Puiuti de randunici 2008!! (79)
Raspunsuri - Pagina 14
tuchita spune:
Nu va fac nici o scrisoare ca mi-i mintea incalcita, obosita, oparita!
Doamne, noroc ca stau sub AC si nu e Ilinca sa ma certe, ca nu stiu ce ma faceam zilele astea!
Din ale diversificarii...am urmat si eu trendul si am cumparat si hranit copilul cu avocado( recunosc ca si pentru mine a fost pentru prima data!)
De placut cred ca i-a placut, dar de kkt s-a kkt dublu, ceea ce pe mine m-a facut sa concluzionez ca e prea scumpa distractia! pai 5 lei bucata si nr dublu de chiloti? dar cica le face bine la creier!![]()
Sebaceul se misca din ce in ce mai bine pe jos, se taraie spre inainte, nu se mai limiteaza la patura intinsa! asa ca in loc de mop stropeste cu bale si sterge cu tricoul, ceea ce ma umple de bucurie!
Roade foarte incantat o margine de linoleum( ca n-am praguri la imbinarea lui cu gresia!- trebuia sa le punem de cand era Ilinca mica, dar daca pentru ea n-au fost interesante ne-am obisnuit cu ele asa!)
L-as filma ca e foarte haios, dar aparatul meu e prost si el beleste ochii in obiectiv si nu mai presteaza!
Cu invatatul merge incetut, dar sper ca sigur, mai am fix 2 luni pana la examen, daca aveam cum sa ma duc la biblioteca ar fi fost minunat! asa, mi-am luat concediu fara plata pentru studiu si stau acasa cu copilul!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Io-te ca aveam si eu chef de socializare si nu mai scrie nimeni!
asa-mi trebe daca parasesc butoiul!
poze
amira_roxana spune:
eu vb tuchi, dar mai bine ai invata, asa ca nu te baf=g in seama
. m-ai distrat la maxim cu sebaceu si stersul pe jos...pai in ritmul asta nu-ti mai trebuie nici menajera.. si l-am vazut si la baita cum inoata, si in premergator, e un scumpic!
kya distractie placuta cu randunoiul!
mimo, unde iti e cuscra? ca mi-e dor de ea!
pe unde iesiti maine seara, ca vreau si eu?!
si al meu si-a luat iar concediu sapt viitoare ca sa poata pleca ma-sa in concediu![]()
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
clauclau spune:
Grea zi...
Se pare ca nici Rebeccai nu-i place ca s-a intors acasa caci a fost tare solicitanta si sacaita azi. De unde la mare dormea de 5 ori pe zi, azi a reusit o singura data o jumatate de ora si aia trasa de par! Iar acum abia s-a culcat dupa ce ne-am straduit o gramada...M-a capiat deja..., off greu in Bucuresti cu , caldurile astea mari. Am fost nevoita sa stau in casa toata ziua si sunt sigura ca de-asta a fost si ea asa agitata. Asta e, sper sa treaca canicula in cateva zile si gata! Era asa de bine la mareeee!!!! Seara chiar era racoare...
LA MULTI ANI BUBU, multa sanatate si fericire alaturi de familia ta frumoasa! 

LA MULTI ANI tuturor ce-si serbeaza azi ziua numelui!

Liana, bine ai venit pe crenguta, imi pare bine de cunostinta! ![]()
Kya, imi pare rau ca esti tristuta fara pui mic, stiu ca-i tare greu! Dar este foarte bine ca ati iesit in oras, cu siguranta o sa va prinda tare bine .
Tuchita, am citit ca esti suparata, imi pare rau. Hai mai invata putin sa scapi repede de examenul asta si sa te linistesti! Cred ca ti-e dor de Ilincuta cea frumoasa!
Roxana, ma bucur ca esti acasa, cum te simti?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Asaaa, sa va mai pove putin de la mare. Deci, nu-i greu deloc mai ales pentru mamicile care alapteaza. N-am avut nici-o treaba cu sterilizat, biberoane, suzete, nimik, numai san si borcanase de fructe la ora 10.
Primele 3 zile am mancat "sanatos" cum ma invatasem deja de 3 saptamani de acasa. Dar din ziua a patra m-am dat pe bunatati, nu tot timpul, dar zilnic oricum. Clatite cu ciocolata, inghetata, croisante...Ma gandeam ca m-am ingrasat cel putin 2 kg, dar surpriza..., nici-un kg in plus. M-am intors tot cu 62 de kg!
In mod placut m-au impresionat conditiile de la hotel, chiar fiind de 4 stele, m-am gandit ca-i doar de forma! Dar nu, nene, impecabil, in fiecare zi ne schimbau lenjeria, prosoapele, baia sclipea de curatenie, totul super fain. La fel la piscina, curatata zilnic si prin jur era de-a dreptul prea curat!!!
Razvanel si-a facut aproape toata vacanta in apa, nu reuseam sa-l mai scoatem deloc . Parca era un pestisor!
Merg sa pap si eu niste branzica cu rosii ca mi-i foame si daca va gasesc pe-aici mai stau si eu putin...
POZE
POVESTEA NASTERII
tuchita spune:
Clau, bine ai revenit! Ne-a fost dor de tine!
poze
clauclau spune:
Eiiii, tot eu pe aici..., dar nu-i nimic, cititi dimineata la cafea!
Am citit pe fuga capitolele din urma mai cu rebecca in brate, mai in carucior...Capitolul 74 mi-a lasat un gust amar, a fost o atmosfera grea pe crenguta si ma bucur ca n-am fost aici. Dar am vazut ca s-au indreptat lucrurile apoi si m-am bucurat.
Ma bucur tare ca s-a intors pe crenguta Olgutza si Simo27 pe care le pup apasat.
Olgutza, condoleante sincere, mi-a parut tare rau cand am citit!
Am citit ca v-ati intalnit si ca v-ati simtit foarte bine impreuna, ceea ce m-a bucurat foarte mult.
Zic si eu LA MULTI ANI lui Teo de Stela si Teo de Mimo!
Mi-a placut foarte mult ce-a scris Kya si intradevar mi-am amintit si eu de galeriile frumoase pe care le-am avut fiecare randunica la nastere. Eram o crenguta tare unita si cu siguranta o sa mai fim!
Am mai citit ca a nascut Carmina! Felicitari din inima si o Irinuca sanatoasa, mancaciosa si necolicoasa! Pup Ursuleata si Ursuletul mic!
De asemenea pupicuri pentru Ariel, Mimo, Cleme, Sovi, Luny, Bubu, Roxana, Varuna,Vio, Giani, Zoze si pentru toate randunicile pe care n-am reusit sa le nominalizez. Am citit mult si nu mai stiu exact ce si cui trebuie sa raspund.
Dau send acum sa nu se trezeasca Rebe si sa fug de la calculator! ![]()
Incerc sa incarc poze de la mare , daca reusesc in seara asta dau de stire!
POZE
POVESTEA NASTERII
ursuleata spune:
Clau, bine ai venit. Mi-a fost dor de tine
Mimo ti-am urmat sfatul, o sa pun si filmulete
.
Va multumim de aprecieri si urari si va pupam pe toate
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
http://good-times.webshots.com/video/3001043480102382701AURjRz
sunt 2 filmulete![]()
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Tuchita, Ursuleata, si mie mi-a fost dor de voi.

N-am apucat sa vad poze si filmulete deloc azi, doar am citit, iar acum sunt prea chiauna pentru asta , asa ca o sa ma delectez cu ele dimineata la cafea.
Incarc si eu pozele de la mare sa scap de-o grija si apoi fug la nanica!
POZE
POVESTEA NASTERII