Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
cristi_2003 spune:
Un preot ortodox, un preot catolic si un rabin jucau poker. La un moment dat, in toiul jocului cand pariurile erau cu trei zerouri vine politia si ii prinde in flagrant pe cei trei "sfinti". Politistul intreaba pe preotul ortodox:
- De ce joci poker parinte? Preotul ortodox raspunde:
- Eu poker?!?... fereasca Dumnezeu si Maica Domnului...
Politistul trece la preotul catolic: - Sfintia voastra jucai poker? Preotul catolic ridica ochii spre cer si spuse in gand "Doamne iarta-ma!" si apoi raspunde sec:
- NU!
Politistul se intoarse la rabin si il intreaba si pe el:
- Rabine, marturiseste macar tu ca jucai poker! La care rabinul ridica din umeri si raspunse:
- Cu cine???.....
Unui avocat ii este cerut sfatul de catre un camatar:
-Cum imi pot primi cele 30 milioane inapoi de la Ionescu. Daca eu mi-ampierdut chitanta de imprumut?
-Scrieti-i o scrisoare si spuneti-i sa va trimita odata cele 60 milioaneimprumutate.
-Bine dar eu i-am imprumutat doar 30 milioane!
-Tocmai asta vrem sa obtinem de la el, o dovada scrisa ca va datoreaza doar 30 milioane...
Fiul discuta cu tatal sau:
- Tata, sa stii ca totusi mama conduce automobiliul mai bine decat tine!
- Esti sigur? Eu n-as spune asa ceva!
- Dar tu singur ai afirmat ca n-ai putea sa faci nici 10 metri cu frana de mana trasa, pe cand mama a reusit sa parcurga asa 12 km!
Intr-o intersectie un BMW M5 ii taie calea unui TRABANT care avea prioritate. Tipul cu trabantul se ia dupa BMW si la urmatorul semafor il ajunge din urma si dezamagit ii zice: -Daca nici noi astia cu masini nemtesti nu ne putem intelege..
19+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
cristi_2003 spune:
Intr-o seara un betiv trece pe langa o casa cu demisol. La un moment dat, betivul se opreste sa urineze. In timp ce...o femeie iese la geam si exclama:
- Doamne, ce grosolanie!
- Ei, dar de lungime ce zici?
Ion se trezeste intr-o dimineata cu o mahmureala ingrozitoare dupa o noapte petrecuta la o petrecere. Se chinuie sa-si deschida ochii si primul lucru pe care il vede sunt doua aspirine asezate langa un pahar cu apa pe noptiera. Si langa el, un trandafir rosu!
Ion se ridica din pat si-si vede hainele curate si calcate. Se uita prin camera si vede ca totul e in ordine perfecta si luceste de curatenie. La fel e si in restul casei. Ia aspirinele, se sperie cand se uita in oglinda din baie si vede un ochi vanat si in cele din urma observa un bilet pe masa pe care scria: "Dragul meu, micul dejun e in cuptor. Eu am iesit la cumparaturi. Te iubesc!!"
Se taraste pana in bucatarie si vede ca intr-adevar il asteapta micul dejun aburind si ziarul de dimineata. Fiul lui e si el in bucatarie.
Ion il intreaba:
- Fiule, ce s-a intamplat azi-noapte?
- Pai, ai ajuns acasa beat dupa 3 dimineata si ai luat-o razna. Ai rupt masuta din sufragerie, ai varsat pe coridor si ti-ai facut un ochi vanat cand ai dat cu capul de usa.
- Atunci de ce este totul intr-o ordine atat de perfecta, atat de curat, am primit un trandafir rosu si micul dejun ma asteapta pe masa?
- Ah, asta-i simplu, ii raspunde fiul. Mama te-a tarat pana in dormitor si cand a incercat sa-ti dea jos pantalonii i-ai spus "Lasa-ma in pace, tarfa ce esti, sunt insurat!"
Morala:
Masuta rupta - $200.26
Micul Dejun - $8.20
Trandafirul rosu - $3.00
Aspirinele - $0.30
Sa spui lucrul potrivit la momentul potrivit…de nepretuit!
19+ cu
Traian Carol
flowerbee spune:
Super glumitele, Cristi! Ai grija de tine si tine-ne la curent cand vii de la doctor!
Eu nici nu pot lucra si am destul aici la serviciu. Imi e atat de rau, ca nu stiu ce sa mai fac. Imi vine tot timpul sa
. ce bine a fost saptamana trecuta...
Bee
16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
RalucaAlexa spune:
Fiecare cu pasarelele lui, sa v-o spun pe-a mea: nu stiu pana la ce varsta a sarcinii ar fi ok sa vin la servici! Toata lumea ma intreaba, in prima faza am zis: cat pot de mult, adica as intra in prenatal pe la 35 de saptamani - dar vazand ca la odiseea de sept-oct deja au inceput nasterile nu stiu ce sa mai zic...
voi cum v-ati gandit sa faceti??
(in cazul in care am mai pus intrebarea asta scuzati va rog - motiv viabil: neuron gravid :))) )
19+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Roxana, nici eu nu sunt(din pacate) doar cu lucruri sanatoase, azi dupa sucul de portocale am baut capuccino dublu cu lapte si miere.
MVB, felicitari pentru simtit de miscari de bebelus. Te cred cu Colibita, si noi am fost de citeva ori, e superb acolo! Si faina povestea cu ciorba, sa aiba sanatate omul acela de treaba!
Hainele noi de bebe eu le spal si calc.(si pe ale noastre de fapt).
Flowerbee, tot asa de rau saracuta de tine, si esti si la munca.
Porumbita, fii fericita ca poti purta inca haine obisnuite...
RalucaAlexa, imi pace atitudinea ta, you rock girl!!!! Cit despre cand ma opresc din munca, probabil la 36 saptamini, daca ma simt obosita prea tare la 34. Sper sa fie la 36 totusi, sa stau doua saptamini in plus acasa dupa nastere cu bebe mic. Francesca a venit la 38 saptamini, doua saptamini sa imi revin cit de cit si sa ma concentrez doar pe bebe mi-ar fi de ajuns.
Vad ca vorbiti de carucioare fetelor, eu il am pe al Francescai (tot 3 in unul era) si cred ca o sa cumpar un "prelungitor" pe care sa stea fata cind suntem la plimbari lungi.
Edinutza, bine ca ai mai aparut si tu! Pe unde ai bantuit? Ma bucur ca s-a mai racorit la voi, mi-au venit colegi din vacanta in Spania si s-au plins de caldurile de acolo(dar evident ca s-au laudat cu frumusetile de locuri vazuten si cu sangria bauta).
cristi_2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaAlexa Fiecare cu pasarelele lui, sa v-o spun pe-a mea: nu stiu pana la ce varsta a sarcinii ar fi ok sa vin la servici! Toata lumea ma intreaba, in prima faza am zis: cat pot de mult, adica as intra in prenatal pe la 35 de saptamani - dar vazand ca la odiseea de sept-oct deja au inceput nasterile nu stiu ce sa mai zic... voi cum v-ati gandit sa faceti?? (in cazul in care am mai pus intrebarea asta scuzati va rog - motiv viabil: neuron gravid :))) ) 19+ cu Matei Teodormiscaretu lu' mama :) |
eu vreau sa vin pana in 1 decembrie
dar in ultimele 2 luni nu mai am voie sa conduc masinile de servici asa ca voi face doar hartogaraie.
da acasa ce sa fac? tot uit sa imi fac abonament la biblioteca - io citesc o carte la 2 zile si e cam scump sa le tot cumpar
si in prima sapt din ianuarie nasc sia tunci sa incep concediul postnatal (inainte imi iau CO normal ca mai am 31 de zile de facut) si revin la lucru in 1/15 iulie depinde cand am licenta la facultate, ca vreau sa o rezolv tot inainte de a ma intoarce
da pot sa apara si surprize - pe o fosta colega a apucat-o nasterea la 34 sapt la servici ca s-a enervat rau de tot.
19+ cu
Traian Carolthe greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
flowerbee spune:
RalucaAlexa, si eu mi-am spus ca vreau sa vin la servici pana in ultimul moment si toata lumea m-a privit circumspect. Asa cum a spus si Iris, cred ca pe la 38 saptamani, voi intra in concediu.
Uneori imi vine sa imi sun medicul si sa il rog sa mai imi dea o saptamana de concediu medical pentru ca nu sunt in stare de nimic la serviciu cu greata asta. Dar asta e, la munca e la munca, altfel...no money.
Ultima chestie ciudata: eu pap biscuiti ca sa mai amagesc greata (nu prea functioneaza) si de vreo doua zile mi se pare ca orice tip de biscuiti miroase a chestii nasoale. ca sa nu mai zic de parfumul sotului care ma trimite rapid cu capul undeva. L-am ascuns si azi tot l-a gasit...
Bee
16+
cristi_2003 spune:
asta daca nu cumva imi ordona dr mai repede sa stau acasa
19+ cu
Traian Carol
flowerbee spune:
Cristi, cred ca in ultimele saptamani de mers la serviciu, eu le voi spune colegilor sa nu ma streseze ca NASC. Am 2 colegi si o colega, plus un sef, toti EXTRAORDINARI!
Acum serios vorbind, cam repejor la 34 saptamani.
Oare inainte nu ne putem lua CM?
Bee
16+
cristi_2003 spune:
acasa in tg mures unii doctori se plang ca au multe nasteri inainte de termen din cauza stresului de la servici.
noroc ca eu nu ma impresionez usor.
19+ cu
Traian Carol