Mamici norocoase de sept-oct 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

'Neata!In primul rand MARIILOR!!!!
La noi a fost crunt de cald azi noapte ..am reusit sa ma trezesc cu toate ude.
tzitziriTe asteptam cu vesti bune.
amanda la care dr esti?Stai linistita cu greutatea..eu am pus pe mine vreo 7kg si atat,s-a mai discutat aici ca nu are importanta cate kg punem atat timp cat bb e bie dezv.

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata si de la mine! Va poftesc la

tzitziri bafta mare la eco!!!
fresh tot matinala si azi?

La multi ani tuturor cu numele Maria!!! Sa aveti o zi frumoasa!!!

33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

La multi ani tuturor Mariilor!!! sa fiti sanatoase, iubite si sa aveti bebelusi sanatosi, frumosi si mancaciosi!!
Avand in vedere faptul ca anul viitor, pe vremea asta, o vom sarbatori pe micuta noastra tati ne-a trezit azi cu pupici pe burtica si urari pt. bebelina Eva Maria. Ce putea fi mai frumos decat asta??!!
Simona (Kid), mi-ai facut pofta cu plecarea la munte, dar mai avem de asteptat o saptamana. In week-endul viitor vom pleca cu gasca la o cabanuta special inchiriata pt. 2 sarbatoriti. Abia astept!!

Andreea
32+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

azi intram in sapt.34...parca nu imi vine sa cred ce repede trece timpul

34+Andrei
AMR 6 saptamani si ne intalnim cu BB !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

andy_g felicitari ptr schimbarea semnaturii
andreutac frumos

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

laura mersi si
andreutac ....wow ce frumos!!!!

34+Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata burtici!!!!!!

Andy galro felicitari pt semnatura si la mai mare!!!!!!!

Caludinna sa-ti triasca bebe si sa fie cuminte si mancacios,felicitari mamico!!!!!!!

Andreea and ma bucur ca esti mai bine,papa usturoi ca e bun,eu i-am dat lu' bebe al meu la ceapa si la usturoi....

Muuh
aceeasi deliema o am si eu cu epilatul,cand sa merg si mai ales unde ca v-am zis ca eu nu prea am mers la epilat la cosmetica si acum nu stiu unde sa ma duc...vreo idee?

Kid pleci la Sinaia????ce mi-ar placea si mie.Distractie placuta si drum bun.Pana la urma mergem luni la dr?

Eu ma simt cam nasol ca m-am constipat asa dintr-o data si imi simt burta grea si am o stare de nervi din cauza asta........

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 27 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mai harnicuttelor!

Eu vad ca am ramas pe undeva pe la jumatea capitolului trecut :)

Vreau sa urez multa sanatate Claudinnei si lui bb Florin Razvan , nu stiu inca daca avem veti de la ei in afara de "se apropie bebe". Bebe, bine-ai venit pe lume, sa fii sanatos, mancacios si s-o asculti pe mami... si sa dormi noptile :)

Ieri am ajuns acasa pe la 11.30! M-am oprit in oras. In unirea au facut aia de la Lipton un fel de scena cu ploaie, m-am bagat si eu in ea si era demential. M-as fi mutat acolo da deja incepusera unii sa vocifereze cand au vazut cu cat tupeu m-am bagat sub apa. Acum nu va imaginati ca era asa multa, niste stropi fini si reci...

Trec la program de sase ore de sapt. aviatoare... deci mai mult timp liber finally...

32+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

azi intram in sapt.34...parca nu imi vine sa cred ce repede trece timpul

34+Andrei

Felicitari si la mai mare!!!

Andreea
32+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Buna dimineata,

Aniversare fericita tuturor Mariilor!!!

andreutac, sa iti traiasca bebelina Maria, frumos gestul lui tati.
andy_galro, felicitari pentru intrarea in sapt. 34, esti pe ultima suta de metri.
tzitziri, multa bafta la eco, sa ne impartasesti si noua vestile bune mai pe seara! Apropos de luat putine kg in sarcina, si mie mi-a spus dr gine care mi-a facut morfo de trim 2 ca, in mod normal, ar trebui sa luam intre 4-6 kg in sarcina care reprezinta bb+anexe, restul fiind slaninuta. Eu nu am depasit decat de vreo 4 ori idealul asta, ce? E asa mult??
Fresh, nasol cu caldurile astea...Aseara aveam toate geamurile si usile deschise si simteam ca nu am aer.Tu cum te mai simti? Si eu ma trezesc cu noaptea in cap si ma uit la olimpiada.
Nu stiu ce o sa fac azi, avand in vedere ca e sarbatoare si nu pot sa spal, calc, etc..Poate o sa dorm daca o sa pot.

36s+ Mihnea Cristian

Mergi la inceput