Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Danuta, Rodi,Tomasa, Devilla (super ca o sa ai concediu), Danielle, Maria, Gabitz, Bernix, Slippers, Piciulika, Moldoveanca si cine nu mai e plecat in concediu, dati si voi cate-un semn de viata.

fetelor, ma bag si eu la nani, va urez noapte buna si poate maine o sa avem o zi mai buna .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, . Ce mai zice micul gradinar? Cum e acum dupa ceva vreme? Tu cum te-ai ajustat la servici?

Micul gradinar nu zice prea multe: baba, care uneori e un vava, mama destul de clar, dar numai daca plange sau vrea ceva si uneori ta-ta (cu pauza intre silabe). In rest, bebeluseasca.
A cam inceput sa se prinda ca il ducem la gradinita si nu stam cu el, asa ca plange de cum intram pe usa gradinitei. Dar nu il tine mult, cam 30sec-1 minut, rareori mai mult de 1-2 minute. Si apoi tentatia jucariilor e prea mare. Dar tin sa precizez ca il tine cate o educatoare in brate cand plec si ii arata jucariile ca sa nu mai planga. Apoi totul e ok.
Partea care ma bucura tare e ca a inceput sa manance si pranzul la gradinita (legume+carne), nu numai mesele cu cereale. Si cand ma duc sa-l iau e bine dispus si zambeste, semn ca nu-i e tocmai rau acolo. Dar musai trebuie sa-l iau in brate si sa-l dragalesc ceva timp, recompensa ca a stat singur la gradinita.
La birou la mine e super bine, nu am mult de lucru inca si oricum nu am acces la server, deci forumez la greu (cand nu-mi face computerul figuri) si citesc Shogun. Dar sa nu mai spui la nimeni.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Yaia, piticul gradinarit si protestant ;) Te invidiez din suflet ca ai timp de citit la job. Norocul tau .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Am revenit, intr-un tarziu.

De ieri Lisa s-a intarcat oficial!!! Am pus-o la san seara gata de somn. A parut foarte incantata, ba chiar s-a urcat singurica pe perne. Si si-a scos suzeta cu mana ei. Eu m-am pregatit, i-am prezentat "oferta" asteptand sa se repeada, ca de obicei, dar ea, tacticoasa, si-a bagat inapoi suzeta, s-a ridicat si s-a dus la tablia patului sa bata in perete. Deci, pana aici a fost!

Am sentimente amestecate. Sunt bucuroasa ca e bine, ca nu avem drame, ca creste frumos si stie ce vrea, independenta lu' mama . Dar parca o sa imi fie dor de clipele alea cand se uita in ochii mei si baga la greu laptic de la tzitzi.

Si apropos de laptic. Formula nu da mari roade, dar nici nu o refuza total. Am incercat initial in canitele din care bea apa, dar cand dadea de gust se retragea, apoi nu a mai vrut sa ia apa din canitele alea . Am oferit biberon, dar nu se degradeaza fata mea la asa ceva, dupa ce a invatat sa bea din cana. Asa ca i-am dat iar in cana cu cioc si i-am subliniat ca e "milk". In alta cana avea "wa-wa" (water). A gustat de cateva ori. Nu a baut toti cei 60ml. Cred ca nu a baut 60ml in total, de cand i-am prezentat formula. Daaar, nici nu refuza vehement. Adica gusta, se retrage, mai gusta una si tot asa. Cred ca dupa ce vor trece cateva zile fara tzitzi va fi mai deschisa la laptic. Pana atunci ii tot fac cate 60ml, din care aproape tot ajunge in chiuveta de fiecare data .

Dar cu rabdare...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Erina, nu am apucat sa te felicit pt inspiratia cu torturile si decoratiile pt ele. Fain ca ai timp si rabdare pt astea. Eu parca mi-am pierdut rabdarea de tot la faze din astea...

Lisa

Mergi la inceput

Vroiam sa va intreb daca picii vostri vor desert dupa masa de pranz. Lisa nu e satula daca nu mananca dupa masa de pranz si niste capsuni, cirese sau afine. Si are seri in care refuza mancarea pregatita pt cina si mananca putina paine, branza si fructeeeee. Cu legumele nu le prea are si nici nu stiu cand si cum sa i le ofer. Ca daca ii dau ceva intre mese nu mai mananca cum trebuie, asa ca ma cam feresc de "snackuri". Ea mananca mesele la 8-9am, 1-2pm si 6-7pm.

Lisa

Mergi la inceput

Aaa, am uitat sa va spun ca s-ar putea sa intru o perioada pt ca ne schimbam providerul de net si poate dura de la 5 la 20 de zile . Sper sa se miste repede. Nu stiu exact cand nu o sa mai pot sa intru, dar daca dispar subit sa stiti de ce . Pana atunci, o sa bantui pe aici...

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata fetele!

O cafea mare pentru toata lumea

papanash ti-am auzit chemarea Sunt faine pozele voastre din concediu,le-am vizionat aseara..Noi nu prea avem noutati,de aia n-am mai intrat pe aici..

Plec sa fac papica pentru Miru,azi mi-a dat trezirea la 7,30..

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Bine v-am regasit!!!!
ne-am intors de la busteni, unde a fost super...vremea a fost minunata, copii au mancat bine, s-au jucat, au crescut:)
mai greu a fost la intoarcere din cauza caldurii insuportabile, dar am reusit sa ne acomodam! cel mai greu a fost pt rares si pt mine!
citesc din urma si revin cu povestiri si pozici noi!
pupici la mamici si bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Yaia, te-ai prins, de umerase era vorba, bagate intr-o chestie textila de protectie, cu fermoar .

M-am prins, maica, da' greu, greu de tot! Ai vazut de cate investigatii, cautari pe google si intrebari a fost nevoie. Duamna C s-ar fi prins din prima, neh?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Yaia, piticul gradinarit si protestant ;) Te invidiez din suflet ca ai timp de citit la job. Norocul tau .

Chiar ma intrebam ieri, in drum spre casa, cine ma invidiaza. Ca inainte cu o oar de a pleca, mi-a venit de lucru ca la Paste, plus ca am un meeting de la 10. Dar acum forumez si vad handbalul, ca oricum nu am cum sa termin lucru la timp.
Dulci pupicii astia din Canguralia. Multumim!

Poze

Mergi la inceput