Puiuti de randunici 2008!! (79)
Raspunsuri - Pagina 12
lianam spune:
vazut, placut ursulet de ursuleata
! frumuseeeeel, foc! 
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica Kya, am uitat sa te intreb, nu poti sa descrii putin tarcul pe care l-ai vazut la feeria? |
Era asta. Doar ca nu costa 4 milioane ci 2.800.000.
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
mda, astia si cu reclama lor... trebuia sa ma astept...
Incearca asa, fara spatii http://www. bebelusultau. ro/detalii.php?cod=BV21
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
sovietica spune:
Kya, super arata, si super diferenta de pret! puneti mana repede pe el!
Si eu cochetez cu gandul de a-ilua tarc, dar azi mi-a trecut prin cap ca Sasha n-ar fi compatibil cu asa ceva, la cat se misca... Sau poate tocmai de aceea trebuie sa ii iau unul...
Pentru cine nu stie, de pe 18 Sep e targul de la polivalenta.
Ursulica, ce de copii :) Irinuca este dulceeeee! Deja ursuletul e mare, ce sa mai :))
Nu inteleg ce te trage in butoi cu asa bucurii in jur
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
clauclau spune:
Heloo, helloooo, i'm back!!!! 
Pup randunicile si puiutii din dotare!!! 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mimonix spune:
wwwwwwwwwwwwoooooooooooooooooowwwwwwwwwwwww
dar ce e bre umbra asta? 

nu e umbra, a venit fam Clau-Clau de la mare negra tuci!
Bine ai venit! 

Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Ursuletul e cel mai gras din familie, clar! 
Manca-i-ar mama pe ei de copii frumosi din clanu' ursu
Sa dea Dumnezeu si Ichina sa fie bebelush perfect ca ursuletul, papa-nani-kk tot tacamul!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
Clau.Hai cu povestiri si poze.
zic ca sunt mai mult de 28 grade,Sovi.Acum,cu canicula asta.Cam 30.Scade putin in dormitor cand tin AC in sufra cateva ore,dar nu-l pot tine nonstop.
Am vazut si eu clanul ursuletilor veseli..

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
clauclau spune:
Bunnnn, am casa plina de bagaje…, mi-e groaza sa ma apuc de despachetat ! Mai bine le mai las putin…![]()
SA va povestesc pe scurt. A fost absolut frumos la mare si neasteptat de usor , nu as fi crezut asta nicicum inainte ! Rebecca a fost cuminte si a dormit pe plaja la greu. Cum ajungeam dimineata la plaja, ea se culca instant si se trezea la 10 la masa de fructe si servea un borcanas, of course ! In rest, san la cerere, cand a vrut i-am dat. A mancat pe plaja, la restaurant, la plimbare pe diverse bancute din statiune, la minigolf, iar in camera doar noaptea servea…, era la autoservire caci a dormit cu mine in pat si n-am mai avut nici-o problema cu somnul. Deci, dormea de 2 ori pana-n pranz, apoi mergeam la masa unde ea mai motaia putin, dupa care stateam la piscina la umbra pana la orele 16 cand coboram iar pe plaja si iubita mica se culca din nou. Stateam pe plaja pana la 18 si apoi la piscina din nou pana la 19.30. Apoi in camera la dus toata lumea, imbracare si iesit la plimbarea de seara plus cina. Cam pe la 22.30- 23 ne retrageam in camera la somnic, iar dimi ne trezeam la 7 sa nu pierdemn nimic. A fost foarte, foarte frumos cu amandoi copiii, ne-am simtit super cu ei, Rebe a facut baie si in mare si in piscina…
Randunoiul a fost exemplar, s-a ocupat in totalitate de Razvanel si de multe ori si de Rebecca. O plimba pe malul marii, apoi o culca in carucior, ma trimitea la balaceala si el statea cu ea, iar eu il luam pe Razvi.
Am fugit ca tipa Rebecosu’ mic…, mai am multe de povestit , dar mai tarziu ! Am si sute de poze, unele super haioase, o sa le pun cand imi fac putin timp.
Va pupic si abia astept sa intru iar in ritm ! Oricum, ultima zi a fost doliu, asa eram de supi ca venim acasa…
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!