Mamici norocoase de sept-oct 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

A a 3a oara pe ziua de azi cand la mesajul asta mi se restarteaza net-ul. Ce semn o fi?!

Andy.p, freshanna, Miruna, 300,Musette, Laureta, Monica, khristin merci pentru raspunsurile voastre. ( singura precizare, vorbitul cu burta e de fapt o figura de stil, o comunicare cu bb in gand, cu ochii inchisi nu tre' luata chiar mot-a-mot . Cred ca aveti dreptate, e tot pe fondul grijii ca poate nu voi fii in stare sa-i iubesc pe amandoi la fel sau ca voi face diferente intre ei ceea ce nu-mi doresc. Iar despre parintii cu 2 sau mai multi copii, intr-adevar toti spun ca ii iubesc pe amandoi la fel dar multi dintre ei nu se manifesta ca atare si se vede cu ochiul liber iar copiii simt. Eu am fost singura la parinti, nu am trait experienta pe propria piele vorbesc aici din ceea ce am vazut in jurul meu. Oricum noi suntem muuult mai informati decat parintii nostri si ne preocupam mai mult de aceste lucruri, probabil ca ne va fi ma usor sa ne controlam reactiile si sa ne purtam adecvat.

Si mi-a dat acum fi-mea o serie de vreo 3-4 picioare in splina de mi s-a luat respiratia, un fel de " Hei, mami, ce prostii vorbesti tu acolo? Atat iti trebuie

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

ange mie imi place cand e vara pt ca nu trebuie sa umbli infofolit...dar cu caldurile astea exagerate nu ma impac deloc...mai ales acum cu sarcina parca ma enerveazav la culme...abia astept sa vina toamna...pana atunci voi suporta in continuare canicula asta nesuferita. dar trecem noi si peste asta nu?

29+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

simodina eu provin dintr-o familie cu 1 respectiv 3 copii. Am fost al treilea copil al tatalui meu si singurul al mamei. Pot sa iti spun ca tata, nu stiu daca ne-a iubit la fel dar sigur ne-a tratat ca si cum asa ar fi fost. Si suntem copii proveniti din casinicii diferite, cu tot ceea ce implica asta. Singura diferenta pe care o facea si recunostea deschis asta era ca spre diferenta de cei doi baieti unde a fost mult mai stresat si agitat la mine varsta si experienta si-au spus cuvintul si a fost muuult mai relaxat.

Multumesc pentru pareri. Asa voi face epilat din cap pana in picioare saptamana viitoare si daca mai e ceva chiar inainte de cezariana iar daca ma ia pe nepregatite o sa am o lama de unica folosinta in geanta.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gargaritza85

ange mie imi place cand e vara pt ca nu trebuie sa umbli infofolit...dar cu caldurile astea exagerate nu ma impac deloc...mai ales acum cu sarcina parca ma enerveazav la culme...abia astept sa vina toamna...pana atunci voi suporta in continuare canicula asta nesuferita. dar trecem noi si peste asta nu?

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Eu de felul meu nu suport caldura, acum si mai si mai ales ca ma simt grea si mare, azi de ex am fost la dr de fam...am urcat 1 etaj, deja eram ca si cum as fi sub dus. Dar intradevar mai degraba acum sa fii insarcinata decat iarna, dar parca e prea cald...oricum trecem noi peste.

32+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

garga ma bucur ca esti optimista...eu sunt ok....caldura ma supara si pe mine...in rest traiesc si eu emotiile venirii boboceilor de la noi din odisee
laura. ange, mersi mult
poze vedeti in link-ul de la semnatura in folderul"cumparaturi bebe"

33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

ange ne luam de manutza noi 2 tot azi pe ditamai caldura a trebuit sa merg la doctor...pt prenatal...si pt trimitere analize....si am mers destul prin caldura din dristor pana la romana si inapoi...ohooo parca nu mai ajungeam acasa

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

claudinna, felicitari pentru grasun! sa creasca mare si voinic!

Nausica30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

apropo de epilat.
eu ma fac cu aparatul pina la genunchi si la sub brat, pentru restul ma duc la salon.
cu lama nu m-am mai facut de 15 ani - m-as taia mai mult ca sigur.
o sa incerc sa merg la salon cit mai aproape de ziua cu pricina si apoi sa-l tin sub control tot cu aparatul.

eva, un sfat: si eu ma mai piscam de piele la inceput, cind ma faceam cu aparatul la sub brat. pina mi-a trecut prin cap sa dau cu putin talc - e alta viata!

Nausica30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

andy ...cu boboceii astia micutzi si scumpi care au inceput sa apara...am un sentiment asa ca dispareti toate una cate una pt a avea grija de ei si ca o sa raman sa vb singurica am intrat in faza de paranoia cred

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Razvanel, primul baietel de la odiseea noastra( Deschisa de mamica ta), sa fii sanatos, papacios, necolicios si norocos! Tie, Claudinna, iti doresc tot binele din lume! Sa fiti fericiti cu totii si sa aveti parte numai de bucurii!

Noi suntem bine. Colul nu pune probleme atata timp cat este inchis!

Va pup pe toate fara exceptie!

Cine urmeaza?

33+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput