Mamici norocoase de sept-oct 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

salut fetele!
FELICITARI CLAUDINNA! WOW CE GRASUN! SA FIE SANATOS SI PAPACIOS SI TU SA-TI REVII USOR SA TE BUCURI DE EL!

simodina, muuh va vb despre dif intre copii, eu cred ca le facem, eu cred ca-i iubim diferit, nu neaparat mai mult pe unul decit pe celalat. nu-mi dau seama daca e o greseala, pt ca fiecare copil e unic, are calitati si defecte pe care le apreciem, respectiv, ne enerveaza.
eu stiu sigur ca i-am tratat dif, ca i-am acordat mai multa atentie lui bb2, dar ma justific cu faptul ca era atit de mic, 1300 gr cind l-am adus acasa... in timp ce fii-mea avea 6 ani, era domnisoara! Dar nu fac diferente frapante intre ei, adica nu-i iau unuia ceva fara sa-i iau si celuilalt, daca il pup pe unu ii pup pe amindoi, etc... Iar ei, pina acum, se intelg ff bine, desi tot din casatorii diferite, fetita e din prima. Nu mai simt nici eu emotiile despre care vb Eva, de ex, toata sarcina n-am facut decit sa fiu atenta la orice simptom patologic..
In alta ordine de idei noi suntem bine, sa stiti ca si la munte e f cald, desi seara se racoreste, azi am fost si la piscina si pe drum eu am mai luat o cazatura, sunt julita toata pe picioare. Cit am cazut in sarcina asta n-am cazut in 30 de ani..
Bb tot cu picioarele pe colul meu, la shushu de 2-3 ori pe noapte si inca n-am pregatit nimic pt bb...Nu i-am luat nicio haina, nimic. Doar carut are si abia acum ne-am apucat de reamenajat camerele! Astept rosiile..

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

ilia stai linistita ca nu esti singura...eu nici macar carutul nu l-am cumparat ce sa mai zic...am primit 2-3 hainutze, in rest pana acum am facut doar studiu de piatza ca sa spun asa
lasa ca ne apucam si noi in curand de cumparaturi, mai este timp

29+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

noapte buna burticilor

29+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AmandaR spune:

Hello, viitoare mamici!

Am fost azi la eco si irc e 0,85, iar iro e 0,68. Nu sunt cam mari pentru saptamana 30? Mi-a scris aspirina, doua jumatati pe zi. Ati mai luat careva aspirina in ultimul trimestru? Help, sunt putin panicata. Iar pulsul e 78. Nu stiu, e normala valoarea asta? TA sistolica e 100/70. M-a cam speriat ca am pus prea putine kg(doar 5 pana acum) si ca exista posibilitatea sa ma interneze ca sa aiba grija sa iau in greutate. Incerc sa ma calmez. Cred ca o sa mananc continuu astea 2 saptamani pana mai merg la control, desi eu intotdeauna am fost slaba desi am mancat normal. La final scrie morfologie fetala normala.
Nu am apucat sa citesc din urma, doar am vazut ca a nascut Claudinna. Felicitari Claudinna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

AmandaR, si mie mi se par cam mari valorile tale...la ce medic ai fost? Incearca sa mergi la Pop sau Iosup ca astia-s tari pe IR-uri si dopplere d-astea...Nu ar strica o a doua parere, uita-te la Babytza care a ignorat problema, noroc ca a aflat la timp, dar DF, daca statea asa? Sper sa nu fi masurat bine Cu kg, felicitari!!! E super. Gandeste-te ca la momentul asta ar sarcinii bebe are pana in 2 kg, plus placenta si lichidul sa zicem 1 kg sau un 1 kg jumate. Deci tu nu te-ai ingrasat, ai in plus doar greutatea lui bebe si a anexelor sale

Iar nu mi-e somn...uof. Am citit undeva cain ultimele saptamani de la nastere aceasta insomnie este generata chiar de creierul nostru, se pare ca este metoda organismului de a se obisnui cu somn putin.

Cred ca ma duc la Sinaia in weekend, nu mai pot de caldura si as vrea sa ies la munte un pic. Sotul meu vad ca nu zice nu, asa ca maine seara cred ca luam copilul si plecam. Va fi sigur ultima iesire pentru muuulte luni de acum incolo.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Cred ca ma duc la Sinaia in weekend, nu mai pot de caldura si as vrea sa ies la munte un pic. Sotul meu vad ca nu zice nu, asa ca maine seara cred ca luam copilul si plecam. Va fi sigur ultima iesire pentru muuulte luni de acum incolo.

bb2

Adica nu te mai duci tu la premiile MTV?! Drum bun si petrecere frumoasa!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AmandaR

Hello, viitoare mamici!

Am fost azi la eco si irc e 0,85, iar iro e 0,68. Nu sunt cam mari pentru saptamana 30? Mi-a scris aspirina, doua jumatati pe zi. Ati mai luat careva aspirina in ultimul trimestru? Help, sunt putin panicata. Iar pulsul e 78. Nu stiu, e normala valoarea asta? TA sistolica e 100/70. M-a cam speriat ca am pus prea putine kg(doar 5 pana acum) si ca exista posibilitatea sa ma interneze ca sa aiba grija sa iau in greutate. Incerc sa ma calmez. Cred ca o sa mananc continuu astea 2 saptamani pana mai merg la control, desi eu intotdeauna am fost slaba desi am mancat normal. La final scrie morfologie fetala normala.
Nu am apucat sa citesc din urma, doar am vazut ca a nascut Claudinna. Felicitari Claudinna!!!

28+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev302pr_.png

Acum ma dau si eu doctor irc cred ca ir-ul pe cerebrala iar iro pe ombilicala, nu sunt ingrijoratoare pt 30 sapt din amintiri. Pulsul e OK pt o gravida, tensiunea e usor scazuta dar mai bine asa decat crescuta. Daca morfologia e normala si bb e normal dezvoltat nu ar trebui sa-ti faci probleme. In schimb nu stiu cum or fi fost ir-urile pe uterine( ir stg si ir dr , nu ne-ai zis. Acum ca tu ai luat numai 5 kg nu stiu daca e neaparat o pb atata timp cat 12-13 kg e media recomandata si cel mai mult se ia in ultimele 2-3 luni (eu personal dupa sapt 28 pana acum am luat vreo 7-8 kg.)Iar daca tu esti slaba prin definitie, analizele ti-au iesit OK si bb e bine cred ca trebuie sa te linistesti. Iar cu mancatul exagerat ai grija ca dai in alte bazaconii, nu cred ca o sa suporte stomacul tau urcat in gat de bebe.

Mergi la inceput

Da Simo si eu am citit asta cu somnul si mi se pare cumva si OK doar ca ma tine de vreo 6 sapt deja si ma si dor toate cele. Cred ca-mi ajungea o saptamana si fara sa ma doara nika , ma obisnuiam ft bine si probabil eram putin mai odihnita la nastere. Si de fel sunt ft rezistenta la oboseala (se zice ca e o caracteristica a hipotensivilor), imi inchipui cum o fi pentru mamicile care fara sa-si faca somnul nu rezista!!!

La ora asta am o friptura la cuptor si o masina cu lucrurile fetei la spalat si in asteptarea terminarii lor bantui pe net. Apoi ma voi duce sa pun pe hartie ce mai am de facut pana nasc ( inclusiv sa verific bagajul ala de spital ) ca sunt super fresh si macar sa nu pierd timpul.

Edit: e 4juma si n-am reusit sa adorm. Listutza tot n-am facut-o ca era prea tarziu si-mi cad ochii in gura dar stau in pat degeaba. Vad ca in noaptea asta sunt singura cucuvea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

neatza burticutze
sunt eu...treaza de la 6. noroc cu olimpiada ca am fond sonor bun de cd ma trezesc

LA MULTI ANI !!! tuturor Mariilor si Marianelor !!! O zi frumoasa si petrecere la fel de frumoasa

tzitziri sa ne aduci vesti bune de la eco

zambetmic sa-ti traiasca flacaul. ai vazut ca totul e ok. bn ca te-ai linistit

bitza te astept sa faci prezenta

garga

amanda
daca poti si iti face bine, mananca. nu mult, ci cumpatat. adik ce trebuie (fructe, legume, etc). despre ir-uri si ta eu nu te pot ajuta din pacate ca nu stiu in domeniul asta nimik despre bb . fii optimista

constantencelor ce faceti ??? cum suportati caldura ?

o zi buna si va pe toate. ma intorc in pat la olimpiada

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata burtici si multumim pentru sustinere
Noi ne ducem azi la 3 la eco asa ca vesti dupa....

Apropo de greutate...la Euroclinic e o legenda(reala) cu o dr ginecolog care in propria sarcina a reusit sa ia doar 6 kg..adica exact cele bebe+auxiliare. Deci nu e musai sa iei nici prea mult nici prea putin, asa ca Amanda nu te mai gandi ca ai luat prea putin.Pe unele ne cearta medicul ca am luat prea mult in timp ce tu cred ca stai ideal

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput