Puiuti de randunici 2008!! (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bine ai venit clau ! noi suntem mai noi pe crenuguta,asa ca facem cunostinta ! am vazut si poze de razvanel si rebeccuta frumusei, si acum asteptam sa-i vedem bronzati!
aaa, si bafta la desfacut bagaje

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Bunnnn, am casa plina de bagaje…, mi-e groaza sa ma apuc de despachetat ! Mai bine le mai las putin…

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Irina, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mi-a plecat puiul!

A plecat cu ai mei la Predeal. Noi aveam de mers la un botez la Constanta duminica, asa ca o lasam acasa. Si ai mei au zis ca mai bine se duc la munte, decat sa stea cu ea acasa intre betoanele si asfaltele astea prafuite si in canicula...

Asa ca am ramas momentan fara pui... Da stiu ca o sa-i fie foarte bine la aer curat, la munte. Dar e prima data cand pleaca fara mami ei...

Sunt doar 2 zile, dar deja ma usuc de dor... Si meditam un pic, ca de acum, toata viata asa va fi. Pentru ca o sa creasca fata, si o sa plece in tabere, sau o sa plecam noi... iar eu mereu cu inima stransa de dor o sa stau.

Offf, numai mama sa nu fii!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Sovi buna idee cu izoprenul ! o sa ma uit sa vad cum e. si eu i-am intins lui teo o pilota si un cearceaf, si saraca se taraie, ridica fundul, impinge cu capu, cu mainile, cu genunchii....cu ce poate bietu pui si se strange tot sub ea. evident se enerveaza si chiraie !

Mergi la inceput

te creeed! ciripeste aici cu noi, fa bagaje....umple-ti timpul sa fie mai suportabil! oooffff, toate o sa trecem prin asta! imi inchipui cum te simti!

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Mi-a plecat puiul!

A plecat cu ai mei la Predeal. Noi aveam de mers la un botez la Constanta duminica, asa ca o lasam acasa. Si ai mei au zis ca mai bine se duc la munte, decat sa stea cu ea acasa intre betoanele si asfaltele astea prafuite si in canicula...

Asa ca am ramas momentan fara pui... Da stiu ca o sa-i fie foarte bine la aer curat, la munte. Dar e prima data cand pleaca fara mami ei...

Sunt doar 2 zile, dar deja ma usuc de dor... Si meditam un pic, ca de acum, toata viata asa va fi. Pentru ca o sa creasca fata, si o sa plece in tabere, sau o sa plecam noi... iar eu mereu cu inima stransa de dor o sa stau.

Offf, numai mama sa nu fii!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Irina merci
Randunoiul a zis ca ma scoate diseara la restaurant, pe urma la un film. Cica daca tot suntem in concediu de parinti...

M-am uitat la meteo, si cica e vreme frumoasa si la mare in week-end. Maine plecam, asa ca sambata o sa stau si eu putin la plaja, la balaceala. Am fi luat si Sanziana cu noi, dar nu puteam sa o tin atata la restaurant duminica. E prea obositor pentru ea.

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

eeeeee, bun asa! trebuie sa profiti de treaba asta, sa te relaxezi! si sa treceti acolo, la catastif primul vostru mini-concediu de parinti!

Mergi la inceput

Acum ca am citit si din urma, scrisorica:

Nicol bine ai venit, sa va fie de bine plimbarea la Sinaia, si sa repetati experienta cat de curand.

Tuchi ce mi-a mai placut Sebul in cada! E mortal.
Cum merge cu invatatul?

Sovi dedicatie pentru vecini!

Mimo da' ce harnicuta ai fost tu! 3 ore de calcat rufe?!? Fu buna inghetata ca premiu?
Nu imi dau inca doctoratul in diversificare, dar Martini-ul a fost taaare bun

Irina si eu tot la strada stau, asa ca mi-e dat sa aud tramvaie, troleibuze, claxoane, alarme, trafic, sirene... si tot tacamul oribil!
Jumper eu inca nu-i iau, pentru ca am un feeling ca nu prea e bun pentru coloana ei. Mai astept sa creasca un pic, sa stea mai bine in fundulet. Nici in marsupiu nu prea imi place sa o tin.

Vio felicitari pentru diversificare, la mai mare!

Mihutza, gecko, Zoze

Sovi wow, ce realizare cu somnicul! Bravo Sash!

Roxana nasol cu soacra! Chiar nu poate fi amanat 2 zile concediul ala...

Ursulici-tunsulici tare dragute pozele. Sa va traisca nepotica!

Clau welcome back! Cred ca ti-a fost greu sa te rupi de acolo si sa te intorci inapoi... Vrem poze! Rebecuta cuminte!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am venit de la botez...Tudor mofturos de caldura, somn, aglomeratie...ufff!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Gata, plecam in oras. Ne vedem mai incolo!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

salut!
Kya, tocmai vroiam sa-ti zic ca daca ti-era dor de copil ti-l dadeam pe-al meu vreo cateva ore, sa ma duc si eu la un film, ca n-am mai fost de un veac! dar daca tocmai ai plecat...distractie placuta!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput