Mamici norocoase de sept-oct 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

andy_galro felicitari pt nepotica. sa fie sanatoasa si ea si mamik ei. plangi linistita sa te descarci, nu face ca mine

alexam pai asteptam bobocelul tau de pe 24 august. o sa scoatem agitatele atunci

aly_c20
te invidiez ca nu transpiri. vreau si eu sa beau tone de lichide si sa nu transpir

clau poate o fi vreun puseu din cauza de neliniste. de aceea sa te doara inima. stai linistita in pat, asculta ceva muzica de relaxare si poate iti va trece

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Fetelor aseara va spuneam aseara ca am primit un pachet de la cumnatzica din Franta si ca asteapta si ea o fetita: ei bine iata ca s-a nascut!!!!!! Am o nepotica Ana- Iulia si abia stept sa vad poze cu ea.....asa m-am emotionat ca mi-au dat lacrimile.....d-ne ajuta sa fie bine amandoua.
Scuze daca sunt un pic off-topic dar trebuie sa ma descarc si eu... si cui alcuiva daca nu voua prietenele mele.

34+Andrei
AMR 6 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

felicitari, sa-ti traiasca nepotica

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Edit: e 4juma si n-am reusit sa adorm. Listutza tot n-am facut-o ca era prea tarziu si-mi cad ochii in gura dar stau in pat degeaba. Vad ca in noaptea asta sunt singura cucuvea...

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+

nu esti singura, eu la ora aia ma trezeam si pina de dimineata nu am mai adormit absolut deloc!!!! sper ca tu ai reusit sa adormi intr-un final.

eu aveam un cuc care cinta de zor in pomul de linga dormitorul nostru, mai aveam putin si-i luam capul.... mi-am pus si dopuri in ureche ca sa nu-l mai aud, degeaba, somnul nu a mai venit!!!!

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

fetelor, dragelor,
va mai intreb si eu una din asta practica:

caruciorul. care ce ati luat?
eu am prostul obicei de a cauta si pe site-urile din UK si USA si am intrat in fibrilatie cind am vazut ca caruciorul Graco pe care l-as vrea eu este 15oo ron in Romania, vreo 1200 ron in UK si vreo 700 ron in USA.

nu stiu ce sa fac.

oricum, ceea ce vreau sa va intreb (pe cele care ati fost la alte editii): la Baby Expo exista oferte speciale pt, say, carucioare? si cum faci? iei direct de la tirg?

Nausica30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

tzitziri, bafta azi la eco!!!! , , te asteptam cu vesti bune!

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Amanda, eu zic sa nu te nelinistesti in privinta greutatii, dimpotriva, cred ca tu faci parte din acel mic procent care nu ia multe kg. nici eu nu am luat multe, pina acum la 36 de saptamini am luat 9 kg (eu aveam un mic surplus de vre 4 dinainte de sarcina de la un tratament hormonal, deci nu ma pot considera in categoria norocoaselor).

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

mersi frumos Fresh, sper sa treaca.

va las acum si incerc sa dorm un pic

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

La multi ani tuturor Mariilor!!! sa fiti sanatoase, iubite si sa aveti bebelusi sanatosi, frumosi si mancaciosi!!
Avand in vedere faptul ca anul viitor, pe vremea asta, o vom sarbatori pe micuta noastra tati ne-a trezit azi cu pupici pe burtica si urari pt. bebelina Eva Maria. Ce putea fi mai frumos decat asta??!!
Simona (Kid), mi-ai facut pofta cu plecarea la munte, dar mai avem de asteptat o saptamana. In week-endul viitor vom pleca cu gasca la o cabanuta special inchiriata pt. 2 sarbatoriti. Abia astept!!

Andreea
32+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

ce dragutz a fost sotul tau... super simpatic!

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

La Multi Ani tuturor Mariilor!

34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nausica, da, de obicei fac preturi mai mici la Baby Expo pentru ca vine direct importatorul deci isi permite sa ti-l dea la pretul la care il da, de ex. la Carrefour sau la alte magazine.
La Graco sigur sunt preturi mai bune, pentru ca altfel nu imi imaginez de ce e atata lume la standul lor si toti pleaca incarcati de cutii. Mai sunt si magazine la Baby Expo, cum ar fi Happy Baby sau Miniblu, alea practica aceleasi preturi ca la magazine.
Nu stiu ce sa iti zic, o sa fie in septembrie, daca mai ai rabdare poti astepta pana atunci...

Andy_galro, sa iti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Musette, vb cu Nadina si iti dau de veste daca e luni sau marti.

bb2

Mergi la inceput