Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Rox, e vorba de www.maghirom.com/portale/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=363&category_id=81&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=151&vmcchk=1&Itemid=151" target="_blank">asta .
Varianta cu gri si bleu bineinteles!!! Poate ca unii ma vor face nebuna ca vreau sa dau atatia bani, da-mi place asa de tare!!! Daca vezi ceva in neregula cu ochiul tau de cunoscator zii!!! :)

19+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Mvb, haioasa intamplarea cu poftele. Bine ca ti-ai satisfacut pofta pana la urma. A fost ciorba de peste sau de burta? Nu prea stiu eu ce sunt potroacele.

Eu sunt de la Dunare si recunosc ca mi-ai facut o pofta de bors de peste ca pe la noi...de imi vine sa o chem pe mama ca sa imi gateasca dupa cum stie ea. Peste vreo 2 sapt insa.

Bee16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Raluca, e super caruciorul cu toate accesoriile. Ceva de genul asta si vrea si eu. Am vazut ceva asemanator la Mothercare si tot pe aici se invartea pretul.

Bee16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

andre_ea aide lasa invidia ca nu e inca timpul trecut. eu nu am avut pantaloni de gravida nici la Patrick dar macar era cald si ii purtam pe cei subtiri de in si fuste/rochii din plin. pana acum cam la fel, vedem noi cand vine sezonul rece ca ma cam ia groaza la gandul hainelor groase si mai ales al incaltarilor fara toc si al paltoanelor maaari
RalucaAlexa "ochiul meu de expert" (hahahaha) e fff incantat de alegerea ta, peg perego e super firma dar si super scumpa . si prinderea aceea tripla ptr scaunelul de masina e criminal de smechera. daca ai masina cu isofix foloseste-o pe aceea ptr ca scaunul sta incomparabil mai bine decat in centurile masinii. (te superi daca iti editez mesajul sa intre in cadrul unui cuvant link-ul si sa nu fie asa latita pagina?)
mvb nasol cu poftele dupa ciorba . imi pare bine ca ati fost la festivalul pastravului, cred ca a fost super frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Raluca Alexa e grozav de frumos carutul, insa mi se pare mult prea scump. Si noi aruncam cu banii cand e vorba de BB si nu numai, dar cu banii astia mai pui un pic si ii mobilezi camera lui BB.....e o cheltuiala prea mare pt un an.....cand creste un picut ii trebuie un carut mai usor, mai sport! sa iei in considerare si etajul la care stai.....gandeste-te ca iesi cel putin de doua ori pe zi la plimbare
19+ si printesa noastra MARIA

Mergi la inceput

mvb, nu mai are nevoie de alt carucior, asta este si landou, si sport - pe sistemul 3 in 1. asa am avut si eu la Patrick - dar cel de la chicco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Bee ciorba era de peste...am scris gresit eu de burta. Nici noi nu stiam cum e ciorba de potroace, insa ea e acrita cu zeama de la varza murata, cu multe legume, iar bucatarul cel gras si barbos, care a fost salvarea noastra, a bagat si un pastrav in ciorba, asa ca a iesit o grozavie...in sensul bun!
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Roxanaz, tot de la Chicco avem si noi, tre sa recunosc ca sunt multumita, a rezistat eroic la toate gropile, hartoapele si drumurile de munte pe care l-am plimbat…Landoul e f util in primele luni, se sta confortabil acolo, e protejat de vant, frig si toate cele…Cu scaunul de masina nu am fost eu impacata, transpira destul de tare in el…Asa ca acum i-am cumparat de la Inglesina, ca mi s-a spus ca face minuni…Ei bine, tot la fel transpira.Nu stiu din ce sunt confectionate, dar parca nu lasa pielea sa respire deloc.

Cu caruciorul e cu dus si intors(ma refer la cost), numai ca sunt extrem de scumpe si nici macar o investitie pe termen mai lung.Dupa ce bb se prinde ca poa sa maerga in picioare sau sa stea in fundulet, apare tricicleta, masinuta nu stiu de care, si carutul nu va mai fi folosit in parc decat pe post de décor…Noi nici un an nu l-am folosit…Acu se utilizeaza pe post de suport de invartit roti #61514;

Lavinia, 13+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Lavinia - depinde de copil. nici Patrick nu a mai folosit caruciorul dupa 15-16 luni. dar sunt altii care si la 2 ani merg in el fara probleme. iar cu transpiratul....sa stii ca va trece. cu cat cresc nu mai transpira asa tare cel putin asa a fost al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Rox - te rog editeaza-l ca m-am saturat sa mut pagina de la stanga la dreapta ca sa pot citi!!! Si invata-ma si pe mine cum fac sa pun link-u intr-un cuvant sa nu mai fac prostii data viitoare!!
Multamim de aprecieri!!
Mvb - intr-adevar e foarte scump, dar pe de alta parte ma tine 3 ani - 2500:3 = aprox 800/ an, ceea ce nu mi se pare mult... :))) tre sa stii doar cum sa faci calculu' :))). Cat despre locuit - stau la parter - sunt o norocoasa!!!! Nu tre sa car/ ridic/ tarasc nimic dupa mine prea mult! (desi cred ca mi-ar fi prins bine la cate kg pun :))) ).
Bee - vreau si eu la Mothercare-ul asta al vostru... In orasu asta nu gasesc nimic! (decat pe net dupa cum se vede!! :) ). O sa vin intr-o zi pana la Buc si-o sa va fur de la servici ca sa ma duceti la magazine!! Am zis!!! :))

19+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput