Puiuti de randunici 2008!! (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nico,daca nu esti multumita la 28 grade,te invit la noi sa vezi cum e!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La Multi Ani Bubulina draga!!!!!
Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, sa fii fericita, si implinita langa flacaii tai iubiti!
Sa fii mereu la fel de vesela si zambareata ca acum!

La Multi Ani si Mariilor de pe crenguta, mari si mici!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Stela, da tu cate grade ai in casa? La mine abia acum s-au implinit 29, dar fiind curent in casa -stau cu toate geamurile deschise, suport chiar bine temperatura. Eu incep sa fac urat de la 30 grade. Odata ma enervez, si numai imi trece pana nu dau drumu la aer :))

Kya, am uitat sa te intreb, nu poti sa descrii putin tarcul pe care l-ai vazut la feeria?

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Beyyy, nu mai pot! De cand v-am lasat pe voi vorbesc incontinuu la telefon despre una despre alta,cu una cu alta, cu Mariile, cu omu meu, cu neamurile...ma dor falcile si mi s-a uscat gatul...am pasat fructe cu telefonul la ureche, am hranit copiii cu telefonul la ureche, gata...e extrem de cald chiar si in apartamentul nostru racoros si umbros....
Ursulica matusica , deci traiesti dr nu ne mai iubesti
Sovi sa ne intelegem : tu in Carol ai nevoie de mine (noi) sau de GPS ? Sau nu, mai bine nu spune, lasa-ma sa traiesc cu speranta ca pe noi ne vrei
Pe Liana au rapit-o talibanii?
Roxana Amira eu nu cred, n-am mai auzit, sa se poata face branza din lapte praf....dar de ce vrei tu asa? Si pe soacra da-o-n concediu

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Deci Monix, pot sa ma apuc sa sper ca veniti?

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

saptamana viitoare, intr-o zi de vara /pe seara ....SIGUR VENIM!(dragut tare emoticonul asta)

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Tantanannnnnnnn!!!!

Eu sunt in butoi!!!dar revin repede, ma duc sa pun neste pozicioaie.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ete ca nu ma rapira talibanii, Mimo ! mama lor...nu ma las eu prinsa asa usor !
am fost la piata si la 2 banci, ca ma enervara rau aseara, si trebuia sa ! rezolvat banci, mers la piaaaataaa!!! si ete asa ne invartiram pana la 12!!! am ajuns acasa, am facut la duracell mic, i-am dat papa si a papat ca un abia nascut , am "discutat" o buna bucata de vreme, discutie impanata cu rasete in hohot (astea sunt cele mai la moda activitati ale noastre in afara de urlatul ei muuuult si fara motiv pentru mine )si am reusit sa o pacalesc sa faca nani - ceea ce nu cred ca dureaza mult! asa ca imi fac si eu de cap cu un capucino acum, dupa ce am sunat si da mesaje la marii, si fiindca am luat si niste afine de la piata, le bibilesc si le pun cu zahar (la cererea dragalasa a sotului si a unui coleg - ca na, daca murii maica Tereza saraca, tre sa mai aiba inlocuitori, nu?); cam asta facuram noi azi. si asteptam postasul cu alocatia, dar se pare ori ca nu a venit, ori ca a venit si nu ne-a gasit, ori ca aia si-au facut mila de mine dupa atatea telefoane, mail-uri si scrisori si imi pun banii pe card - ceea ce inseamna ca ii voi primii cand marit fata , dar prefer cardul decat sa astept postasul!
fug sa termin afinele, si cand mai am liber de la "sefa" , citesc si eu ce mai ciripirati intre timp!
-ici la randunici!

Irina, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Incepand de aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2494720780102382701QpkjYw

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput