Comori de nov-dec 04 (183)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA eu te stiu pe tine fata ambitioasa! Sunt convinsa ca dupa ce vei naste iti vei face un program de slabit cu exercitii de gimnastica, iar cu alimentatia nu cred ca iti va fi greu, am vazut ca deja mananci f sanatos!!!! E normla sa iei in greutate in perioada asta, oricum din poze am vazut ca arati chiar f bine pt o graviduta!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

helaaaaaaaaaaaaau !!!
ne-am intors si noi de la mare sambata. gata concediul!!! pe scurt a fost neasteptat de bine avand in vedere ca ne-am dus la un all inclusive romanesc. fug sa citesc din urma si mai revin
poze...n-am . ca nu le-am descarcat inca. dar sper sa pot pune cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

helooouuu! ma mai tineti minte? Am revenit din concediu, insa nu am citit nimic din urma. recunosc ca am frunzarit pozele paxelei si ma gandesc daca nu cumva am fost pe acelasi traseu, barajul Vidraru?

iaca-ta si pozele noastre
numa baietul e a meu, fetita e prietena lui, si odorul vecinilor, cu care vecini am facut concediul.

va pup si revin pe seara, cand o sa am mai mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina

helooouuu! ma mai tineti minte? Am revenit din concediu, insa nu am citit nimic din urma. recunosc ca am frunzarit pozele paxelei si ma gandesc daca nu cumva am fost pe acelasi traseu, barajul Vidraru?

numa baietul e a meu, fetita e prietena lui, si odorul vecinilor, cu care vecini am facut concediul.

am avut aproximativ acelasi traseu , dar se pare ca nu in aceiasi zi ca la noi era senin si frumos

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

va mai amintiti de noi????mi-a fost tareeee dor de voi,din pacate timpul si lipsa calculatorului sunt dusmanii mei
am fost la mare;ne-am intors vineri.totul a fost super:vremea,mancarea,apa,BBlusul....si cu putin ajutor de la bunica,ne-am descurcat super bine cu totii.Mariuca s-a facut tigancusa,Sara a dormitat in carut,mami s-a bronzat si ea putin
Noi suntem acum la Pitesti unde vom sta toata saptamana,la refacere
Sara are ceva mucisori,prin urmare merg azi la medic,sa vedem ce este.Banuiesc ca i se trage de la usa de la balcon lasata deschisa de Sebiaproape toata noaptea....asta dupa ce ii facusem baita fetei.sper sa fie numai mucisori
eu una nu reusesc sa slabesc deloc.nici nu pot sa tin regim ptr.ca o alptez,iar sport....sunt lenesa,recunosc.asa ca ma 'laud' cu 68-69 kg,deci 14 in plus fata de cum eram...sper sa le pot da jos..candva.
nu reusesc sa mai tin pasul cu voi deloc..sper numai sa fiti santoase toate si copilasii la fel.
Otilia,am admirat burtica frumoasa
Monica,esti super.Oricum aratai si inainte de nota 10.
Felis,vrei sa-ti arat burta mea???pai eu una zici ca mai fac alt copil,asa arat.
Onitza,esti bine?natalia se lasa asteptata?
Roserb,pleci in concediu?
va pupici pe toate si sper sa ne auzim cat mai curand
PS
promit sa pun poze we urmator

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Paxela, super poze si privelisti. Iar mandra ta constat deja ca nu mai e bebelusa. Gata! S-a dus cu bebelusia.

Cici, a propos de dansuri de societate, o prietena de-a mea tot asa, s-a apucat sa se duca, dar merge cu consoarta (ei sunt genul de cuplu care se potrivesc tare bine la dans si amandurora le place). Pupam printesele, iar tu esti o frumoasa, acuma nu sti uce nu ar sta bine pe tine .Eu am fost vienri in mall si am probat pe la doua magazine bratul de rochii/bluze etc. si am plecat dezamagita de acolo. ce-mi place mie nu-mi sta bine, greu imi gasesc ceva sa-mi placa si sa ma avantajeze.
Am incercat sa dau de tine de-o luna cre' ca (e adevarat ca nu m-am ostoit sa te sun acasa), poti sa ma suni la servici cand ai timp? Please, please, please.

Mirandolina, adriana, andreap sa va fie de bine concediul.

Roserb, sunt asa de lenesa acasa de nu-ti imaginezi. Mereu im itot ptopun sa ma pun si eu pe treaba cu pozele alea, dar cand ma gandesc ca trebuie sa triez din ele, dau inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Roxana,cum se mai simt copilasii?ati dat de capat racelii?

Mirandolino,sa va fie de bine plimbarile.Si urcatul celor 1480 de trepte. Cum a fost fara Adam? Ti-a fost dor de...agitatie?

Paxela,pupici si voua plimbaretilor! Vreau si eu la munte,dar cine stie cand vom ajunge?

Adriana,asteptam poze cu gemanusii bronzaliti.

Noi ieri l-am petrecut pe cumatru' (sot de Aime ) a fost ziua lui.Sa ne traiasca! Avem aici si cateva poze...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Noi ieri l-am petrecut pe cumatru' (sot de Aime ) a fost ziua lui.Sa ne traiasca! Avem aici si cateva poze...

Dar mamicile pe unde-s?
Ce mutrite scumpe face Amira, sa n-o deochi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 24+
Pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina

Gata stiu ce fac la anul sa slabesc, urc la cetatea Poenari de cateva ori si s-a rezolvat problema . De multe ori am trecut pe la Vidraru si niciodata nu am urcat, bine ca trag cu ochiul prin pozele altora.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 24+
Pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Dar mamicile pe unde-s?
Ce mutrite scumpe face Amira, sa n-o deochi.

Cumatrele erau si ele pe acolo...il cinsteau pe cumatru.
Amira e o smecheroasa!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput