Mamici norocoase de sept-oct 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Andy trebuie sa mergi in fiecare luna din pacate. Nu se poate da pe mai mult decat luna respectiva.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

andy_g: concediile pe care le primesc la inregistrare sunt din doua in doua saptamani(cele prenatale) si lunare cele postnatale. Nu stiu de vreo regula, dar sigur nu se dau mai mult de o luna ptr ca medicul de fam este obligat sa predea seriile tuturor CM pe care le elibereaza, pe discheta la casa de sanat lunar.

Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Multumesc mult de raspunsuri. Daca ma duc azi presupun ca imi poate da de luni, nu?....asta o sa ma duc din 2 in 2 saptamani ( o sa mai mearga si sotul)

34+Andrei
AMR 6 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Sa va spun cum ma simt eu ??? Cred ca am dat in nesimtire .. zau. Parca nu mi se intampla mie. Nu eu o sa nasc in mai putin de o saptamana. Altcineva !! Si cand ma uit la pozele de la eco stau si nu-mi vine sa cred ca bebele ala mic e la mine in burta. Pur si simplu nu pot sa cred. Nu stiu cum sa explic. Asa cand il simt in burta e un sentiment tare placut si vorbesc cu el si ii povestesc si ma gandesc ca o sa-mi fie tare dor de el sa-l simt doar eu. Dar parca tot nu realizez ca peste o saptamana nasc. Parca totul s-a intamplat atat de repede si sarcina asta a trecut asa intr-o secunda. Nu stiu cand a trecut timpul. parca ma uit la un film si totul e asa ireal ..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza si de la mine!!

La multi ani tuturor sarbatoritelor, sa vi se implineasca toate visele si gandurile bune!! (stim noi ca anul asta sunt cam toate legate de bebe)!!

[b]tzitzi[b] bafta la doctor azi!

[b]babytza[b] daca dai inghetata, pe caldura asta te bagi la cheltuiala maaaaaaaare cu gravidoasele

Azi-noapte, la mine la tzara, aci a picat curentul.... asa AC din parti. In consecinta, la ora 4 noaptea eram cu ochii in tavan, cainele gafaia si el cu limba de un cot. Cred ca pe la 4 jumate am adormit si m-am trezit la 9. Oricum, constat ca dorm din ce in ce mai putin, desi nu din cauza vreunui disconfort. Vorba lu' kid, cred ca ma pregatesc pt noptile nedormite ce vor veni.

Si eu am fost sapt trecuta sa iau concediul prenatal si mi l-a dat pe toata luna august, apoi va trebui sa ma duc din nou.

Of, ce zi infernala se anunta.

_
Our future determines our past
Fasolica de S37+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Sa va spun cum ma simt eu ??? Cred ca am dat in nesimtire .. zau. Parca nu mi se intampla mie. Nu eu o sa nasc in mai putin de o saptamana. Altcineva !! Si cand ma uit la pozele de la eco stau si nu-mi vine sa cred ca bebele ala mic e la mine in burta. Pur si simplu nu pot sa cred. Nu stiu cum sa explic. Asa cand il simt in burta e un sentiment tare placut si vorbesc cu el si ii povestesc si ma gandesc ca o sa-mi fie tare dor de el sa-l simt doar eu. Dar parca tot nu realizez ca peste o saptamana nasc. Parca totul s-a intamplat atat de repede si sarcina asta a trecut asa intr-o secunda. Nu stiu cand a trecut timpul. parca ma uit la un film si totul e asa ireal ..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

mi s-a zbarlit pielea pe mine....ce emotii...

Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Piolica, o opinie de viitoare mamica dar care nu are experienta si isi da si ea cu parerea: nu voi lua umidificator! Nu stiu daca e util, mai ales ca noi stam la bloc, astept si opinia unui pediatru la iarna, daca zice ca e musai, vad eu ce si cum! Noi nu folosim asa ceva, oricum!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 37 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

merci, eu cred ca o sa-l pun pe lista, dar asa mai pe la coada! si daca e sa-l primim si nu o sa-l folosim, asta este!

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui freshanana
asteptam vesti de la claudinna si de la anca. pbabil anca se va externa in curand.

Eu stiam de la Anca, asa mi-a zis, ca va sta 8 zile in spital, asa este la Cluj dupa cezariana! Acum, sa vedem, poate scapa mai repede!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 36 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

8 zile !!! e cumplit. si pe caldura asta, si in spitalul in care am inteles ca nu e super
in fine o sa ajunga ea acasa cu carla si va scapa de toate pblemele
sa o pupi din partea noastra dc mai vb cu ea

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Piolica, noi folosim umidificatorul, pt. ca sistemul de incalzire usuca aerul destul de mult, mai ales ca vine prin parchet...acum depinde si de ce sistem aveti voi.

le bébé 32w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

uite cine a aparut deocamdata nu stim ce sistem de incalzire vom avea in Franta.... asa ca-l pun pe lista, mai pe la coada asa...

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

boo, asta nu e nik, stai sa vezi cind o sa veniti acasa... atunci o sa realizezi ce minune traiesti

alexa simami

Mergi la inceput