Puiuti de randunici 2008!! (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Soviesti iertata de pacate, ai rezistat ispitei! Buna decizie, ca n-avea scuterul nicio vina pe scuterist trebuia sa-l scrijelesti cu cheia! Iti mai faceai si pacate degeaba!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Sovi, eu d'aia sunt in butoi,:
gunoierii vin de 3 ori pe zi incepand cu ora 6 si pana la 15.
Tiganii de la parter toata ziua urla, trantesc, se bat si asculta manele la maxim. Eu stau la 1. Ala cu fiare vechi trece de 5 ori pe zi, am strigat o data la el ca-l ia draq daca mai tipa (dupa perdea bineanteles). Si culmea culmilor, astia de la parter (tot ei) au o jigodie de caine mica care toata ziua sta in gradina si latra ca proasta.....ii urasc pe toti, nu mai rezist.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

ma duc sa fac nani ca sunt rupta. nu mai pot.
va pup pe toate, noapte buna!

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'na seara de la Ploiesti!

Sa nu credeti ca v-am uitat, nu scapati voi de mine asa usor . Numai ca am avut MULT de treaba la serviciu, de joi intru in concediu ca vineri plecam la mare, asa ca am avut si mai mult de lucru...insa lucrul foarte bun al acestei saptamani a fost ca am reusit sa facem rost de banutii ( descoperire de cont, ovcors ) pentru baie si pentru camera plodului. Maine avem de eliberat camera si debaraua, de gasit pe cine va caruia sa ii dau mobila...asa ca sunt activa .

Copilul e bine, a reusit sa cada si ea din pat sub ochiul nevigilent al mamei mele...a supravietuit, e drept, iar eu m-am amuzat ( da, mama denaturata, stiu ) de tragedia pe care o traia mama rememorand episodul . Papa cereale la masa de seara, eu incerc sa manuiesc mai cu talent lingurita minune...ma mai enervez ( mai mult pe tatal de copil, care rade de noi cu consecventa ), mai rad, mai dau pe langa...invatam amandoua, cu alte cuvinte!

Ma bucur sa va gasesc pe toate bine, sper ca puiul de Blanka sa ajunga acasa repede si sanatos, ma bucur pentru nasterea Carminei ( aflasem de la Inaioana de eveniment ), am vazut muuulte poze, filmulete, bebei puternici si haiosi, mamici frumoase...ce mai!

Bubule, La Multi Anisori! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de ai tai!!!!

La Multi Ani, Marii!!!!

Nu fac scrisorica, ca ar trebui sa scriu la ea pana maine, la cate s-au scris de cand nu am mai postat eu....Noapte buna! Si racoroasa!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

sovi, nu stiu cum se ureaza la asta, dar va zic: sa stapaniti sanatosi izoprenul, la cat mai multe si mai interesante taraisuri si rostogoliri pe el ! am lansat si eu propunerea randunoiului meu, care s-a uitat la mine cu niste ochi blajini, nevinovati, ce pareau sa spuna: femeie, stai mult pana iti vin idei? asta pentru ca in fiecare zi ii tot spun despre cate ceva care ar fi "ffff util" copilului ! am primit deja amenintarea ca daca nu mai avem loc de cate bazaconii ii luam - pe care nici nu le folosim - o sa "scoata" din casa de-ale mele, ca eu sunt de vina, cu ideile mele daaaar......nu are ce comenta acum (oare?)pentru ca izoprenul e util in dezvoltarea locomotorie a copilului si chiar dezvoltarea psihica, pentru ca nu se mai enerveaza ca se strange cearceaful sub ea!
mmmoooaaaa ce chestii inteligente am scris la ora asta !
deci, concluzie: draga vecinica astept impresiile de la "maratonul" lui Sasha
mai clau,pai bine domne, vii pe canicula asta cu astfel de poze?...ce sa zic: FRUMOSI, RELAXATI SIII...BRONZATI!!!
bre mimo, da' mari va facurati: gata cu vaccinurile obligatorii...!!??

Irina, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Olgutzika si tu pleci la mare? frumoooos! sa aveti vreme frumoasa, sa va relaxati si sa veniti bronzaaaati!!! si la noi e nebunie mare cu papica semisolida ! dar nu ne vede nimeni, ca ziua suntem singurele acasa, asa ca nu au priejul sa rada de noi ! ei, mai facem cate o poza, asa, sa nu ramana chiar numai intre noi doua!evident sunt manjita si eu, si ea, si in jur...!dar, cum spui si tu, perseveram . deja bea mai mult suculet, molfaie piureul, deschide gutita de multe ori cand apropii lingurita si o prinde cu buzele...(ei dupa mananca si bea foarte putin, dar...nu ne grabim)!
aa, noi nu ne cunoastem, nu? dar ne-am cunoscut acum

Irina, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Irina, ne cunoastem ! De fapt, eu pe tine, ca tu erai emotionata, stiu eu ,ti-am urat bun venit inca de pe vremea cand mesajele iti erau moderate.

Da, plecam la mare, noi suntem calatori, de fel, am plecat 12 zile in Austria cu Sophie cand avea ea vreo doua luni si jumatate. Va fi la fel de usor acum, cata vreme cereleale sunt usor de preparat...Abia astept sa plecam, o sa fim gasca mare, multi copii, sor'mea cu fetele, prietena mea Cami cu fetita ei ( evident, si sotii de rigoare ), asa ca am asteptari mari de la concediul asta. Partea delicata este ca la intoarcere ne asteapta smotrul de dupa zugraveala si amenajare de baie, plus mobilarea camerei...dar le facem noi, ca doar le asteptam de luni bune!!!

Iar cu diversificarea...e o intreaga odisee si acolo! Azi i-am dat niste cereale si ochiului de copil, poate poftea si el . Mai face ea brrrrm din buze si imi arunca niscaiva amestec pe mutra si pe ochelari, mai imi da peste lingurita si continutul ajune pe covorul meu bej....se mai uita la cele din jur...mai rade la ta'su, ca si el rade la ea...imi trebuie rabdare!!! Tre' sa fac rost de ea cumva .

Ma simt ciudat la ora asta pe net . Ma duc la culcare, ca nu stiu daca mai e deschis la ora asta clubul buhuhu .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Doaaamne, fetelor!
Mi-ati umplut inima de bucurie!!!!

Abia acum am reusit sa termin cu tot si chiar daca randunoiul sta cu gura pe mine sa trec la somn, n-am putut sa nu intru si sa va multumesc pentru urari!

Sunteti niste scumpe toate, mi-au dat lacrimile sa vad atatea urari pt. mine!

Azi am fost in priza, am facut bunatati dar nu prea multe, am terminat si cu bagajele, am avut musafiri, am primit cadouri frumoase...imi pare rau ca nu mai am timp sa va povestesc mai mult, dar promit ca pun poze cand ma intorc de la munte.

Maine la 6 si un pic plecam, am pregatit totul si abia astept saptamana asta la munte...am luat toata casa dupa noi , sper sa aiba loc in masina...

Pana ma intorc din vacanta, voi sa fiti vesele si ciripitoare, copilasii cuminti, papaciosi si dormiciosi noaptea!

Va iubesc mult, va pup pe toate!

PeSe:
inca o sampanie mica!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Ultima si gata:

Clau, saru'mana pentru gandurile bune ! A fost urat, si trist, cu atat mai urat cu cat suferinta bunicii mele, care si-a ingropat copilul, a fost imensa. Insa ea ne-a dat tuturor o lectie de demnitate si stapanire de sine, a fost puternica, i-a vorbit fiului ei pana in ultima clipa, l-a tinut de mana in ultima clipa si l-a petrecut frumos pe ultimul lui drum. Mi s-a rupt sufletul de ea, vorbeste mult de el, ii saruta pozele..fereasca Dumnezeu sa trec vreodata prin ce-a trecut ea! S-a dus, saracul, s-a dus devreme...Asta este!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

helau!

ma bucur ca v-a amuzat pitica cu zuza in gura.. asa mi-e de draga cand face asa

Vio "la placinte inainte", cum s-ar spune.. hai cu cerealele papate!
Ela nu stiam ca esti Marilena! Luai si eu o dushca
Sovi ma bucur sa aud de programul de noapte al lui Sash.. de acum sa fie tot asa!! deci: ptiu!! ptiu!! sa nu fie de deochi!!
Mimo sa iti traiasca grasunelul! si Andra cam vrea in picioare, eu vreau sa o ridic in sezut, dar atata isi incordeaza picioarele de numa'.. deci e periculos in picioare.. o sa am mai mare grija de acum.
Gecko

beyyy, care nu sunteti multumite de 28 de grade va invit aici in desert la 45 (bine nu sunt in casa)

Ursule ce comici sunt aliniati copilasii! si ce pedaleaza ursuletul in cadita, treaba serioasa acolo!
Clau bine ai revenit! ma bucur sa aud ca v-ati simtit bine! pozele sunt super.. asa de bine ii sta cu sapcuta lui Rebe, o dulceata
Kya cred ca ti-e greu fara pui, dar e binevenita si o pauza mica
Tuchi ce frumos cu Sebaceul miscaret.. chiar ca mi-as dori sa il vad in actiune.. si tie in continuare spor la invatat!
Olgutza deci si Ioana mica a primit botezul "cazaturilor".. ufff.. si sa aveti un concediu minunat pe masura asteptarilor!
Bubu vacanta placuta la munte!!

mai, cand va vad ca plecati toate pe unde cum, asa as vrea si eu sa plec.. dar randunoiul munceste la greu, uff... lasa ca mai e un pic si vine cuscra mea si poate facem o iesire mica mai la aer mai racoros!
si restul de fete nenominalizate!
ma duc si eu la nani!

p.s. in seara asta Andra a plans vreo jum de ora (niciodata nu a plans asa mult in continuu) si laptele meu nu mai venea.. si cand a venit cu chiu cu vai a mancat un pic, noroc ca a mancat ceva cereale, dar nici pe alea grozav de bine.. nu stiu ce a avut in seara asta.. la mine iar ceva cu "letdown"-ul ala se pare, dar inca nu stiu cauza neurotica.. cine stie, ceva din subconstient..
sau poate luna plina? Ariel buhuhu, cum esti cu luna plina?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput