Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)(16)
Raspunsuri - Pagina 9
angelapriboi spune:
Cafea,cafea,cafea...
Nu stiu voi cum va simtiti ,dar eu am o oboseala vesnica.
As dormi la nesfarsit.
Martie cred ca se chinuie si acum cu succesiunile.
Eu sunt de aceeasi parere cu Eva Succesiunile au fost cel mai usor capitol de invatat.
Si contractele mi-au placut.
Dar sa nu ma pui sa invat despre actul juridic civil ca ma apuca nervii.Acolo nene nu e nimic logic,doar toceala.
Eva poate reusesti sa intrebi cum e cu cei 5 ani vechime.In Romania Libera a aparut anuntul cu examenul pentru barou.Va fi pe 2 decembrie.
LoraG76 spune:
Heheeee....m-am uitat acum pe listuta facuta de Kriss...ce de-a sarbatoriti avem luna astaaaa!!! Sa ne traiasca! Si Alessia, primul anisor...
...Kriss, te-ai gandit deja la o petrecere pentru ea?
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kriss79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Heheeee....m-am uitat acum pe listuta facuta de Kriss...ce de-a sarbatoriti avem luna astaaaa!!! Sa ne traiasca! Si Alessia, primul anisor... ...Kriss, te-ai gandit deja la o petrecere pentru ea?Lora, mami de Iustina (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Da, suntem in pregatiri..Taiem motul pe 18 oct.nu stiu daca vom sarbatori si ziua mea in aceeasi zi..
In rest..nu stiu ce am ca sunt cam nervoasa in ultimul timp.ma razboiesc cu sotul si..mai nou cu Alessia ca in weekend ea isi face de cap..E alintata si mofturoasa..of, imi fac griji ce ma asteapta anii urmatori..deja are personalitate, sa faca numai ce vrea ea, ce ii place,eu o cert sa doarma, nervoasa fiind, ea rade..
In rest, cand suntem odihnite e simpatica foc, imi place totusi ca e activa si nu "bleaga", inca nu merge singurica, ci doar de manuta, desi a facut cativa pasi(numai cand a vrut ea,bineinteles), dar ii este frica.. Spune mama,tata,papa,apa,ham ham:)..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)De vanzare 1
De vanzare 2
angelapriboi spune:
Buna dragele mele,
Kriss asa e cu copiii.ai impresia ca sunt mici,dar fac din adulti ce vor ei.Trebuie sa te impui ,altfel...va fi vai de pielea ta.
Trateaz-o ca pe un adult .
Cat despre mers ,o sa plece atunci cand va fi sigura pe ea.
Am uitat sa va servesc cu cafeluta.
angelapriboi spune:
HAI CA TOT eu dau cafeaua ,asta si ca sa fim pe prima pagina.
ce parere aveti despre proiectul noului cod civil cu privire la logodna?
parerea mea: vor aparea multe procese pe rolul instantelor,iar oamneii se vor gandi mai mult pana sa se mute impreuna.
kriss79 spune:
Multumim Angela pt. cafeluta! esti o draguta!
Nu stiu inca despre ce vorb cu logodna..stiu ca era ceva proiect inleg. cu concubinajul..despre asta e vb?
La noi au inceput Zilele Iasiului de duminica si vor tine pana pe 15 oct.E f frumos, insa pt. mine e un calvar din cauza cozii care se face de pelerini pt a o vedea pe Sf Parascheva si care trece prin fata portii casei noastre.Cred ca m-am mai plans eu si anul trecut de asta..efectiv esti ca sub asediu cateva zile..anul acesta vreo 5 chiar.
Eva, ce ai mai facut cu dosarul acela? ai depus? parca pe 8 ziceai ca ai termen.succes!
Lora, tu ce faci?multa munca?
Avem 11 luni!!
Cristina
De vanzare 2
angelapriboi spune:
Kriss nu ai decat sa te rogi sa nu faca scandal si galagie.
poti pune un anunt mare: Atentie Copil plangagios,va rugam pastrati linistea si distanta!!!
Lora ,cred ca e ocupata sau si-a luat liber ca nu mai trece pe la noi.
kriss79 spune:
Angela, nu se poate.Am sa fac niste poze sa iti arat cum e cand se face coada..Anul trecut din cauza lor m-au apucat contractiile de ziua mea.dimineata cand m-am trezit si am vazut mizeria lasata in curte, m-am apucat sa matur si sa ma cert cu oamenii de la salubris care maturau strada..
Nu e liniste, caci sunt difuzoare cu slujba toata noaptea si ziua(de cand o scoate in curte si pana cand este bagata in Mitropolie inapoi), plus ca oamenii de la rand se cearta, vorbesc si se aude perfect de la mine, caci casa e chiar la strada, nu am spatiu intre trotuar si casa decat 1m si ceva.. Pe trotuarul celalalt stau tiganii care vand busuioc si altele..Treb. sa scot din priza si interfonul caci apasa astia pe buton, cu intentie sau fara..e foiala non stop..Cu greu noaptea te poti odihni.. Desi e container langa oameni, ei tot la mine in curte arunca..Anul trecut venisera nu stiu care sa le dea sarmale si se oprisera cu masina si imparteau in fata casei mele..asa a aparut si ea la stirile tv pe realitatea si nu mai stiu care..
Deja de duminica au venit unii si si-au delimitat locul undeva in apropiere, langa o casa parasita care are cativa metri teren in fata, la strada..dorm in masini, iar ziua fac cu randul de paza sa nu vina careva sa le ia locul, desi si-au delimitat cu sfoara de copaci locul unde isi vor pune cortul si vor vinde probabil icoane, ob. bisericesti si mai stiu eu ce..
hai ca m-am intins...
Avem 11 luni!!
Cristina
De vanzare 2
LoraG76 spune:
'Neata!
Sunt pe-aici, sunt bine, racita, am foarte mult de lucru, scuze!
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kriss79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 'Neata! Sunt pe-aici, sunt bine, racita, am foarte mult de lucru, scuze! O zi buna! Lora, mami de Iustina (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Multa sanatate Lora!! si spor la lucru!
Avem 11 luni!!
Cristina
De vanzare 2