Puiuti de randunici 2008!! (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Mamaaa ce de manele fetelor s-au incins si la noi.Uff...am niste vecini stresanti la blocul de vi-a-vis.Noroc,cu vecinul de la 4 ca-i mai i-a la bataie si la scuturat.Pai de cand s-a mutat el e mai multa liniste pe alee dar ii mai apuca-n we si vecinu' face liniste.Ma bucur si-l laud mereu...

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Ursuleata superbe foto si copiii pe masura.Niste dulcete nu altceva!Doamne numai copilasi frumosi am vazut in seara asta toti sunt buuniii de mancat....
Clau bine ati venit acasa!
Astazi ce credeti ca am facut?Piure de piersici pentru iarna lui Nlad.Ii plac tare mult,mananca cate doua odata si m-am gandit ca la iarna se va satura de fructele de sezon si-i voi mai aminti de varaAm pus la borcanele si la congelator niste piersici romanesti buunnneee.

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, am reusit sa incarc pozele, nu toate bineinteles, am facut o selectie!
Acum fug si eu la culcare ca-mi pica ochii-n gura!

Noapte buna la randunici!

POZE DE LE MARE

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Clau ca de obicei, totul roz, totul frumos, niste poze de vis ce mai.....inca o data!Poza de Rebe cu batic
Kya.......dar totusi: ....e si minivancanta asta binevenita !
Ursuleata filme? Clanul Ursu, cine-i nasu'?
Cuscra :hocus-pocus!apari! Roxananici cu scamatoria/nu raspunde Ali BiaDar stai linistita ca vine Ariel cu ea "in dinti"
Vad ca-i liniste pe aici...a adus Clau un val de pace si de roz
Noi maine vom fi la tara, deci vin cu scutire mai pe seara !
Editez ca sa completez :
Maiacitesc inca o data mesajul Claudiei si cand ma gandesc ca tu stai MEREU la mare mi te imaginez numai zambet, numai fericire...iar vecinul manelist ti-l rezolv eu imediat Gata!
Tuchi pt invatatura !

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

nu ai vazut filmele?
http://good-times.webshots.com/video/3001043480102382701AURjRz
foarte frumoase pozele de la mare Clau...vreau si euuuuuuu

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Ursulica , sa inteleg ca era baia de seara sau metoda frantuzeasca de calmare a bebeilor plangaciosi? Nu ca ursuletul ar fi plangacios, dar pare sa se distreze de minune

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Nu era baia de seara:)))) era distractia dupa o zi in care saracul a murit de cald:(((. si chiar ne-am distrat

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mai Claule mai.... Bine ai revenit! tu esti neagra, eu m-am facut verde ... M-am delectat cu un slide show al pozicilor voastre! ce mumos si ce bine v-a fost voua acolo! M-am amuzat de razvanelu cum adormea cu capul pe mese saracuuuu :)) Si tu chiar pareai ca te-ai relaxat in pozici! Brava! cand ma gandesc ca te-ai stresat putin inainte... Vad ca Razva tine la sora-sa si reciproca pare valabila si ea!

Kya, iti doresc sa vezi cat mai mult din jumatatea plin aa paharului si sa profiti la maxim din mini-vacanta!
Astept impresii :)

Ursulica, iuhuu ce mai da din picioare! asa face si Sash!
Doar in seara asta l-am culcat neimbaiat ca a adormit pe drum spre casa, de la metro si n-am vrut sa il trezesc.

Tuchi, te-ai scos cu bb-mop! eu inca tre sa stau cu servetelul acolo unde jumpareste Sash, ca ii curg balele pe jos!
E bine ca ai luat o decizie cu concediul, iti doresc sa iti iasa pasenta si sa nu va cocoseze partea financiara.

vecina , mi-am luat izoprenul, maine lansez bb pe el si povestesc.

Sa ma spovedesc la voi (ca tot mi-a disparut pr duhovnic) ce ispita am avut azi. Dupa ce m-a enervat ala cu scuterul tot facand raiduri pe sub geamuri, de ma manca palma sa arunc cu oua in el, merg eu cu Sash in marsupiu la un magazin din zona, si cand ma intorc, scuterul ACELA era parcat in scara npastra. Moment zen! Eu cu dusmanul in fatza fara paznic, si nici tzipenie in jur! mi s-au inclestat dejtele pe manunchiul de chei si imi repetam: sunt o zana, sunt un inger! azi e sarbatoare! respira profund! Phiiii si uite asa mi-am ratat poate unica sansa de a extirpa dusmanul.

baaannnnggg ora 12. ma transform (nu in ceva urat), ma duc repede sa ma culc

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Super tare...ma bucur ca v-a priit balaceala! Cred ca a dormit dus dupa atata pedalat

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Super tare...ma bucur ca v-a priit balaceala! Cred ca a dormit dus dupa atata pedalat

Nu, a iesit afara pana la 22 si apoi a papat si somn de voie.
Baita a ratat-o:)))) aia cu sampon.

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput