Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Miere, am vazut hainutele lui Aydan, sunt foarte frumoase, colorate,asa cum imi plac mie…Sa le poarte sanatos!

Mariposita, bine ai venit, totul va fi bine de data asta…plus ca esti pitesteanca, la fel ca mine…poate ne intalnim la un suc vreodata…

Mvb, felicitari pt bebe miscaret!Da, hainutele trebuie spalate si calcate inainte de a i le da lui bb…cel putin eu asa am facut mereu, asa fac si acum…nu stii cum au fost depozitate, trasportate, manevrate…cel mai bine e sa le speli…

Flowerbee, imi pare rau ca te simti asa rau din nou…Pt mine azi a fost o zi mai buna, nu am mai plecat de acasa cu stomacul in gat…trag si eu sperante ca poate scap…Cu hainele…nici eu nu am ajuns la cumparaturi, mai am o singura pereche de pantaloni care sunt rezonabili, dar tot tre sa ma desfac la nasture can ma asez pe scaun…Din fericire mai am 2 rochite mai largute si le mai port pe alea pana oi ajunge la shopping…

Lavinia, 13+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

carmen dc iese ok DT nu trebuie sa faci si TT decat dc vrei tu neaparat...

eu incep sa ma simt rusinata cand va citesc pe voi...
inca nu port haine de graviduta (adica port bluze si camasi mai largi, din per cand eram mai rotofeie si pantaloni si fuste pe elastic sau cu talia f joasa ca sa nu deranjeze burta); toata lumea stie de sarcina (me refer la prieteni colegi etc dar cu toate astea incerc sa o maschez, mai ales la serviciu si la intalnirile care tin de asta... nu ma intrebati de ce... cred ca cumva mi se pare ca e o chestie asa intima, care ma priveste doar pe mine si pe sot (si pe bebe cu care am inceput negocierile, poate poate da si el acolo un semn mititel sa il simt si eu ca totusi joi facem 17 saptamani) ... cre' ca-s dusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

POrumbita nu stiu de ce sa te simti rusinata... nici eu nu port haine de gravida... si cred ca nu sunt singura. 17s fac si eu joi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Si eu fac 17s vineri si recunosc ca nu am deocamdata nici o hainuta de gravi. Dar las' ca peste vreo 2 saptamani o sa avem si noi rochite largute si fustite cu banda pe burtica. Abia astept.

Vreau sa vad si eu hainutele pe care le-a cumparat Miere, dar nu le gasesc...Oare Children Place livreaza si in Romania?

Bee16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sunteti niste dragute ca mi-ati raspuns asa,... incepusem sa cred ca is ciudata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burtici!
Vad ca vorbiti de kilograme luate si purtat de haine normale - noi refuzam sa discutam acest subiect! Ne-am cantarit in dimineata asta, am avut un soc, hainele nu ne mai vin de mult, deci n-are nici un rost sa ne ofticam in continuare!!!! Noi sa fim sanatosi! Sa speram ca la sfarsitul sarcinii scheletu' meu sa fie inca capabil de a duce greutatea.... OF!!!
Ieri am cumparat si noi primele hainute pt Matei! I-am luat un body (atat de mic - pt 0 luni :)) - ai impresia ca nici o papusa nu poti imbraca in el!!!) si toata lumea ma asigura ca n-o sa-i vina!! (Nu stiu de ce toti au impresia c-o sa nasc un copil gata crescut...), o pereche de pantalonasi, o caciulita, o pernuta pe care sa-l sprijini cand il pui pe-o parte (e f draguta - intr-o parte are "sprijinatoarea" iar in cealalta o jucarica - un ratoi :))) ) si nu m-am putut abtine si i-am luat si-un body pe care scrie "Viitorul presedinte al Romaniei" :))))
Am gasit si un carucior care imi place! Cred ca-l iau la urmatoru salariu (ca acu' nu am decat juma' din bani la cat costa!)
Am inceput si eu in sfarsit sa ma entuziasmez!! Pana acum parca mi-era frica sa ma bucur!!!
Pupici la burtici!! :))

19+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Lisa, sa porti hainutele sanatoasa si sa te distrezi super la petrecerea din Romania.

Carmen, ai dreptate, sanatos sa fie, dar sa nu faca armata!!!!Tu cand mai mergi la eco si unde?Mie dr. mi-a zis ca daca iese OK DT-ul nu are rost sa fac TT, dar ramane la alegerea ta.Oricum bafta multa la DT!!

Porumbita, si eu mai am putin si fac 17 sapt dar nu port haine de gravida inca.Mi-am luat doar niste pantaloni cu talie joasa iar pentru nunti (ca am cam multe) mi-am luat o rochita normala, dar lejera, sub care poate sa creasca burtica in voie.

16+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Albinuto nu livreaza children's place in romania. am vrea noi
RalucaAlexa felicitari pentru achizitii. ce carucior ai ales?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Tocmai s-a terminat pe PRO, Schimbare Extrema...imi place si pana nu se termina nici de mancat nu pot....
Apropo de mancare, am sa va povestesc de pofta mea din concediu.....vinerea trecuta ne-am intors de la Colibita, una dintre cele mai frumoase locati si peisaje din tara, si credeti-ma ca am vizitat aproape toata tara in aproape 3 ani......cum spuneam vineri la pranz am plecat din Colibita si in drum spre casa am facut un ocol mic si am ajuns in Ciocanesti o comuna de munte impresionant de frumoasa pe malul raului Bistrita....vineri a inceput Festivalul Pastravului ( cel pe care cei de la Poiana Negri l-au mediatizat f mult) si noi am ajuns taman la deschidere. Festivalul s-a tinut undeva pe un camp, un fel de toloaca pe malul raului, unde cei dea- casei au instalat o scena, o tribuna cu bamci pentru spectatori, iar de jur imprejur erau corturi unde se prepare DOAR pastrav si nimic altceva.....puteai sa alegi cum vrei, prajit, la gratar, saramura....cum ziceam am ajuns la deschire, iar primarul a dat pt toti de fata mancare la liber....era un cazanoi imens unde se facea mamaliga, cred ca era vrea 100 Kg de mamaliga, nu exagerez deloc......tot mamaligoiu asta s-a rasturnat pe un fund imens de lemn cat un pat...de acolo bucatarii luau cu paletica bucati de mamaliga si-ti punea pe un cartonas de hartie...alaturi saramura de peste , peste fiert si bors care se servea in niste castronele de inox cu linguri de unica folosinta.......cum va spun toata lumea manca pe saturate.....eu iau mamaliga, peste fiet, dar nu si bors de peste........nu am mancat niciodata bors de peste,, nici nu stiu ce gust are si pe deasupra nu mi-a fost in viata mea pofta de nimic, nici inainte de sarcina , nici in sarcina.....trebuie sa mentionez ca noi am ajuns la Ciocanesti suficient de bine mancati......dupa ce facem vreo doua ture, cascam gura suficient si dupa ce mancam cate un pastrav la gratar cu mamaliga dam sa plecam spre casa, adica spre BT......pe drum stau ca o muta si nu ma gandeam decat la castronelele alea cu bors pe care pluteau patratele de morcov si verdeata.....dupa vreo 15 min. sotul meu ma intreaba ce am , si de ce nu zic nimic ( de felul meu vorbesc mult ca o moara)ca lui ii pare ceva suspect.....eu, fratilor, incercam sa administrez situatia si sa nu ma mai gandesc la borsul ala.....credti ca am putut? NUUUUUUUUUUUUUU......la vreo 30 km departare de Ciocanesti ii zic sotului ca ma gandesc ca o nebuna la bors.....sotul opreste la hanul din varful muntelui de la Mestecanis si se duce glont si intreaba chelnarita daca au ciorba de peste. Chelnarita ii spune sec ca nu au nici un fel de peste in meniu.....am vazut cum se facea culori si cum incepea sa dea semne de disperare......imi zice ca ne intoarcem la Ciocanesti si ca nu face nici un pas cu mine inainte ....asa ca face stanga pe calcaie si cu toata viteza inapoi spre Ciocanesti......fetelor, de la pofta eram blocata. Simteam in gat un nod imens ca atunci cand te doare gatul si ai amigdalitele inflamate si nu poti inghiti mai nimic.....ei bine, dintr-o data, din senin ma durea gatul!....ajunsi la Ciocanesti, nici urma de bors.....cei cu cazanele stransese si oale si castoate TOT! Eram doi oamnei disperati care nu mai judecam limpede....sotul meu saracul umba pe la toate corturile sa intrebe de bors sau unde putem manca in sat.....toti dadeau din umeri ca nu stiu!.....in final la un cort un barbos cu burta mare ( ingerul nostru) facea ciorba de potroace.....sotul meu s-a dus la el si aproape ca-l pupa de bucurie ca a dat peste el......a inceput sa-i spuna ca sotia e in 5 luni insarcinata si ca pofta de bors de peste o termina...ne-a masurat din cap pana in picioare, ne-a zambit ca un parinte si ne-a spus ca in 15 minute ne improvizeaza o ciorba de burta.............ne simteam usurati! daduse norocul peste noi!.......facuse o ciorba bestial de buna!.....si pe deasupra a fost si gratis, pt ca nu a vrut sa ne ia nici un ban, desi sotul meu a vrut sa-i indese 500.000 lei de bucurie ca sunt bine si ca mi s-a luat gandul de la borsul ala buclucas!Am mai stat un pic si am plecat acasa.....obositi si fripti de asa patanie! In sfarsit am trait si eu poftele sarcinii......pofta greu de administrat!

Sper ca nu v-am plictisit rau de tot!

Morala----------gustati si mancati orice vedeti ca nu se stie niciodata cum vi se joaca o festa!

19+ si printesa noastra MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Roxana, inca nu porti haine de gravida? Sunt invidioasa. Eu port deja pantaloni de gravi. Bine, mai alternez cu niste fuste care se ridica putin pe burta. Pantalonii de in purtabili pe vremea asta nu-mi mai vin in talie din pacate.
Porumbita, eu una as vrea sa fiu gravi fara sa se vada sau sa se umfle burta. Nu cred ca avem sanse totusi.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput