Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mare petrecere mare este astazi, pentru ca avem doua mamici tare dragi noua de sarbatorit:
mamica de printesa de portelan Daria si
mamica de papanash sugubat Vladutz
Asadar
LA MULTI ANI, ERINA !
LA MULTI ANI, ANCA !
Sa fiti fericite alaturi de cei dragi si sa va bucurati de toate nazdravaniile comorilor voastre !
Erina, mamica talentata, te rog primeste din partea mea si a Mariei www.flickr.com/photos/septoct2007/2765702639/in/photostream/" target="_blank">un cadoutz care sper sa-ti placa
Anca, iti daruim cu drag www.flickr.com/photos/septoct2007/2766548754/in/photostream/" target="_blank">aceasta felicitare

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Dragele mele, urarile fiind facute, va las pe voi sa petreceti, poate se sacrifica cineva si mananca si pentru mine o felie de tort si gusta un pic de sampanie. Eu ma duc sa fac bagajele, de dimineata plecam in concediu, yupiiiiiiiiii !
Intai la Ploiesti, luni la mare, ne intoarcem vineri seara cand fiti convinse ca am sa intru sa va salut si sa va povestesc cum a fost.
Am primit in seara asta si mesaj de la Marunzika, au ajuns la mare, asteapta cu nerabdare sa ne intalnim. Sigur nu vom rata ocazia.
As fi vrut sa mai scriu cateva raspunsuri, dar va rog sa ma iertati ca nu am sa mai zabovesc acum pe net, chiar nu am pregatit bagajele.
Va multumesc mult pentru urarile adresate Mariei, mi-a spus ca vi le intoarce sub forma de pupici.
Va imbratisez pe toate si va doresc o saptamana racoroasa

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Mario Alexandru La multi Ani!!! Felicitari Betty si tati de Mario.Aveti flacau mare de-acum.Sa va bucure vietiile mereu.
(Imi amintesc ce emotionata am fost cand a venit pe lume Mario si in acelasi timp pe undeva geloasa ca deja iti tii uiutul in brate.N-aveam de unde sa stiu ca in mai putin de 2 saptamani o sa traiesc aceeasi experienta.)

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Erina multumesc frumos de link-uri,arunc un oki sa va ce am nevoie si plec la cumparaturi.Daca nu am talent si nu-mi iese ce-mi doresc il voi comanda.Or fi japonezele talentate,dar soacra-mea nu prea le are.Daca vreau sa il fac tot mie imi revine treaba,sau macar blatul as putea sa il rog pe sotz.El este pasionat de prepararea prajiturilor/torturilor.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

La Multi Ani urez si eu pt Mario si Iarina la implinirea unui anisor!!!! Sa ne traiti, sa cresteti mari si frumosi, norocosi si voiosi si sa va bucurati parintii cu nazbatiile voastre!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Papanash m-ai amuzat cu bicicletele.Si aici e plin de biciclete,este un mijloc de transport utilizat de catre multe persoane.Insa si masini sunt multe.Si aici isi duc copii in locuri special amenajate pentru copii,in fata si/sau in spatele bicicletei.Eu inca n-am avut curajul sa o duc asa pe Erika,prefer varianta cu carutul.
N-am stiut ca in Amsterdam ploua.Am avut ocazia sa il vad doar din avion pana am aterizat pe aeroportul international.Mi-ar fi placut sa ma plimb putin prin el cand vin in octombrie,ca tot am de stat 4 ore in aeroport pana la urmatorul zbor,dar nu stiu cat timp am,cat dureaza sa ajungi in oras si inapoi.

Jurnal de mogalneata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

LA MULTI ANI! MARIO ALEXANDRU
Sa-ti fie viata frumoasa si plina de impliniri, iar parintii tai sa fie intodeauna mandrii de tine.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! ERINA
LA MULTI ANI! ANCA

multe pentru voi intr-o zi speciala. Va doresc tot binele din lume si sa va bucurati de puiutii vostrii.

Mergi la inceput

Luy concediu placut!

Alinus_25 ma bucur ca incetul cu incetul incepeti sa va faceti un program si ca accepta lapticul praf. E mai bien pentru amandoi.

Papanash faine pozele, mi s-a facut un dor de duca!!!!!!!!!!

Mai bine nu mai visez si ma duc sa-mi fac treaba: calcat, intins rufe. Azi noape am avut o experienta noua, mi-am facut singura injectiile, am zis ca nu are rost sa mai deranjez oamenii la 12 noaptea si cum am branula in mana mi-am dizolvat singura penicilina. Tati m-a ajutat pe jumatate ca i-a s-a facut rau cand a vazut si a plecat. Cum sunt si barbatii astia se dau mari si tari si cand vad o injectie li se face rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Mario Alexandru sa fii fericit si norocos, sa aduci numai bucurii parintilor.
Betty sa va traiasca minunea.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput