Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)
Raspunsuri - Pagina 11
monicabo spune:
Buna,
Am revenit si noi din vacanta! F. frumos a fost!
Am vazut multe poze cu voi si copiii Anya, Ghinetz, Paticut, Arhady, Alina.a...si cred ca si inca cativa
Noi dupa cum am mai scirs, cred, am fost la mare, singuri, si la munte, cu totii. Andreei i-a priit aerul de munte, s-a agitat, jucat, alergat peste tot...Si pt noi a fost bine si a fost nasol cand am revenit la canicula de aici...
In rest, a papat ok, nici mai mult nici mai putin, a dormit bine...
La mare am decis sa nu o luam anul asta, caci inca e mica si era soare cam puternic si multa aglomeratie. In plus, Andreea nu prea e genul, cel putin deocamdata, de copil care sa stea un pic cuminte, vrea sa misune peste tot, nu cred ca pe plaja de exemplu ar fi stat fara sa alerge si sa puna mana pe obiectele celorlalti de pe plaja, iar noi doar am fi alergat non stop dupa ea...ca deh, e curioasa sa cerceteze totul... Plus ca de ex. daca e treaza nu prea vrea sa mai stea in carut, vrea sa umble, asa ca de ex. la munte, cand a fost sa mancam, am facut cu randul, ca pur si simplu nu statea 1 minut in carucior...Pe undeva ne-a parut rau ca nu am luat-o, caci ne-a fost dor de ea, dar pe de alta parte, ne-a prins bine o mica perioada de relaxare.Poate mai dam o tura la sfarsit de sezon la mare sa o luam si pe ea...
Chiar voi cum v-ati descurcat la fazele astea de care zic mai sus? poate copiii vostri sunt mai potoliti, mai stau si in carut...asta apropo si de fetele ai caror copii nu merg inca, sau nu merg inca bine
Pun si eu ceva poze, si de la mare, si de la munte
www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=21" target="_blank"> Poze de la mare
www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=20" target="_blank"> Poze de la munte
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 26+ Ana Maria
Anya20 spune:
a, am ramas datoare cu niste precizari:
luna, iti multumesc acum pentru cuvintele frumoase...
multumesc si tie, monica! si bine ai revenit! am vazut pozele...foarte frumoase. parca nu-mi vine sa cred ca acolo in burtica mai ai un bebe...arati f bine. si andreea e o scumpa.
lia, eu zic sa stai linitita si sa nu te mai stresezi...asa gasesti exemple pe toate drumurile. sunt multe femei care fac mastita si nu pot alapta deloc si nu fac cancer. asta nu exclude controlul medical, dar ai timp dupa ce o intarci pe una. pana atunci bucura-te de momentele astea minunate in care alaptezi...
...si eu am ramas cu 2 cojite, dar macar si-au facut datoria si au crescut 2 copii
CarlaV spune:
Monica, bine ati revenit, ti-am admirat cu nostalgie burtica si "silicoanele", iar Andreea a crescut foarte mult de cand nu ne-am vazut. Abia astept sa mai facem o tura printr-un parc.
Nici Saby a mea nu are stare deloc. Noi am rezolvat asta mergand la munte la o prietena (Fianna, ) unde a avut o curte si o casa mare in care sa alerge, iar la mare cand am fost noi nici nu era atat de aglomerat, nici ea nu mergea bine singura. Mai greu e acum in supermarket, ca nu sta in carucior sau in cos, ci vrea sa mearga ea printre rafturi, ia produse si mi le pune in cos, ieri si-a ales servetele umede si filme pe dvd .
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
monicabo spune:
Carla, Anya,
Carla, deci si Saby e cam la fel, asa fara stare..intrebasem asa, de curiozitate, ma gandeam ca altii se descurca mai bine, sau ma gandeam ca o fi Andreea super activa...Dar asa sunt copiii, intr-adevar, curiosi...
Si in supermarket este nasol, la fel, vrea sa puna mana pe tot, noi alergam dupa ea, si tot asa... plu s ca nu mai vrea sa stea in carut, decat atunci cand e obosita...
Misto ca ati putut pleca la munte cu cineva (cu Fianna, voi), si atunci se mai impart oarecum atrubutiile in anumite momente (mai stai tu un pic cu copilul lor, mai stau ei cu al tau). Noi avem niste prieteni care au tot asa copii mici (2 familii) dar din pacate nu s-au suprapus concediile. Iar alti prieteni cu copii inca nu avem...
Mai vroiam sa zic, bravo celor care mai alaptati, mi se pare extraordinar sa alaptezi pana la 1 an si ceva... Eu am terminat cu totul pe la 9-10 luni (si la final mai sugea un pic seara), mai mult nu a fost sa fie, am ramas si gravida, si oricum, in timp, Andreea s-a detasat de san, cand a mai descoperit alte mancarici.
Lia, ma bucur ca v-ati distrat, si cu sanii, nu gandi negativ, oricu, mergi la un control cand se poate, dar nu e obligatoriu sa patest ce a patit persoana acea
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 26+ Ana Maria
oaana spune:
Pentru ca a-ti pomenit de pasta de dinti,eu il spal pe Aaron cu Nenedent,e speciala pentru bebei,nu are fluor etc...are si un degetar cu zimti moi,cu ccc care ii perii foarte bine dintii.
Am uitat sa va spun de fapt ca sunt tare suparata.Azi la mama mea,s-a fript Aaron la usa aragazului...o clipa am intors capul si s-a sprijinit...degetul mic e plin de basicutze..am trimis pe cineva la farmacie si mi-a luat Pantenol,dupa ce l-am dat s-a mai pot
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
CarlaV spune:
Monica, asa este, e bine sa mergi cu cineva in concediu sa mai imparti atributiile si sa aiba copilul partener de joaca.
De alaptat pana la varsta asta, ce sa zic, nu e dupa mine, din partea mea oricand vrea sa renunte e ok, dar o las pe ea sa hotarasca momentul. Ma bucur ca am alaptat mai mult decat maica-mea, ea a facut-o "doar" 11 luni.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Carmena spune:
toate fetele pentru urarile de ziua lui Bogdi, mi-au dat lacrimile de bucurie ca nu ne-ati uitat. Suntem bine, citesc recunosc din 2 in 3 cand am timp, dar nu am mai apucat sa raspund pentru ca se trece la alt subiect cu o viteza ametitoare si nu mai apuc sa postez...
special pentru Alina mama de A-uri [floare] pentru ca datorita sfaturilor tale pertinente, cu riscul de a ma repeta, am reusit sa il alaptez pe Bogdi pana la 11 luni..Sper sa am ocazia sa dau cate o prajitura fetelor frumoase cu nume ce incep cu A
Noi suntem ok, cu copii, program, munca, concediu, dar multumim lui Dumnezeu bine toti 4. Copiii sunt acum in vacanta la bunici, noi am fost plecati in "concediul nostru" pana duminica si saptamana asta tragem tare sa terminam lucrarile. Sper sa am timp sa pun si poze sa vedeti ce baieti mari si frumosi am, iubitii lui mama.
Incer sa postez mai des. Urez si eu cu intarziere La multi ani tuturor strumfilor de iulie - august 2007 sa fie sanatosi norocosi si se dea Dumnezeu sa li se implineasca toate visele!
Pupici.
http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1
Carmen si flacaii Stefan si Bogdan
cafera spune:
Monica, arati superb cu burtica. Ca sa razi, cred ca eu am ramas cu burtica mai mare decat o ai tu gravida.
cafera spune:
Anya/Alina, sa dea D-zeu sa dai sanatate multor copii in garzi ! Acum, revenind la fetele tale, m-am uitat si iar m-am uitat si m-am tot uitat la poze si m-am minunat. Una mai frumoasa ca alta, comorile. Iar tu arati bestial, doamna doctor, iar fetele seamana si cu tine.
cafera spune:
Alina, sunteti minunate in buline, iar printesa ta e cea mai eleganta domnisoara plecata in concediu. Cate valize a carat sotul tau pentru voi? Soacra ce mai face? Bucura-te de prezenta mamei tale si rasfata-te! Va pupicesc!