Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 8
bebeka spune:
Papanash ,e aci langa Bucuresti!
Cred ca nu ma duc pana la urma...
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
toma_lly spune:
adimercedes multumim pentru reteta de paste
o voi incerca si eu pentru Nati (poate cine stie...o mai pacalesc sa manance), dar la ea fara branza si alte derivate din lapte
Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Hai ca vad ca am monopolizat pagina, insa memoria mea e tare scurta in ultima vreme si ma tot uit in urma la mesajele voastre, sa vad cui voiam sa-i raspund. Adi, ma bucur ca a disparut iritatia Lisei, la voi inteleg ca nu-i asa de cald incat sa dai vina pe asta. Cine stie ce-o fi fost... Important e sa nu mai apara, sunt convinsa ca o urmaresti... Are deja 9.8 kg ? Wow, se apropie de cifrele vehiculate de papanashi , cred ca si la inaltime a mai luat un pic. Fac o pauza de taiat unghiute, ca-i adormita zgatia mea si nu vreau sa ratez ocazia, de ieri ma tot zgarie. Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts |
Luy, ti-am scris la celalalt subiect, dar acum am vazut ca a aparut dupa ce s-a deschis capitolul asta. Nu stiu daca ai apucat sa vezi:
Am vazut pozele. Tare scumpa si maricica e vrabiuta ta. Nici eu nu pricep cum a reusit sa cada cu tricicleta, numai daca nu s-a prins si s-a tras de ceva. Si Lisa are ceva asemanator, cu bare de protectie etc si imi inchipuiam ca e sigura. Dar, nah, citeam undeva ca mereu trebuie sa ne inchipuim cum vor abuza astia mici orice le pica in mana. Si uite ca Maria a gasit cum :P
Da, a crescut Lisa, e si inalta, e mult mai mare decat copiii de la locul de joaca. Multi la un an sunt mai mici decat ea. Multe mamici ii dau peste un an! Nu e grasuta, a crescut in jur de 500g intr-o luna jumatate, asta dupa ce nu pusese aproape nimic luna precedenta. Dar e ok, o cantaresc doar cand imi aduc aminte, asa, de control. Important e ca e pe curba ei de evolutie de la care nu s-a prea abatut, deci nu am de ce sa ma plang. Si de cand mancam paste in diverse forme si combinatii, mananca mai bine, ca doar, deh, e din mana proprie. Si apropos de asta, tot am zis ca mai vin cu idei de papa pt astia mici si independenti, dar efectiv nu am apucat. Tot pe fuga scriu si atunci cu Lisa ce ma trage de mana, ca vrea si ea la comp.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
mandarinutza spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor zilei!
Noi am fost plecati la Busteni cateva zile, unde ne-am intalnit cu Pinacolada si cu Bee. A fost relaxant, am prins zile bune. Saptamana viitoare ma duc la servici sa am o discutie cu sefa si de pe 1 sept incep si eu serviciul.
Antonia e bine, incerc sa o dezvat de trezitul noaptea, o las sa se foiasca singura prin pat si o iau in brate pe orizontal, sper sa reusesc.Ea mananca bine seara inainte de culcare:gris cu lapte,mamaliga cu branza, piure cu branza,iaurt cu galuste,etc. Deci sigur nu se trezeste de foame. In rest mananca f.bine ziua, a invatat sa ma dezbrace prin casa ca sa bage mana dupa tzizi sa mai suga nitel, e haioasa foc.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
sarbatoritilor cu numele de azi
sa ne traiti, sa fiti sanatosi si voiosi!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Emma
sa fii sanatoasa si iubita!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Roxano, mataluta pe unde esti? Sau plangi ca duamna cu care ai relatie speciala se intalneste si cu alte fete, facand relatia ta mai putin speciala? Hai, baga un ochi si un cuvant la noi! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Prezent!
Fost la munca, facand munca mea precum si a multor altora.
Am avut cateva zile execrabile, ieri credeam ca a fost cea mai rea de la munca de cand am revenit, dar azi s-a putut si mai rau.Suntem binisor cu totii, mai citesc pe forum din cand in cand, nu am timp sa postez. Nu m-am putut abtine insa sa nu vad pozele cu Sim si Stefan din conced.
Azi am luat acasa si atomica, asa ca am si mai putin timp. Sau ma rog, am mai mult ca pana acum cand seara am muncit si acasa.
Cam atat. Va pup si va doresc weekend placut tuturor!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Vazut si pozele Papanashei din conced. Lamurita ce si cum cu calatoria, ma interesau detaliile picante despre cum v-ati dezlantuit.
Unde sunt pozele cu Maria de Luy?
Alinus,
inteleg perfect ce simti si ce nevoi ai. Mai lasa vinovatia asta, nici lui nu o sa ii fie bine daca tie nu iti este bine. Multumesc de grija pentru noi, da, m-a cam doborat munca. Nici nu merita povestit de cat de nasol este.
Pana una alta, pentru ca nu sunt sigura ca maine intru pe forum:
Erina si Ancasilv
Multa sanatate, fericire, si implinirea tuturor dorintelor! 
Si acum trecem la puiuti:
Mario 
Iarina 
Sa fiti sanatosi si voiosi, sa aduceti numai bucurii parintilor!
Mario, te imbratisam dragastos si tinem pumnii sa fie totul bine cu mica problema legata de analize. Petrecere frumoasa! Betty, sa iti traiasca puiul si sa va bucurati de el! 
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
betty78
Trimis la: - 15/08/2007 : 09:47:53
'neata fetelor,
gata am facut si eu ochi,. dupa o noapte agitata, nu stiu daca emotiile sunt de vina sau pur si simplu am avut insomnii.
In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI MARIILOR!!!!!!.
Aseara am stat cu sotul si am aranjat cam tot ce se poate...azi o sa mai verific listutza si o sa vad daca am uitat ceva. Ma gandesc ca poate nasc intre timp, natural si scap de cezariana.
Fetelor multumesc pentru urari si . sper ca duminica sa revin acasa si o sa va povestesc cat mai repede cum a fost.
betty78
Trimis la: - 15/08/2007 : 21:26:22
Gata, mi-am facut toaleta....., multe multe chinuri, nici macar vcu oglinda n u ma descurc , asa ca am apelat la serviciile sotului.

SIIIIIII:
Astazi 16.08.2007 la ora 11.17 a venit pe lume Mario - Alexandru, fiul lui Betty78. A luat primul 10 din viata lui, s-a nascut cu 3.480 Kg si are 53 cm. Mamica si sunt bine si va transmit toate cele bune.
Rox ,
Poze
luy spune:
Astazi, 16.08.2008, ii uram voinicului Mario Alexandru LA MULTI ANI ! , sa creasca mare si sanatos, sa fie mereu inconjurat de cei dragi si sa se bucure impreuna de tot ce e mai frumos in viata !
Cu mult drag, din partea noastra multi pupici si www.flickr.com/photos/septoct2007/2765702895/" target="_blank">un mic cadou
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts