Mamici norocoase de sept-oct 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 14
AmandaR spune:
Buna dimineata si de la mine. Eu de obicei dorm pana la 10 ca nu ma culc inainte de 12:30 si de cand m-am trezit am tot mancat.
La multi ani!!!!!!!!!!!!! pentru toate Mariile!
Kid multumesc de raspuns. Din pacate nu am cum sa ajung la Iosup sau Pop ca eu sunt din Oradea. M-am mai calmat peste noapte si o sa iau aspirina ca am citit ca fluidizeaza sangele si ma gandesc ca de aceea mi-a scris-o. Eu ma stiam cu probleme de circulatie, maini si picioare reci tot timpul, dar nu ma asteptam sa ma afecteze la ir-uri.
Simodina valorile la ir stg /dr nu le stiu. Am ceva poze cu ceva valori dar nu sunt trecute in carnet si am zis sa nu scriu prostii.
Tzitziri, bafta la eco, sa vii cu vesti bune!
Andyp, Piolica, multumesc pentru incurajari.
Nu mi-am facut multe griji in legatura cu kg, dar sunt hotarata sa pun decat sa ajung la spital. Ca stiu cum e acolo
zambetmic spune:
clau, incearca un aspacardin daca nu te lasa inima
andy, felicitari pt nepotica, alte amanunte, greutate, cm, apgar ?!?!
alexa, ai indicatie de cezariana din cauta duble circulare sau poti naste normal ?!?!? intreb pt ca presimt ca voi ajunge la acelasi stil vestimentar
32+ cu Vladut
alexa si mami spune:
tzitziri multa bafta!!!
clau, somn usor
piolica, eu zic ca stai f bine cu greutatea. ce conteaza cel mai mult e ca bb sa fie sanatos:) eu pina acum am luat 6 kg.
alexa simami
babytza spune:
Amanda nu vreau sa te sperii dar dr ce a pus ? E ok cu valoarea de la IR ??
Valentina 32 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
musettepink spune:
babytza mamica frumoasa!!!!!!!
tuturor sarbatoritelor de azi!!!!!!!!
Kid astept vesti atunci!
Andy g sa-ti traiasca nepotica!concediul prenatal se da pe o luna.
Mi-a sosit patutul..........f seriosi cei de la baby design la ora la care au zis ca vin atunci au sunat la usa...mai rar asa.acu astept sa-l montam sa vedem si produsul cum este!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+LUCA
AMR 27 ZILE
baby_boy spune:
alexa si mami merg in campulung muscel..de acolo e sotul meu..eeee..si promit ca nu o sa dansez pe mese...mi-e gandul numai la mancare....babytzaaaa..vrei sa ne omori cu tortul ala? deja salivez
32
poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
musettepink spune:
Tzitziri
Amanda aspirina ti-a recomandat-o medicul????eu stiu ca atunci cand esti in trim 2 sau 3 nu e indicat sa iei aspirina caci poate da sangerari,eventual poti lua aspenter este aspirina cu doza mai mica dar si pe acela scrie ca atunci cand sarcina e avansata nu prea se ia caci ti-am zis da sangerari.Nu vreau sa te speri dar eu asa stiu.
Fetelor la farmacie nu au vrut sa-mi vanda dr Boici cica nu e ok in sarcina ca are mult mentol,mi-au dat lioton gel pt picioare umflate dar m-am enervat si nu am mai luat nimic.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+LUCA
AMR 27 ZILE
CD27 spune:
tzitziri multa bafta!!!
andy_g sa-ti traisca nepotica
m-au sunat cumnatii, astazi ne-au luat patutzul promis, genul ala pliant, acum mai ramane sa aruncam biroul din dormitor si sa mutam mobila ca sa-i facem loc, asa ca mai dureaza pana pun poze
sa ma vad eu cum montez caruselul pe patul pliant, sper sa-mi vina o idee salvatoare, ca altfel ma si vad pe post de stativ cu caruselul in mana pana adoarme bebe
34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
piolica spune:
m-am trezit si eu!!!!!! LA MULTI ANI la toate MARIILE si MARIOARELE!
Sa aveti parte numai de bucurii, liniste sufleteasca si de bebelusi frumosi, papaciosi si cumintei!
36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
babytza spune:
Amanda si eu stiu la fel de aspirina. Nu este indicata in trim 3 de sarcina...
Valentina 32 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze