Mamici norocoase de sept-oct 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 8
andy_galro spune:
musette, andreutac, corrina pe toate si multumesc
34+Andrei
AMR 6 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
freshanana spune:
andy_galro felicitari pt schimbarea semnaturii
corrina eu nici cu geamuri si usi deschise (inclusiv noaptea) nu ma mai pot racori. m-am resemnat ca mai am putin. ieri am scos salteaua afara la soare pt ca era uda. ce sa mai zic de lenjeria pe care o schimb 1 data pe zi si de fetele de perna. ud tot ce e in pat.
ieri am avut prima zi de depresie (spre seara) in care am plans si eu si m-a luat barbatul meu in brate (saracu nu stia ce ma apucase ca pana acum nu am avut nimik )
asteptam vesti de la claudinna si de la anca. pbabil anca se va externa in curand.
37+ Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
babytza spune:
Neata burtici
La multi ani Marioarelor care isi serbeaza azi ziua de nume !!!! Eu de obicei o serbez pe cea din septembrie... Dar azi au inceput deja tel cu urari ....
Felicitari celor care schimba azi semnatura !!!!
Bafta mamicutelor care au astazi eco !!!!
Noi mergem azi la monitorizare si maine avem eco 3D la AMedlife...Abea astept
Valentina 32 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
andy.p spune:
babytza si eu tot pe cea din septembrie o serbez.
babytzasa auzim numai vesti bune
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
neata gravidute,
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR SI MARIANELOR!!!!!!!!! sa fiti sanatoase si sa aveti o nastere usoara si copii sanatosi!!
fetele racite cum se simt azi? cum ati dormit?
eu nu am dormit decat pe reprize, mi-a fost foarte cald si am transpirat de nu am mai putut si nici bb nu a fost prea linistita.
35+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
babytza spune:
Clau eu nu sunt racita dar tot m-am perpelit toata noaptea de caldura.....E bine ca am 2 aparate de AC...unul face gheata si unul e cu eroare... O sa sun la fraierii aia sa vina sa le repare ca nu se mai poate....
Valentina 32 + David
poze
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zambetmic wow ce baietel grasunel, sa ne traiasca noul membru al odiseei si refacere grabnica mamicii !!!!! eu am fost la echo, totul e bine cu vladut, are doar esarfa pt moment am primit si noi de la iosup o lista cum trebuie cu masuratorile si tot ce e normal ... iar ma enervez cand imi aduc aminte de mizeria de rezultat de la Medlife in fine, e bine cand totul se termina cu bine nu am apucat sa scriu mai devreme ca a fost nebunie la servici ... si vorba lui iosup ... "cand intri in prenatal ?!?!?" ... ar cam trebui sa ma linistesc si eu sper sa ma hotarasc la o data din septembrie cand sa "inchin steagul" la job vroiam sa va intreb ceva da am uitat va pup pe toate si va urez noapte usoara 32+ cu Vladut |
Zambet mic, ma bucur ca este totul bine cu Vladut cat despre esarfa, ce sa zic: ii place de mic sa fie in pas cu moda . Glumeam ca sa nu mai fii stresata de aceasta problema, fiindca sunt sigura ca bb va fii bine.
AMR 5 SAPTAMANI
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Codruta27 Razvanel, primul baietel de la odiseea noastra( Deschisa de mamica ta), sa fii sanatos, papacios, necolicios si norocos! Tie, Claudinna, iti doresc tot binele din lume! Sa fiti fericiti cu totii si sa aveti parte numai de bucurii! Noi suntem bine. Colul nu pune probleme atata timp cat este inchis! Va pup pe toate fara exceptie! Cine urmeaza? 33+ Vlad Bebe mic |
Codruta, ma bucur ca, colul tau este bine si ca tu te simti ok.
AMR 5 SAPTAMANI
babytza spune:
Auoleu.....Am uitat ce e cel mai important......
FELICITARI CLAUDINNA !!!!!!!! MULTA SANATE BEBICULUI !!!! SA FIE SANATOS SI PAPACIOS !!!
Valentina 32 + David
poze
babytza spune:
Zambetmic felicitari pentru rezultate Ai vazut ca totul e bine ??
Valentina 32 + David
poze