Comori de nov-dec 04 (183)
Raspunsuri - Pagina 4
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roserb Ai mei s-au gasit sa faca un rosu in gat din ala cu 40, adevarat, intai Mihnea si de ieri si Bianca, ei i-am dat direct antibiotic, e clar ca e acelasi lucru, s-a manifestat la fel; acum astept sa o pun si pe ea pe picioare si sa plecam si noi in concediu. Altfel, la mine luptele de gherila continua intre cei doi, cand e doar cate unul acasa e liniste si pace, cand sunt impreuna in general e balamuc. Mai au si momente de maxima iubire, dar nu sunt foarte dese. Partea proasta e ca a inceput si Mihnea sa fie obraznic, sa loveasca si sa vorbeasca urat, ceea ce ma scoate din sarite. Drept pentru care iar am sistem programele de desene animate. Va pup pe toate si va doresc we placut! ![]() Roxana&Co POZE CU PITICII |
ROSERB.. concediu placut... si sanatate la copilasi...

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet cici, sigur ca-mi aduc aminte dar si eu ca si tine parca as mai vrea o data ![]() ieri am incarcat niste poze cu mine pentru fetele de la bucataria veronicai, vi le pun si voua poate va e dor de mine monica Prajituri si papa bun Papa de post |
MONICA...
ce sa mai zic?... fara cuvinte... arati... super
... cat despe CICI... ma bucur ca ai inceput dansuri sportive... dar eu zic ca in acel timp sa te duci cu sotul (sa gasesti cine sa stea baby-sitter) ca altfel... va ramane doar o amintire placuta... Eu zic din experienta... Am facut in timpul anului 3 de facultate 6 luni de dans sportiv... si au ramas doar o amintire... nici pasii nu-i mai stiu pt simplul fapt ca in ultimii 13 ani cat au trecut de la acele cursuri nu am avut cu cine sa dansez... sa aplic ce invatasem ... imi plac la nebunie rochiile ... sunt genul meu...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Hai nu mai vorbiti de kg ca ma supar. Pai eu ma indrept vertiginos spre cifra 7
si zau daca mananc ca sparta. Primavara viitoare curse cu carutul scrie pe mine
.
Cici hai nu te vaita, ca nu esti genul sa pui 30 de kg in sarcina, ai pus putin si ai scapat de ele. Rochitele sunt tare dragute, dar nu s-ar aseza asa bine pe oricine.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
24+
Pozele noastre,
FELIS spune:
Si nu mai deschideti subiecte ... din astea de kg... ca eu nu m-am mai cantarit de vreo 3 ani
... ma mai cantaresc din ochi eu...
si prin aprilie... am pus... cred vreo 5 kg cd eram terminata de munca si mai trebuia sa dau si examenul am luat niste vita-max... si cred ca de la ele am pus asa fulgerator... Singura chestie ca am o burta de zici ca sunt in 4 luni... (doamne fereste...
) si pt asta ... incep si eu sa ma gandesc ca ar trebui sa fac niste abdomene...![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui FELIS Si nu mai deschideti subiecte ... din astea de kg... ca eu nu m-am mai cantarit de vreo 3 ani ... ma mai cantaresc din ochi eu... Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre, www.felis.ro "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero |
Me enervezi, daca nu vedeam poze recente mai ziceam, dar daca in poza de aici tu ai burta de 4 luni, pai eu la cat o am acum inseamna ca mai am putin si nasc
Si nu stiu daca ati observat dar eu de la mare nu am venit cu nici o poza in costum de baie, pai ce am curaj, n-am motiv de depresii si nervi.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
24+Pozele noastre,
FELIS spune:
OTILIA
... se numeste trisat...
mi-am supt burta... ![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
paxela spune:
| citat din mesajul lui FELIS OTILIA ... se numeste trisat... Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre, www.felis.ro "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero |
tanti lasa vraja cu noi
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
onitza spune:
NEATA! EU la o cafea,ma pregatesc de lucrat, voi? SI eu am vazut-o pe Felis de curand si confirm ce spun fetele ca arata foarte bine si nu are de ce sa isi faca probleme.
VA pup pe toate, sa aveti o saptamana minunata!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui paxela
tanti lasa vraja cu noi Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu |
Nu reusesc sa vad poza pusa de Alexa dar refuz sa cred ca ai putut trisa si in pozele unde esti aplecata, hai sa fim seriosi.
24+Pozele noastre,
onitza spune:
FELIS, abdomene ai putea sa faci, intr-adevar, pe langa faptul ca te ajuta la eliminarea putinei grasimi pe care poate ca o ai, dar te face sa te simti bine si psihic. Pe mine ma bate gandul sa ma apuc de alergat.
Mihaita ce mai face? Cum mai papa? Ii mai plac cuburile la fel de mult??? 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul