Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxana_G spune:
Yaia, aici e prea soare. Coacere! Ieri la munte speram sa ma duc sa ma racoresc si am luat mare teapa. Bine ca nu l-am luat si pe Bubu ca ne luam campii cu totii.
Apropos dragelor, am vorbit eu cu dna C si este bine, calatoreste, intreba daca sunteti bine voi.
Iar cumatra este la mare unde Mihnutu se simte foarte bine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
sim_stoian spune:
Pfiii, caldura mare si azi! Si spal rufe in continuu, nu le mai termin
Plus ca am bagat si un PAG mai amanuntit ca se cerea dupa absenta asa lunga. Maine dupa-amiaza plecam la Bacau si stam acolo pana vineri, poate prindem vreme mai racoroasa acolo. Deci, alte bagaje...m-am saturat.
Stefan e tot pe regim, a inceput sa faca kk normal dar il mai tin asa si azi. Bine ca a acceptat piureul de orez, morcov si vita si laptele Milupa HN. Bea foarte multa apa, cam 3 cani pe zi. I-a mai iesit un incisiv jos, dar se pregateste ceva sus - premolar sau canin?
Jurnal de calatorii
cecilia L spune:
Sim, drum bun maine si vreme mai racoroasa.
Si Cristi a facut kk parca mai moale si mai des, dar momentan nu intram pe regim, vedem azi cum decurg lucrurile.
Roxana multumim de vesti, sa inteleg ca la sfarsit de saptamana mergeti la mare????????
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi-la Moeciu
papanash spune:
hello !
caldura mare ! eu nici n-am ajuns la plaja vara asta, sunt brozata precum tractoristii ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
sim_stoian spune:
Cecilia, multumim. Oricum, mama are abon la RDS, deci nu scapati de mine
.
Papanash, si io tot ca tractoristii
.
Am uitat sa va zic: ieri la pranz a adormit Stefan singur in tarc, i-am pus pernuta pe care il adorm seara si a vorbit singur pana a adormit. Era cu noi in camera, dar ma bucur tare mult.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Papanash, nu am nimic la deget, doar ca sunt bronzata cu model
.
Jurnal de calatorii
papanash spune:
Rox, hai sa-ti zic cum ne-am dezlantuit intr-o dupa-amiaza-n amsterdam:
colindam noi pe strazi si am intrat intr-un magazin sport, maricel,foarte aglomerat. La raionul de incaltaminte era un afis mare pe care scria cu litere uriase 9.95 EUR .
Bun, ne-am bagat in imbulzeala si am inceput sa cautam si noi, erau toate marcile vestite de incaltaminte sport, o gramada de modele, din piele, din panza, etc. Mi-am ales 4 perechi frumusele, iar tati numai 2 . eu ca de ce numai 2, el ca nu are rost sa ne incarcam cu atatea incaltari, mai avem si acasa o gramada, plus ca nu ne facusem planuri de shopping, prin urmare n-am luat decat un troler cu noi, erhisuficient pentru toalele noastre si cateva mici atentii pentru venirea acasa.
si ne tot haraiam noi acolo, eu voiam sa-i iau si sora-mi o pereche, ca de, unde-ai mai auzit tu pantof adidas piele la 9.95 EUR ?si l-am convins in cele din urma sa-i mai ia inca o pereche de puma, misto de tot.
intre timp era asa aglomerat ca abia mai aveai loc sa te misti.
inainte sa mergem sa le platim mai fac o proba, sa fiu sigura ca-i ok si observ pe interiorul talpii niste cercuri aplicate, de diferite culori, unele albastre, altele galbene, unele rosii.incerc sa ma dumiresc despre ce-i vorba, ma mai uit o data la panoul cu pricina si vad ca mai jos de reducere era ceva scris in legatura cu bulinele colorate.
asa-i daca te duci la cumparaturi si nu stii o boaba din limba tarii respective
erau pantofi de 3 categorii, unii de 150 EUR, de 100 EUR si de 50 EUR, la asta se aplica o reducere de exact 9.5 EUR .
mi-am luat totusi niste puma textil
dar nu-s deloc confortabili.
a, sa nu uit, la casa de marcat era un tip care se distra la culme de imbulzeaza din magazin, mi-a dat un rucsac cadou si m-a intrebat razand de ce am luat numai 1 pereche, i-am povestit totul si zice '' toti turistii cred ca asta-i pretul si cand realizeaza ca-i doar discountul le e rusine sa plece totusi cu mana goala'', deci avea si politica de marketing tipul, cand l-am intrebat daca-i turc mi-a scos un rucsac de sub tejghea, sa nu plec suparata
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia 'Neata! Papanasho, in primul rand vreau sa-ti spun ca te prinsesem nu ca ai gresit denumirea pozei, e firesc sa nu tii minte chiar tot ce ai vazut intr-o calatorie. Dar eu te prinsesem ca nu ai urcat pana sus! Dar daca zici ca ai avut activitati 'interioare' care pot da rezultate in doua saptamani, atunci te iertam. In al doilea rand, sa ma bati si nu am priceput ce treaba are cursul sotului tau cu faptul ca a uitat acasa niste portmantouri. Asta daca nu cumva cursul era despre portmantouri... Vezi, cand Duamna C nu e aici sa afle tot, ii tin locul cu brio, zic eu! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
da, n-am urcat, dar nici ce era acolo habar nu aveam, de data asta nu m-am documentat nicicum si nu ne-am facut nici un plan de vizitare, am colindat alandala.
sotul meu e la un curs Limra la care tinuta e smart-casual, la el asta inseamna camasa calcata impecabil si pantaloni, pantof casual si fara cravata
deci te-a lasat dna C inlocuitoare ? pui intrebari din urma sa vezi cine si ce a citit ?
io fa o strigare de catalog, ca multe fete lipsesc nemotivat.
filme Ghighi
papanash spune:
Danuta, pozele sunt inca la semnatura la "filme Ghighi"
pupam printesa 
filme Ghighi
toma_lly spune:
buna fetelor,
ce mai faceti, ce mai ziceti ?
cam slaba activitate, se pare ca lumea e prin vacanta....
Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze