Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)(16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Kriss, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, sa fii iubita si sa ai parte in viata numai de bucurii!!!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Kriss LA MULTI ANI!!!!!!!! Toate cele bune si multa sanatate!!!

Dupa ce zile ai avut meriti din plin sa bei si sa dormi linistita.

Lora sper din tot sufletul sa se faca astefle de gradi.
De abia astept.
dar nu gasesc nicaieri proiectul de lege.

Mergi la inceput

Alessia, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa si vesela, sa ai parte de noroc in viata, iubire si muuuulte cadouri!!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Kriss sa va traiasca printesa,sa fie sanatoasa si desteapta !!!!

La multi Ani!!!!!!!si multe impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Va Multumim frumos!! Sunteti niste scumpe!
Printre picaturi am intrat putin cat doarme ea si mergem si noi acusi la nani .am dus-o azi pt. prima data la mall la noi,la locul sp.pt.copii..i-a placut mult, am stat o ora, dar a iesit franta..a adormit in masina in bratele lui taicasu..
cand mai am o clipa, mai intru sa va mai pove..
noapte buna!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Lora toata seara m-am gandit la tine.De ce ??Iti aduci tu aminte cand ai povestit de Iustina cu pasta de dinti?
Ei bine,aseara aia mica statea cuminte si isi facea unghiile la 1 m in spatele meu.Eu cu prietena la calculator ii aratam niste poze.
A inceput dintr-o data sa urle aia mica.cand ne uitam toata fata era mazgalita cu oja.Din cauza mirosului o usturau ochii.
In fractiune d esecundam-am gandit la spital,la ce or sa zica doctorii,ca sunt o mama iresponsabila etc,etc.
Nici nu stiu cum am sters-o cu acetona.Bine ca nu si-a dat in ochi.Si-a dat doar pe pleoape ca sa se machieze.
Va dati voi seama ce urla cand o stergeam cu acetona pe pleoape..
Un intreg circ...
Bine ca nu a fost nevoie sa ajung cu ea la spital.
hai va pup si va urez o zi buna!!!

Mergi la inceput

Aoleeeu....Angela, deci a mea e mic copil fata de a ta...cred si eu ca ai tras o spaima zdravana!!! E faza de rasu'-plansu' aici...bine ca s-a terminat cu bine!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Buna dimineata,

vad ca a fost cam liniste pe aici.Kriss cred ca a avut petreceri,a taiat motul fetitei si a serbat si cele 2 zile de nastere.
Lora tu ce ai facut?
Eva,Irina pe unde umblati????

Mergi la inceput

Salutare!
Kriss, ce faci? Cum a fost la ziua Alessiei? Asteptam sa ne povestesti!
Angela, eu in week-end am botezat, asa ca am avut un sfarsit de saptamana cam plin...
Pup toate fetele in fuga, ca am treaba.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna
Ne aratam si noi pe aici dupa petrecere..
voi pune poze zilele acestea.eu am fost ocupata cu invitatii si cu fata si nu prea am avut cum sa fac poze..sotul a filmat, iar sora mea si cumetrii au facut poze, asa ca astept sa le primesc de la ei..
oricum a fost f frumos,desi obositor fata s-a comportat ok.
A ales seringa, iconita si pixul. A incercat initial sa ia stampila, dar pusesem una mare, cu contul, lata si nu putea sa o apuce..A mai ales dupa pix papiota de ata si banii, intr-un final!!
De la nasi a primit cercelusii care sunt f frumosi, adusi de ei din Germania, o pereche de papuci de toamna dar mari inca marim 21, un iepuras de plus mare si niste sosete cu anti derapare.. Ma asteptam sa o imbrace ei de mot, dar am aflat cu 1 h inainte de a veni invitatii ca nu e obiceiul la ei?!in fine, daca stiam luam eu o rochita frumoasa pt. aniversare..dar ma bazam ca iau ei ceva..nici nu imi puneam problema..nu am crezut ca e un obicei regional... Noroc ca aveam o costumatie adusa de niste prieteni ai sotului din germania, dar de 18 luni..am imbracat-o si i-a venit ok.Arata onorabil si am iesit din impasul vestimentar
In rest, a primit hainute multe, chiar si mai mari pt. 2-3 ani, jucarii cateva si bani. Maica-mea i-a adus din China tot felul de hainute cu motive specifice, traditionale chinezesti..
Eu am primit flori multe, ghivece si o sticla de whisky

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput