trecere in revista si apoi trec pe listuta magazinele cele mai faine si avantajoase.

Prietenele mele mamici mi-au spus ca isi fac cumparaturi online din state UE si ajung sa plateasca mult mai putin decat daca ar cumpara de la respectivul magazin in Romania.

Bee16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, intre 18-21 septembrie 2008 o sa fie editia de toamna a Baby expo si apoi in noiembre editia de iarna. Poate ne vedem acolo cu burticile noastre cu tot!!!!!

Bee16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

merge atat de greu netu sau site-ul de-mi vine sa musc din calc...
Rox - multamim de modificari si lamuriri. Cat despre calcul el este cat se poate de corect: pana la anu uita tasu' cati bani a dat pe carut si pt scoica de 1 se face alt calcul :))))

19+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
RalucaAlexa "ochiul meu de expert" (hahahaha) e fff incantat de alegerea ta, peg perego e super firma dar si super scumpa . si prinderea aceea tripla ptr scaunelul de masina e criminal de smechera. daca ai masina cu isofix foloseste-o pe aceea ptr ca scaunul sta incomparabil mai bine decat in centurile masinii.

Caruciorul e super. Totusi, Roxana, auzisem ca tipul asta de carucioare sunt cam grele in varianta sport. Asa este? Ca stiu ca si tu cauti unul sport mai usurel.
Cat despre pret, nu comentez. Daca-ti permiti e ok. Fiecare isi stie puterea financiara.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Ceau ceau fetele!

Iris_incep cu tine te pup toata toata,este o zii super!!este inorat si bate un vant racoros,nu a mai fost de mult asa+azi noapte chiar mi-a fost frig!asa ca ai sperat bine!vai strang pumni sa va reuseasca planul!noi am avut wk asta asa de joi seara pana luni dim doar ne-am rasfatat,am fost la plaja,intr-o mica excurise,la cumparaturi,la resto,am vazut si cateva filme,ce mai lux!

Carmen_iti urez succes,dar stiu ca totul va fi ok!eu ma duc luni sa imi ia sange pt trim 2 cele de rutina si pe 4 am DTN,iar pe 2intalnirea cu cine imi urmareste sarcina!auzi cum mai stai cu tzitzicile?eu zici ca mi-am pus silicoane!

mvb_tare faza!Dumnezeu sa il binecuvinteze pe omul acele,sigur El l-a trimis in calea ta!saracuta de tine,eu sunt pofticioasa de fel,sper sa nu patesc de astea!

Raluca_smecher carutul!pare f sanatos,daca ai posibilitati cumparal,oricum e bine sa nu te grabesti,mai e timp!

Miere_salopeta si jerseul si toate ma dau gata!super!

Mariposita_bine ai venit la noi!Dumnezeu sa iti dea un bb sanatos!
Cadia_felicitari!

14

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

raluca - vezi ca ne certam

si al meu e "viitorul presedinte al romaniei"

ce scumpa e mobila de bebe - cam cat 2 dormitoare costa o camera care imi place. asta daca ma limitez - ca unele costa cat toata mobila din living, buc si dorm.

eu tot am dureri mari - il sun pe dr

19+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu mai fiti asa egoiste, mai trimiteti si aici niste racoare ca te topesti ... iar cu umezeala.... e ingrozitor.
Andre_ea - am pus mana pe un singur peg perego sport care era ok ca greutate. nu mai stiu ce model era ca este al unei prietene. dar calitatea este... waw! eu nu cred ca ma mai mut de la inglesina trip, ala mi-a ramas in cap, pe ala il voi lua.
Cristi, suna la medic daca nu ti-e bine!
si pe mine azi ma luara contractiile... a fost cea mai nasoala zi de pana acum. de abia la 12 m-au lasat... dar bine ca m-au lasat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

am sunat si la 6 mergem la control iarasi

poate de data asta coopereaza si bebele mai mult la ecografie.

nu stiu daca sunt contractii - ma apuca pe stanga, de la talie si pana jos cate o durere, si trebuie sa stau ghemuita pe jos sa treaca.

am luat no spa ieri si azi

19+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Cristi suna la dr daca te deranjeaza ceva!! Cat despre "Viitorul presedinte" - se rezolva, isi alterneaza ei mandatele cumva!! ;)

19+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput