Comori de nov-dec 04 (183)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am vazut si eu pozite cu fetite cu codite, gargarite ,fluturasi , cu burtici si mamici imposibil de frumoase, hmm parca vreau si eu, ehee vreau codite la fimea, vreau gargarita fluturasi si tinute de domnisorica , deabia astept sa devina fetita mare, si sa vad atunci daca mai vreau, vreau si eu silueta ca a lui cici si veselia ei, si burtica otiliei .... aaa nuuu da doar sa o vad, ca mie mi-a ajuns

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Cici - Ce fete mari ai!! Cat de repede au crescut!
Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti cu totii!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am vazut poze f frumoase... PAXELA cu familia ... ce relaaaaxxxxxxxx , CICI cu doua cucuiete tare frumoase si care ce bine seamana una cu alta

LA multi ani pt toti cei cu nume de maria .. pt ieri...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cici, sigur ca-mi aduc aminte dar si eu ca si tine parca as mai vrea o data ...cred ca am innebunit

ieri am incarcat niste
poze cu mine pentru fetele de la bucataria veronicai, vi le pun si voua poate va e dor de mine

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

monicaaa superb arati, ce mancati fetelor de aratati asa????

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc paxelina, tu vorbesti? care zici ca esti sora lui silviu si ai 45 de kg cu amandoi copilashii in brate?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Monica, ma bucur ca nu te-am certat degeaba si ai mai pus si tu poze. Ai o silueta de invidiat . Eu daca nu am fost inalta macar sper ca fetele mele sa semene cu taicasu.
Alexa, plimbaretilor, nu v-ati plictisit sa fiti mereu pe drumuri. Pe zi ce trece Delia se face tot mai frumoasa, bubulina scumpa!

Cici, Monica, daca tot aveti chef de ce nu treceti la actiune? Acum ca sunteti tinere si in putere . Sau voi vreti sa vina accidental?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 24+
Pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Monica super arati, tu chiar esti slabanoaga, nu ca mine ca la mine Paxela silueta vine cu suncile de rigoare pe partile laterale nu se vede dar se simte, asa ca de saptamana viitoare m-am decis sa incep sa scap de vreo 3 kg...sa vedem daca reusesc, voi manca fructe si legume sa vad daca se vede vreun rezultat. Si Monica, pai ma asteptam sa vad acolo poze nu gluma ca vad ctu tare scumpa esti la vedere.
Acum ca merg la dans sportiv trebuie sa fiu mai subtirica ha ha ha ...da, mai fetelor, imi fac si eu damblaua, de vreo 2 luni merg la dansuri de societate si tare mai imi place...numai eu bineinteles ca sotul meu ramane pe post pe babysitter, oricum el nu e cu dansurile....asa ca 2 ore pe saptamana ma relaxez si eu cu rumba, cha cha si altele, ha ha

Otilia eu m-am decis, imi plac bebelusii dar la altii de-acum incolo, ca numai ma gandesc la kg pe care ar trebui sa le dau din nou jos asa ca gata, las pe altele pt bb3, eu ies din joc.

Miria si tie si la Damiana
ia uitati rochitele mele de care-s foarte mandra

acum merg sa-mi termin prajitura " Alba ca Zapada" ca luni trebuie sa duc la servici ca avem la o colega bridal shower ca se marita peste o luna.

pupici si o duminica super.

Mergi la inceput

cici cum mai mamica regim auzi tu 3 kg , de parca ai avea de unde sa le mai dai jos, bravo pt dansuri , iar rochitele,
monica 45 de kg ar vrea eu, dar pana acolo mai am muuullt deocamdata ma lafai in 53

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Sal'tare! Am admirat doua caprioare zvelte, MONICA SI CICILICA!!! fetelor arati de milioane!!!!!!!

Vorbiti de niste kilograme de ma puneti pe ganduri!!!! PAXELA, ai 53 de kile?????????? pai e fff bine! Care e tinta???? Cred ca mai mult de 3 kile n-ai de ce sa mai dai jos! Bravo tie!

Eu sunt la 60 de kile!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput