Mamici norocoase de sept-oct 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 12
freshanana spune:
baby_boy distractie placuta la nunta. nu dansa pe mese pana tarziu !!!
andy_galro la lege CICA scrie ca conc prenatal se da o data pe luna si se duce la salarizare pana pe 5 ale lunii respective. asa mi s-a spus mie, eu ma execut
boo si eu ma serbez de ambele marii, de sf ana, de 1 si 8 martie, ziua copilului, mos nick si mosh gerila etc etc
37+ Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
clau_geo spune:
feteleee, pe mine ma cam inteapa inima si bubulina se tot agita de nu mai stiu cum sa stau, plus ca ma inteapa jos si imi bolboroseste stomacul (cred ca pitica mea e stresata de zgomotele pe care le aude)
am luat o pastila de ca+mg+zn dar vad ca nu inceteaza intepaturile la inima. aveti idee de la ce e? ca nu cred sa fie de la gynipral ca iau de 3 sapt si abia acum simt intepaturile.
35+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
aly_c20 spune:
neatza si de la noi!
Sa fii sanatoasa, mamicutza claudinna!Felicitari pentru bb grasunel!
bine ai venit in aceasta lume, Florin Razvan!
La multi ani, tuturor Mariilor! Sunteti bune de cinste!
Aseara, am comis-o si eu :(
se uita sotul la mine si nu stia ce sa mai zica ca sa ma linistesaca! Dar parca nu mai pot! Ma simt ff grea, ma misc greu:((
eu eram invatata sa umblu la greu, acum, daca am avut iminenta de avort din sapt 20, am stat aproape numai la pat...plus ca e ff cald, numai ca e ciudat ca nu prea transpir...adica trasnpir mai putin ca inainte de a fi insarcinata, acum nici nu mai e nevoie sa folosesc antiperspirant la subrat...oare o fi normal, sau e ceva in neregula?nu m-am gandit sa o intreb de dr, dar cand va aud ca voi schimbati lenjeria zilnic din cauza ca va udati...si eu nik:d
35+ Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
Boo spune:
am plecat. ma duc si eu dupa concediul pe luna asta si poate il si duc la servici ca sa scap de o problema. sper sa nu ma topesc de tot..
am uitat sa va spun ca azi dimineata am facut depresie instant cand m-am urcat pe cantar. am pus 2 kg intr-o saptamana ufffffff ...
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
andreutac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aly_c20 neatza si de la noi! Sa fii sanatoasa, mamicutza claudinna!Felicitari pentru bb grasunel! bine ai venit in aceasta lume, Florin Razvan! La multi ani, tuturor Mariilor! Sunteti bune de cinste! Aseara, am comis-o si eu :( se uita sotul la mine si nu stia ce sa mai zica ca sa ma linistesaca! Dar parca nu mai pot! Ma simt ff grea, ma misc greu:(( eu eram invatata sa umblu la greu, acum, daca am avut iminenta de avort din sapt 20, am stat aproape numai la pat...plus ca e ff cald, numai ca e ciudat ca nu prea transpir...adica trasnpir mai putin ca inainte de a fi insarcinata, acum nici nu mai e nevoie sa folosesc antiperspirant la subrat...oare o fi normal, sau e ceva in neregula?nu m-am gandit sa o intreb de dr, dar cand va aud ca voi schimbati lenjeria zilnic din cauza ca va udati...si eu nik:d 35+ Sebi http://md.lilypie.com/O77np3.png |
Eu nu cred ca ai motive de ingriorare, cred ca nivelul transpiratiei difera de la persoana la persoana. Eu de exemplu nu transpir excesiv niciodata, nici chiar atunci cand depun efort intens, iar in perioada sarcinii transpir normal, la fel ca inainte.
Andreea
32+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
AlexaM spune:
La multi ani Mariilor, Marianelor, Marinilor etc!!!!!!!!!
Felicitari Claudinna, Anca. Multa sanatate si voua si bebeilor.
Am intrat sa anunt si eu programarea la cezariana pe 24 august...mai e tare putin. Inca nu realizez...mi se pare ca se intampla altcuiva...dar presupun ca o sa realizez foarte acut la momentul respectiv...
Am fost la eco, bebe are 3.252kg, e bine...doar ca are dubla circulara de cordon. S-a tot infasurat pe acolo ca acu' 2 sapt nu avea deloc.
Multa bafta fetelor care s-au programat deja.
MUlta sanatate si voua si bebeilor vostri!
37+
Matei Cristian
alexa si mami spune:
eu sunt campioana la transpirat, curg niste ape pe mine ... si lichide bag la greu si asta cred ca are importanta. dusuri la greu si antiperspirante.
alexa simami
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexaM La multi ani Mariilor, Marianelor, Marinilor etc!!!!!!!!! Felicitari Claudinna, Anca. Multa sanatate si voua si bebeilor. Am intrat sa anunt si eu programarea la cezariana pe 24 august...mai e tare putin. Inca nu realizez...mi se pare ca se intampla altcuiva...dar presupun ca o sa realizez foarte acut la momentul respectiv... Am fost la eco, bebe are 3.252kg, e bine...doar ca are dubla circulara de cordon. S-a tot infasurat pe acolo ca acu' 2 sapt nu avea deloc. Multa bafta fetelor care s-au programat deja. MUlta sanatate si voua si bebeilor vostri! 37+ Matei Cristian |
felicitari Alexa si sa dea Domnu sa ai o nastere usoara si fara probleme. Sa-ti traiasca bebelu grasunel si sanatos.
35+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
andy_galro spune:
Fetelor aseara va spuneam aseara ca am primit un pachet de la cumnatzica din Franta si ca asteapta si ea o fetita: ei bine iata ca s-a nascut!!!!!! Am o nepotica Ana- Iulia si abia stept sa vad poze cu ea.....asa m-am emotionat ca mi-au dat lacrimile.....d-ne ajuta sa fie bine amandoua.
Scuze daca sunt un pic off-topic dar trebuie sa ma descarc si eu... si cui alcuiva daca nu voua prietenele mele.
34+Andrei
AMR 6 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
alexa si mami spune:
alexaM, tinem pumnii sa fie bine!
acum imi dau seama, 22 aug este exact peste o sapt, wow!!!
andy g, felicitari pt nepotica, sa fie sanatoasa!
alexa simami