Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)
Raspunsuri - Pagina 16
cristina26 spune:
Eu cred ca Karli ii in vacanta si o uitat sa ne spuna.
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
lorinaoo1 spune:
Neata si haideti la o cafea , ce e cu atata somn
Intrebati de Karli: e in sejur prin Moldova, dar sigur se gandeste si la noi.
Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)
Nonna76 spune:
Am ajuns prima la Lavinia ca-s cea mai aproape.
Nici nu credeam ca baiatul meu se va intarca asa usor. Si mie incepe sa-mi fie ceva mai bine.Oricum treci in momente din astea prin niste stari ciudate.
Andrei al meu inca nu vrea sa mearga dar coboara singur jos din pat si merge in patru labe prin toata casa , imi cere sa-i deschid usile la camere si la dulapuri (ce se mai pricep copii astia sa se exprime prin priviri si mimica...). Prefera bucataria unde scoate farfurii si cratiti si le izbeste de gresie.Si ride ...E un dulce.
Timi sotzului.Si eu mi-as dori sa merg cu sotzul macar la o cafea in doi.Dar nu se poate . Mama ma ajuta dar nu-mi ia niciodata ambii copii.Cite unul...dar e bine si asa.
xerxe2005 spune:
Da' chiar, Lavinia ce cu atata somn? Ia treziti-va si trebaluiti prin casa, pe forum, pe unde puteti.
Copilul meu, pe langa faptul ca noaptea se trezeste din ora in ora, mai mult de 6 dimineata nu doarme si pace. Se ridica in fundulet si cauta telefonul meu, il duce cumva in spatele capului si incepe sa tipe: "Aiiii, Aiii...", adica un fel de "alo" si apoi sa faca diverse triluri pe limba lui.
Pana vine bona, la 6.30, nici la baie nu ma pot duce, ca sufera de-a dreptul daca ramane singur.
Face pasi prin casa sau pe terasa din ce in ce mai siguri. Cu mainile intinse, ca sa aiba echilibru, cu mersul de ratusca de care se vorbeste si in reclama aia la Pampers si ne e asa drag, cum incearca el sa fie independent, sa isi ia singur ce ii place, sa duce singur sau tinandu-se de cate ceva pana la bunelu - "bbbubbba" pe limba lui. Si bunelu e topit dupa el, ca il recunoaste si dimineata cum iesim pe terasa se uita in jur si il cauta si striga dupa "bbbubbba".
Razvan Gabriel
cafera spune:
Buna dimi!
Eu am inceput trebaluitul de dimineata.
Intru sa-i dau un pupic Monicai si sa o sustin in aceasta etapa, mai ales ca are baiat mare, care mananca lapticul din alta sursa decat de la mami. Pupici! Stiu ca ai un gol in stomac, dar..
violetan spune:
Cafera, am vrut sa zic ca esti super haioasa!!!
Revin cand ajung la birou sa zic buna dimi si lma la strumfei.
poooooooooooooop
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
otim spune:
LA MULTI ANI Dimitrie
LA MULTI ANI Medeea
LA MULTI ANI Christopher
Laurentiu Ovidiu Otiliei
Simo78 spune:
sot de Timi!
Dimitrie - Otylyka
Medeea - Gabrielabv
Christopher - catralu
Am vazut o gramada de poze
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Cafera, am vrut sa zic ca esti super haioasa!!! Revin cand ajung la birou sa zic buna dimi si lma la strumfei. poooooooooooooop Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0 |
Te iert de data asta.
jadi spune:
Buna dimineata si buna cafea .
La Multi Ani Dimitrie, Medeea si Christopher!
Azi e ultima zi de lucru din saptamana, maine dimineata plecam spre Gura Humorului, drumul e lung dar eu abia astept. Am inteles ca sunt o serie intreaga de locuri de vazut! Copiii i-am trimis la Valcea la socrii, sper sa se acomodeze acolo, Dodo nu a fost niciodata acolo iar Vlad cred ca nu a fost de cel putin 1 an si jumatate.
Cam atat deocamdata!
Deni & Vlad & Tudor