Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
Neata.
Mai foloseste cineva Nan3? Pe langa ca nu prea mai bea lapte Bubu de cand cu Nan3 asta, are scaun mai moale si in plus azi iar s-a umplut de bube. Nu stiu daca sunt ciupituri sau alergie, de cateva zile renuntasem la borcanele si acum am decis ca revin la ele.
Papanash, cu impozitul pe venit nu am treaba, dar daca te intereseaza ceva legat de accize...De exemplu vreo activitate de facut tuica sau alte spirtoase ilegal. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Chiar ma intrebam ieri, in drum spre casa, cine ma invidiaza. Ca inainte cu o oar de a pleca, mi-a venit de lucru ca la Paste, plus ca am un meeting de la 10. Dar acum forumez si vad handbalul, ca oricum nu am cum sa termin lucru la timp. Dulci pupicii astia din Canguralia. Multumim! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, nu a fost din cauza invidiei mele. Cred ca esti invidiata de mai multe din fete
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
sim_stoian spune:
Helou, helou! Desi asta-noapte a fost racorica, acum s-a incalzit destul de tare.
Papanash, sotul trebuia sa plece oricum la BC in delegatie de marti pana vineri, asa ca profit si eu sa ma mai rasfat putin pana incep serviciul.
Rox, noi flirtam cu Milumil3, momentan cu MilupaHN, asa ca nu te pot ajuta. Totusi, imi aduc aminte ca mi-a zis D inainte sa plecam in concediu ca baietelul unui coleg de servici refuza laptele de cand ii luasera parintii Milumil junior. Oare or diferi gusturile de la o etapa la alta? Sa inteleg ca bubite i-au aparut dupa ce i-ai dat mancare gatita?
Jurnal de calatorii
cecilia L spune:
Adi asa am patit si eu cu Cristi cand am inceput sa-i dau formula, imi refuza categoric bibe cu lapte, apoi i l-am pus in cana cioc, a baut putin dar nu mai voia apa, am luat alta cana pt apa, a aceeptat-o dar tot nu a baut mai mult de 60-90ml si asta dupa ce am aruncat cred cutii intregi de lapte, mai arunc si acum...nu avem constanta in a bea lapticul, azi dimineata a baut 100ml in conditiile in care ieri a baut 180ml si tot asa, dar a aceeptat lapticul il bea din bibe dar facut cu apa la temperatura camerei...eu zic sa nu renunti, incearc-o ba din canuta,ba din bibe, eventual mai schimba laptele nu stiu ce sa zic, noi bem Humana.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi-la Moeciu
danuta36 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Neata. Mai foloseste cineva Nan3? Pe langa ca nu prea mai bea lapte Bubu de cand cu Nan3 asta, are scaun mai moale si in plus azi iar s-a umplut de bube. Nu stiu daca sunt ciupituri sau alergie, de cateva zile renuntasem la borcanele si acum am decis ca revin la ele. Papanash, cu impozitul pe venit nu am treaba, dar daca te intereseaza ceva legat de accize...De exemplu vreo activitate de facut tuica sau alte spirtoase ilegal. Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
Rox,noi folosim Nan3...cu succes

danuta36 spune:
Miruna mea iar nu vrea sa pape...ducem lupte grele pana inghite ceva,nici in scaunul de masa nu sta,se foieste,se rasuceste si fuge de mancare...noroc ca laptele il vrea,bea intre 540 si 650 ml pe zi.Ai vostri bebei cat lapte beau???
Bee oare tu ziceai ca ai patit asa cu printesa ta,care numai lapte vroia??
Restul bebeilor de aici vad ca toti papa bine,noi cred ca suntem exceptie,plus ca numai blenduit,bucati nu prea stie sa mestece...Of!
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Adi asa am patit si eu cu Cristi cand am inceput sa-i dau formula, imi refuza categoric bibe cu lapte, apoi i l-am pus in cana cioc, a baut putin dar nu mai voia apa, am luat alta cana pt apa, a aceeptat-o dar tot nu a baut mai mult de 60-90ml si asta dupa ce am aruncat cred cutii intregi de lapte, mai arunc si acum...nu avem constanta in a bea lapticul, azi dimineata a baut 100ml in conditiile in care ieri a baut 180ml si tot asa, dar a aceeptat lapticul il bea din bibe dar facut cu apa la temperatura camerei...eu zic sa nu renunti, incearc-o ba din canuta,ba din bibe, eventual mai schimba laptele nu stiu ce sa zic, noi bem Humana. Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007) poze noi-la Moeciu |
Cecilia, la temperatura camerei ii fac si eu laptele. Se pare ca s-a prins ca poate avea chestii diferite in cani de acelasi fel. Ii zic "milk" si da din cap ca nu, dupa ce gusta, apoi ii zic "wa-wa" si bea la greu. Deci a inceput sa faca diferenta, re recunoaste dupa numa. Apa o bea mai racoroasa. Laptele nu i-l pot da asa de rece.
Ii ofer. Cand termin de aruncat cutia, iau alt "model"
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
gabitz78 spune:
salve.
noi suntem binishor.adik ieri domnisoara a varsat orice ii bagam in gura asa ca am ajuns la dr si am injectat-o.dimineata a varsat iar , alta injectie....acum e bine...sper sa-i fi trecut.chiar nu stiu de la ce,ca febra n-are, n-are diaree...
sper sa fi fost doar o indigestie...
in rest, nimik nou sub soare.astept ziua de sambata sa vina tati din delegatie.
pupici dulci si sanatate tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/