Mamici norocoase de sept-oct 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 9
Xor spune:
buna dimineata burtici si prospete mamici!
Sunt f fericita ca odiseea boboceilor a inceput cu bine, cu bebei si mamici sanatosi si sanatoase si sunt sigura ca asa va si continua.
Vin si eu cu ceva noutati de ieri....la controlul pe masa...Confirm ca e cam dureros, norocul e ca dureaza f putin...
Raportez preogramare la cezariana pe data de 22 august asta in cazul in care bebe va fi atat de bun si de dragut sa stea cumintel pana atunci avand in vedere ca doctorita a consatat "col scurtat si permeabil la index".
Va pup si ma rog la Doamne Doamne sa fie bine pentru toata lumea!
clau_geo spune:
Babyta imi pare rau sa aud ca desi nu esti racita (asta era un motiv) tot nu ai dormit bine
eu cred ca o sa incerc sa dorm azi la pranz macar 1 ora.
35+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Xor buna dimineata burtici si prospete mamici! Sunt f fericita ca odiseea boboceilor a inceput cu bine, cu bebei si mamici sanatosi si sanatoase si sunt sigura ca asa va si continua. Vin si eu cu ceva noutati de ieri....la controlul pe masa...Confirm ca e cam dureros, norocul e ca dureaza f putin... Raportez preogramare la cezariana pe data de 22 august asta in cazul in care bebe va fi atat de bun si de dragut sa stea cumintel pana atunci avand in vedere ca doctorita a consatat "col scurtat si permeabil la index". Va pup si ma rog la Doamne Doamne sa fie bine pentru toata lumea! |
Ce putin mai ai .....
Valentina 32 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
freshanana spune:
asadar pe 22 o sa avem bobocei de la boo si xor
ii asteptaaaaaam
37+ Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
clau_geo spune:
citat din mesajul lui Xor buna dimineata burtici si prospete mamici! Sunt f fericita ca odiseea boboceilor a inceput cu bine, cu bebei si mamici sanatosi si sanatoase si sunt sigura ca asa va si continua. Vin si eu cu ceva noutati de ieri....la controlul pe masa...Confirm ca e cam dureros, norocul e ca dureaza f putin... Raportez preogramare la cezariana pe data de 22 august asta in cazul in care bebe va fi atat de bun si de dragut sa stea cumintel pana atunci avand in vedere ca doctorita a consatat "col scurtat si permeabil la index". Va pup si ma rog la Doamne Doamne sa fie bine pentru toata lumea! |
Xor, ma bucur ca mai ai asa de putin pana vine bb, sa dea Domnu sa iasa asa cum iti doresti tu.
35+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
andreutac spune:
Mda, e clar...vin boboceii!!!
Xor, nastere usoara, recuperare rapida si un bb sanatos si mancacios.
Andreea
32+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
andy.p spune:
Xor sa ai o nastere usoara si o recuperare la fel de rapida,iar bb sa fie sanatos si mancacios.
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
EvaF spune:
Buna dimineata!
Ce fac ?
Vreau sa urez si eu sarbatoritelor, Marii si Marioare, LA MULTI ANI!!!!!!!(printre care si mie, ma cheama Eva Anne-Marie)
Wow, Xor si Boo, ce emotie mare! Mai e putin, mamicutzelor!!!
Eu azi vreau sa ies la shopping, mai las putin netul, desi am mai umplut un cos la c h i c b e b e
O zi buna, burticutze!
34+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 36 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
Ce de Mariute suntem ..... Facem maine o intalneala sa ne sarbatorim cu limonada ???? NU doar cu Marii...
Valentina 32 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze