Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)
Raspunsuri - Pagina 12
paticut spune:
gata inainte sa plec acasa trebuie sa spun ca am admirat frumuseste de Andreea de MonicaBo - si Doamne Dumnezeule ce tanara esti si slabuta .. nici nu zici ca mai astepti un bebe.
fetita e o frumoasa.. imi place ca are fruntea inalta de fata desteapta.. sa va traiasca.
despre tzatze eu nu pot vorbi.. nu am alaptat aproape deloc si-mi pare rau. am asa o tristete in suflet ca nu am putut. vorba lui Simo.. de aia exista acu operatiile estetice .. doar au facut mare unul sau dupa caz doi copii ( chiar trei cand ma gandesc si la al treilea ied - constantin - ce mai faci Gabiarama.. ne-ai uitat de tot?
Carmena bine ati revenit din concediu.. sa va fie de bine am vazut poze de smecherasi.. dulci foc
incerc sa pun niste poze de la mot...
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
cafera spune:
Karliiiiiiiiiii, iubita mea Karliiiiiiiiiiiiii! De ce esti suparici? Scoate-o, te rog, pe Adeluta la vizionare si mai arunca si tu o vorba cu dichis, ca tare imi lipsesti.
Aaaaa, si inca ceva. Orice ti se intampla rau, in prima secunda pica ca un trasnet. Noroc ca timpul ne iubeste si ... cu trecerea lui parca vedem lucrurile mai prietenoase. Pup!
CarlaV spune:
Paticut, am vazut pozele de la mot, bravo, ai baiat mare! Si nasa e tare frumoasa, are copii?
A, si inca ceva: nu ti-e mila de mine sa-mi arati frumusete de tort? Acu' trebuie sa ma fac ca mor de pofta asa, brusc, parca as fi iar.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cafera spune:
Luna, ti-am admirat frumosii. Sa-ti traiasca sa aibe noroc si sa-ti aduca bucurii. Tu sa ramai la fel de tanara si frumoasa, ca la aceasta prima dubla aniversare a stelelor tale.
Cristina, am incercat un sentiment de admiratie cand te-am vazut langa Luna. Amandoua frumoase, impreuna cu niste pui minunati. Stii ca, in fata ta, eu nu pot decat sa ma inclin si iti doresc sa ai parte de lucruri frumoase si de oameni deosebiti, pentru ca tu esti cu adevarat speciala. Se vede cat o iubesti pe Ingrid si meriti din plin sa fii fericita, ma bucur cand vad asta in ochii tai. Si.. crede-ma, ca nu spun vorbe mari.
lorinaoo1 spune:
Bonsoir!
Nu am mai scris de mult timp pe aici... Tot citesc cat pot cate un minut-doua, cat sta Lorinuca prin camera si nu mai apuc sa mai si scriu cand am ceva de spus. Are acum un obicei prost: se urca pe paturi/canapele si alearga pe ele fara sa se tina de ceva si nu face diferenta intre planul patului si planul podelei si cam da sa sara. Asa ca stau tot timpul cu ochii pe ea.
Am vazut multe poze care mai de care mai frumoase si cu personaje care radiau, dar nu cred ca ma tine neuronu' sa numesc pe toata lumea, asa ca imi cer iertare daca nu spun cate un cuvant frumos fiecaruia in parte.
Si apoi am ramas in urma tare si cu urarile - pt toti strumfii si strumfitele aniversate in ultima vreme, sa fiti sanatosi si norocosi si sa va bucurati de viata pe care v-au dat-o parintii.
Lori acum doarme, pfiuuu, ce noroc chior! Are de dimineata ceva febra, in seara asta avea 38,6 la subbrat. A facut saracuta si diaree si s-a iritat la poponet, o dau cu Reviken, sper sa-i treaca. Dr de fam mi-a recomandat sa ii dau si cate 2 pliculete de Hidrasec pe zi pana ii trece diareea. E cam fornaita, dar alte simptome nu are, adica mananca destul de bine. Sper ca e doar de la o eruptie dentara multipla, ii sunt inflamate gingiile la 3 maselute, sapt trecuta i-a iesit inca un incisiv lateral, deci acum are 7 dinti si mai urmeaza... Va inchipuiti ca e tare mofturici si maimutel lipit de mine si ca s-a cam dus pe apa sambetei tentativa mea de intarcare progresiva (reusisem sa nu ii mai dau san in timpul zilei si urma, cand aveam curaj, sa nu ii mai dau deloc). Sunt, insa, convinsa ca vom reveni la vechile obiceiuri dupa ce trecem cu bine de eruptia asta urata.
In rest, e o fetita adorata (de noi 2), destul de ascultatoare (adica daca ii spun pe un ton mai dulceag ca nu e voie la aragaz sau ca n-ar fi bine sa puna mana pe closet isi cauta altceva de lucru). Stie sa arate cu un degetel ca are 1 anisor (va dati seama ca nu constientizeaza ce face, dar e scumpa) si bodoganeste ruland limba in gura incat iese un fel de "ndigili-ndigili" (cu "i/a" ca in "campie"). Mi-e ciuda ca nu reusesc sa o filmez cand face asta, cum vede camera tace sau vrea sa o cerceteze... Ii place sa se joace cu masinutele (ce-s alea papusi?) si face "bruuuuum" chiar si cand se trezeste. V-am mai spus ca am o dulceata de fata?
Gata, fug, ca parca vad ca iar nu dorm in noaptea asta si ma trezeste la 6 di diminiata
Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)
cafera spune:
Am vizionat poze si am ramas impresionata ce frumosi sunt strumfii.
Lavi, tu cum ai cazut pe scari? (Cumva cu gandul la soacra? Nu merita atata loc in sufletul tau.) Ce face dodoleata?
Pandaaaaaaaaaaaaaaaa! Pe unde o plimbi pe Ilinca? Mi-e dor de voi.
Mamica de Albastrel, ai un baietel superb, iar tu esti frumoasa rau si cred ca sigur iti va iesi o Maronica. Sa inteleg ca Albastrel a pozat intr-o revista?
Simoooooooo, ma bucur ca Matei ti-a inteles framantarile si le-a pus capat. Sa ai spor la facut ciorbite. Ce face piciorul cu pricina? De doamnele tzatze nu te intreb, ca daca piciorul e in gips..hi, hi, sa nu dai cu rosii. Deci, insanatosire grabnica sotului.
Mamii, ce mai faci? Sa nu cumva sa o scapi pe Luna. Asteptam poze cu voi.
Stefaniaaaaaaaaaaaaaaa!Ce faci cu botezul?
Timiiiiiiiiiii! Voi sunteti frumoase de picati. Cred ca ati eclipsat tot pe acolo.
Jadi, ce fac frumosii? Sunt superbi la mare. Cred ca am facut plaja in aceleasi locuri, dar in perioade diferite. Cel putin mie pozele asa imi spun. La ce pensiune ai stat in Navodari?
oaana spune:
Cafera sunt minunate fetitzele tale,se vede cat de mult se iubesc...si te rog frumos sa pastrezi rochitele in cazul in care o sa am si eu o dodolina,caci sunt superbe
Lorinaoo,imi place cum scrii tu de scumpica,incerc sa-mi imaginez cum alearga pe canapele...of trebuie sa fii cu ochii numai pe ea.Si asa este,ai o fetitza minunata.
Monica,esti sigura ca ai mai nascut un bebe,arati teribil
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"