Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)(16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Azi e ziua Ranei!
Luna, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si fericita! La multi ani, Rana!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI RANA!!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

Buna dimineataaaa..cu soare si voie buna!
Ce mai faceti? Haideti la o cafea!

Dau copy-paste la un mesaj pe care l-am scris aseara la alt subiect, sa vedeti de ce tratamente anti-plictiseala am parte de la fiica-mea:

"Iar mananc in fata calculatorului.....da' de maine gata, intru la regim, ca nu se mai poate...
De vreo jumatate de ora tot zic ca scriu ceva si nu mai apuc...am un copil...sa-mi traiasca!!! Cum Tanda, si Manda, vorba aia...o duc mai devreme pe WC, ca zice ca face caca...zic in gandul meu....super, am si eu 5 minute linistite...trec minutele, strig: esti gata? (minte creata de gaina si la mine...cum sa nu ma duc sa vad ce face, cand vad ca intarzie...) Zice: NUUUU. Zic bine, linistita si imi pun mancare si ma instalez la birou...dupa alte 5 minute aud: AAAAAUUUU!!!! Sar ca arsa, fug in baie...cand colo, o chestie plina de pasta de dinti din cap pana-n picioare imi mancase copilul...frateeeeeee, era buna de facut reclama la Colgate...o pasta din aia mare abia cumparata era pe fata ei, pe maini, pe cap, pe ochi siiiii...motivul tipetelor - in ochi...bineinteles ca, fiind mentolata, o ustura...baga pruncul sub dus, freaca bine, scoate pasta..tipete, urlete, strigate, pana la urma smulg adevaraul: ce-ai facut, mami, de ce te-ai uns cu pasta? Raspuns: M-am machiat, mami, sa fiu frumoasa, ca tine... Unde-o fi vazut copilul meu ca eu ma machiez cu pasta de dinti??? Aviz amatorilor: lasati copiii singuri in baie!!! Abia citisem ce scria o prietena de fetita ei care se "barbierea" si, bineinteles, imi ziceam in sinea mea: bine ca a mea e cuminte!
CarmenE, parca ziceai de veselie...bine ca n-ai vazut-o cum arata pe fie-mea!!! acum parca mai e de ras, dar cand am vazut-o eu...parca nu-mi prea venea..."

Sa aveti o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Lora m-am distrat de minune.Trebuia sa o filmezi si sa trimiti filmul la Colgate .Castigai un ban cinstiti.

Luna cu intarziere spun LA MULTI ANI! pentru Rana!
De Irina ce mai stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

RANA La multi ani!
Angela, Irina a vrut sa ia o pauza de forum pentru o perioada , pentru ca de cand cu forumul asta nu visam decat copil, ovu, teste si alte alea asa ca am simtit nevoia sa pun punct. Dupa cum stiti am facut debridarea aceea am pus sterilet pe care deja ar fi trebuit sa il scot dar...inca nu ma simt psihic in stare sa reiau proiectul bebe asa ca... mai astept.
in rest in ceea ce priveste admiterea in barou... nu incerc anul asta pentru ca nu m-am pregatit si daca e adevarata povestea ca nu se mai tine cont de cei 5 ani chiar nu am chef sa renunt la un salariu bun ca sa car geanta unui...mare avocat 2 ani de zile. eu oricum sper ca luni la alegeri sa iasa Piperea pt ca el sustine proiectul ala de unificare a meseriilor cons juridici/avocati...daca nu asta e raman consilier sau voi vedea pe parcurs. o sa incerc sa pun si eu o intrebare pe unde mai stiu daca e reala treaba cu cei 5 ani. tu de unde ai aflat? e vorba doar de baroul bucuresti sau de toatat tara, ca in bucuresti stiu ca astia sunt mai spagari si au ei regulile lor proprii...
va pup pe toate.

Mergi la inceput

http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_22422/.html
Nu stiu daca iti deschide pagiana aceasta,dar daca nu reuseti intra pe avocat net.ro la forum si acolo la despre avocati si admitere in avocatura apoi la intrebare referitoare la baroul bucuresti si acolo gasesti si hoatarariel baroului si explicatiile .
Oricum eu ma bucur sa aud ca esti bine ,sanatoasa.

Acum am o mare dilema.O persoana cu studii superioare poate fi angajata cu salariu minim de 680?
Am citit ca daca persoana respectiva nu detine functie conforma cu pregatirea poate avea salariu minim de 680 si nu de 1080?
Ex: o profesoara angajata pe functie de secretara .ce salariu trebuie sa aiba ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

La multi ani, Rana!

Doamnelor, ma interesez eu direct la Barou si va spun, dar duminica este adunarea si mai bine vedem dupa ce va fi. Sa vedem cine va fi noul decan. Dar din cate imi aduc aminte a functionat chestia cu 5 ani si fara stagiatura chiar si dupa admiterea de anul trecut.

Daca persoana are studii superioare, dar ocupa post de studii medii va primi salariul de studii medii.

Pupici pentru fiecare si mult spor!

Mergi la inceput

buna dimineata!!!
Va invit la o cafea.

Eva multumesc pentru raspunsul referitor la angajare.
In ceea ce priveste admiterea fara stagiatura,raspunsul a venit chiar de la barou.Din luna aprilie 2008 nu mai este in vigoare acea hotarare.Si eu astept congresul cu mari sperante.
Poate vor unifica cele doua uniuni :consilieri juridici si avocati.

Mergi la inceput

Mamaaaaaa....pe pagina 3 ati ajuns...
Fetelor, dar a disparut Claudela...ce-o fi cu ea??? Sigur e ocupata cu conservele si cu vinul...
Martie, cand ai examen, sa stim sa-ti tinem pumnii?!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Draga Lora, sa vada toata lumea ca a trecut vacanta judecatoreasca si avem de lucru, nu stam degeaba, ne preocupa!

Pupici multi pentru toate!

Mergi la inceput