Comori de nov-dec 04 (183)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La multi ani si din partea noastra Mariuci-lor si Mariani-lor!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

LA Multi ANi!!! si de la noi tuturor Mariilor si Mariutelor!!!!!

Va pupam cu drag, ne gandim la voi si va iubim pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow, lume noua, multumim de urari tuturor
roserbina, sanatate multa copilashilor
cici si ma bucur ca ai reaparut
din cate stiu de la aissa, andreap este la mare...

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Monica si de la noi si in sfarsit am reusit sa pun niste poze sa ne mai vedeti si sa nu ne uitati.

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CECILIA , imi place tare mult cum arati AICI! Cati ...16 ani ai??? iar fetele au crescut mari , sunt domnisoare delicate si scumpe.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cicisor, sa nu te deochi, arati bestial. Imi place ca ai grija de tine si esti mereu in forma si cu hainute noi, ultima moda. Cred ca tare mandru iese tati la plimbare cu trei printese.
Ia uitati voi aici cum se mentine Cecilica noastra. Si-mi plac mult ochelarii tai de soare.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 24+
Pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA, uite o POZA cu o printesa dupa care m-am topit eu acum toata!!!! mari sanse, zic eu, sa semene bebitza cu surioara. CHiar, v-ati gandit la nume?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ei Ioana, cum ai gasit tu poza aceea. Le explicam fetelor de la odisee cum este cu hainutele la nou nascuti si am pus si poze cu Ana imbracat in cele 3 costumase care le mai am de la ea.

Ne-am tot gandit si razgandit la nume. Daca se naste de Sf. Andrei sau aproape o sa-i punem Andreea asa cum vrea Ana. Dar pana acum singurul nume care ne place amandorura, si care sa fie primul nume al fetei, este Elisa. Asa ca pana acum singura varianta este Elisa Andreea, cele doua nume separat imi plac mai mult decat impreuna, asta-i baiul.

Eu nu mai scap de fata mea, zilnic vrea sa ma chinuie, adica sa ma pieptene, sa-mi faca codite, degeaba are papusi cu parul lung.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 24+
Pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Cici, ma bucur ca v-am revazut, niste frumoase ca de oicei, toate 3...sa fiti sanatoase
pe toate si pe copilashi sa aveti un we minunat

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Onitza, Otilia, Monica sunteti voi dragute ca de obicei.

Otilico ce burtica draguta ai, super si ce te mai invidiez , hha ha ha ...incep sa uit cum a fost cu burtica, ha ha ce zici MOnica...tu iti mai aduci aminte? dar de fapt nu uit eu asa de repede ca au fost niste momente super care or sa fie acolo in minte mea forever...asa ca Otilia, bucura-te la maxim ca numai 9 luni dureaza, ha ha ha ha ...si-apoi vin alte momente de bucurie.
Imi place de Ana cu codite, e asa de dulce si frumoasa, si cu rucsacul in spate parca e gata de plecat la scoala.
Si Elisa imi place mult asa ca pupam dulce bebica din burtica si abia asteptam sa o cunoastem.

Fiti cuminti ca suntem cu ochii pe voi

Mergi la inceput