Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)(16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Va invit la o cafea buna,buna,buna.
Kriss stiu ca ai nevoie de cafea.
Lora ai grija de tine,insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Angela, multumim mult pentru cafea! Azi ma ustura gatul...da' o sa-mi treaca, nu-l bag in seama...ce, crede ca-i dupa el???
Kriss, stiu ca-i jale in Iasi zilele astea.....mai ales in zona voastra! Sa ai nervii tari si muuulta rabdare!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Pagina 3????????????

Sa ne fie rusine.
Uite ca sa spal pacatele tuturor va invit la o cafea si la o discutie.
Cica se va da o lege(pe care eu am cauta-o ,dar nu am gasit-o la proiecte) prin care angajatorii pot face gradinite la sediul lor ca sa-i ajute pe parintii cu copiii.Stiti ceva de acest subiect?
Si daca da,firma va beneficia de ceva daca infiinteaza o astefl de gradi?

Kriss cum mai e pe la Iasi .Stiu ca nu atrceut Sf Paraschiva dar ma tot gandesc cum reusesti sa dormi.

Lora cum te mai simti.Sotul meu ieri s-a vaitat de dureri de cap si azi dimineata avea 39,2 .
Irina ce mai faci?
Luna cred ca ne-a uitat de tot.CIne are adresa ei de e-mail sa-i scrie ca ne e dor de ea si sa ne anunte daca totul este ok.

Mergi la inceput

'Neata!
Angela, am auzit si eu de o propunere in ceea ce priveste legea asta, dar nu stiu daca e macar in faza de proiect...Eu anul trecut am auzit de asa ceva, dar in ultima vreme nimic...ma cam indoiesc ca se va pune in practica vreodata.
Eu am trecut pe antibiotice, nu ma simt extraordinar, dar e ok...se poate si mai rau, nu?!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Angela, esti draguta..pana azi a fost ok.Abia de vreo 2 h au dat drumul la difuzoare dar deocamdata e incet..foiala in rest, dar e ok..am parcat masina in apropiere ca sa o pot folosi maine..in seara asta iau aer in piept si Doamne Ajuta! Sper ca fata sa poata dormi noaptea, oricum geamul ei e in spate, asa ca e mai ferita..si are somnul adanc..
Azi s-a sculat saracuta la 5 , uda toata..nu stiu cum facuse pipi ca era uda salteaua intr-un colt doar, si ea uda toata..nu mi s-a mai intamplat..am schimbat-o, dar era somnoroasa si plangea in hohote..am pus-o in pat langa noi, ca salteaua ei era uda si nu stiam exact unde in momentul ala..sughitea intruna si s-a linistit dupa un timp, dar de dormit ioc, desi era obo..Cand a venit bona a adormit-o..Are starea asta si de la dinti..acum ii dau toti, are si ea un noroc!..intr-o sapt i-au iesit 2, unul sus si unul jos. iar acum au spart alti 2, tot unul sus si unul jos..
Vorbim maine si va zic situatia cu stresul meu!asta dupa ce revin de la maica-mea de acasa..m-a insarcinat maica-mea sa ma duc la bunica-miu(care sta cu ea de putin timp) sa ii dau mancare si sa mai stau cu el..ca ea e in China pleacata o sapt..in excursie
Lora, insanatosire grabnica!!
va pup

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

si ca exemplific..

Situatia actuala

Avem 11 luni!!

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

'Neata!
Cafea pentru toata gusturileee!!!!
Ce faceti?
Kriss, cum stai cu nervii? Cred ca deja e jaleeeee.... Alessia cum suporta agitatia?
O zi buna la toata lumea1

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Kriss dupa ce am vazut pozele cu situatia actuala,mi-am dat seama ca ai putea scrie un roman stand la geam si ascultand ceea ce vorbesc oamenii in timpul pelerinajului.In loc sa stea linistiti si sa se roage in gand ,cred ca discuta varii lucruri de la probleme legislative ,la probleme lumesti.
In ceea ce o priveste pe Alessia si mie mi s-a intamplat sa o gasesc pe Stefi uda din cauza de marca Pmapers.Am schimbat Pamepers cu Haggies si nu a mai fost nici o problema.
Iar dintii,mai bine ca-i dau mai multi odata pentru ca scapa de dureri mai repede.Ce-i drept tu te cam chinui.

Lora eu una as fi foarte fericita daca s-ar aporba legea cu gradi la servici.
De altfel eu as face si un after school ca sa fie totul perfect.
Sa va spun cum am circulat noi pe drumurile publice:
1.RCA expirat sin 07.09.08 am descoperit abia sambata
2.Daca tot am verificat RCA si era expirat,al meu sot s-a gandit sa se uite si la permis ,care era expirat din MAI 2008.

Ei ce ziceti???/
Frumos nu-i asa?

Va pup si verificati valabilitatea actelor!!!!!!

Mergi la inceput

Salutare!
Ce mai faceti, fetelor?
Angela, sunteti indragostiti... Nu ma intreba cum circulam noi, ca nu zic.. Crezi ca daca se aproba legea asta exista sanse sa se faca gradinita? Ar fi copii de ajuns pentru grupa respectiva?
Kriss, mai rezistati? Cum stati cu stressul?
Eva, Claudela, Irina, Martie si celelalte fete, ce mai faceti?
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

salutare
mai rarut ca suntem ocupate..plus harmalaia de acasa..
Fata se scoala devreme de cand au inceput astia, pe la 5 jumate..si plange cu suspine si cu ochii inchisi..o aducem la noi in pat si cateodata mai reueseste sa adoarma precum azi..dar ieri si alaltaieri no way..la 7 eram chioara de somn, ca numai atunci face ea la olita kk si apoi papam..eu adorm cu pernele in cap..
sper sa mai reusesc sa intru mai incolo..
va pup

Avem 11 luni!!

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput