Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

off, eu sunt suparata. vreau sa mergem in vacanta la munte, cu pitica, dar nu avem masina si nu prea gasesc unde sa ajungem cu trenul sau cu autobus direct. ma gandeam acum sa mergem la Paltinis, dar mi-a spus o colega ca este cam in paragina.
Jelimoni, Stoisor, voi stiti ceva?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

cam asa este ...din pacate...nu prea merita sa vii din bucuresti pt paltinis...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

'neata!

Noi din lac in put. Mathias are rubeola. E plin de bubite/pete pe cap, gat si trunchi. Dr. zice azi-dimineata: "E ceva viral, ii dam pace, continuam cu antibioticul pana maine dimineata." Eu tot citesc acum pe net ca nu se da antibiotic la asa ceva. Offf, sunt intr-o stare nasoala de tot. Plus ca acum a facut kk, la inceput era tare, apoi la sfarsit iarasi mai moale si cu ceva mucus. Cred ca reducem laptele iar la 1 masura / 120 ml mucilagiu de orez :(
Imi vine sa plang non-stop

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Offf Venera nu mai plange .
Poate medicul are dreptate si e viroza eruptiva nu rubeola . Cum sunt bubitele : cu cap sau doar pete ??
La rubeola parca sunt doar pete rosiatice , fara sa iasa in relief .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

In primul rand, Ven, cunosc starea in care te aflii foarte bine; si sa stii ca si in Buc se leaga copiii de pat (cand am fost cu Adela internata, "colegul de suferinta" avea perfuzie si era legat cu atela de pat, cu mana in sus, de i se albise toata manutza; numai ca eu sunt dusa cu capu' si am dezlegat copilu'; evident, n-a zis nimik asistenta - ma stia, ca ma certasem cu ea cu o seara inainte, cand imi facuse buburuza 39 si am gasit-o dormind - in fine, asta a fost o paranteza).

Cat despre "n-aveti voie sa stati langa copil cand i se pune branula" asta o cred ei - eu i-am facut vant lu' una care ii sparsese vena, si i-am zis ca poate sa cheme paza, ca doar jandarmii ma mai scot de-acolo. Baga-te peste ele, cu tupeu si nesimtire ca altfel, te mananca de vie (eu intotdeauna am admirat profesoarele ca stiu sa se impuna in situatii critice)!

Si, hai ca trece si beleaua cu rubeola; Va pup (pe tine si pe Mathias, in special, ca sunteti cei mai incercati)

Asa, i-am dat si Simonei (Gata) un SMS de incurajare - nu ajuta foarte mult, dar stiu ca alina, acolo, un pic (cel putin, la mine a avut efect).

Shose, cerealele 'orez cu 3 fructe' sunt de la NESLE, da' poti sa ma bati ca nu mai stiu dak se fac in apa sau lapte; orocum,eu i le-am pus si in lapte , si in iaurt si in fructe - nu s-a intamplat nimik. .

Si, acum felicitarile:

Biana Mihaela

Serban Andrei

Sara Ioana

LA MULTI ANI TUTUROR CLOPOTZEILOR CARE ISI SERBEAZA PENTRU PRIMA DATA ZIUA NUMELUI!

La MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR CARE POARTE NUMELE 'MARIA'!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Cerealele cu 3 fructe de la nestele se prepara cu lapte.Da si eu le-am pus si in fructe si in iaurt.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hei!

Am citit si eu asa pe sarite; din ce am prins - Ereena, pozele cu C. mai mic le am pe laptop si nu am usb-urile compatibile; da' o sa fac odata si odata un dvd... O sa mai dureze ceva, though. Si poza de la 6 luni nu am .. concludenta.
Acum e cam tarziu sa ii fac una, ca azi.. ne-am tuns... cheliuta. 0. Si ii sta naspa. Si am uitat ca in pasaport are creasta si s-ar putea sa am probleme pe tema asta

alinaa, nuuuuu!!! Mi-a placut foarte mult la tineeee!!! Si cu cea mai mare placere o sa va calcam pragul, numai ca eu pe 25 incep restantele.. Si am muuuulte. Nu va imaginati cate! In principiu am mai mult de 10 Asa ca ,... daca nu fac treaba buna... Nu trec anul! sa nu fi supi; o sa ne vedem!

Aaaaa, voiam sa spun ca am cumparat cerealele alea 5 de la Nestle.. Si abia dupa ce i-am pus lui Conrad in piureuts si am vazut cat de dulceeee eeee... Am citit ca au sucroza! Eu nu ii mai dau...

Nu mai stiu ce voiam sa spun. In fine, va pup!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Buna, zuzici!

Ven si Gatta, sunt cu sufletul alaturi de voi si ma rog ca puiutii vostri sa se faca bine cat mai repede!!

Mitsule, asa am fost eu cu restantele la trecere din anul 2 in 3 , dar atunci l-am cunoscut pe Timo si tare m-am ambitionat sa invat ca mi-era rusine sa-i zic ca n-am trecut anul! Bafta multa! Gandeste-te ca luarea examenelor este un pas spre independenta, spre o viata mai buna pentru voi! MI-e tare dor de tine si de postarie tale! PUpici dulci pentru tine si Conrad!

Honey, felicitari pentru job!!

Am vazut pozele si filmuletele de la intalnire!! Doamne, ce copii frumosi aveti!!

Nemary, Daria a crescut asa mult!! Si ce carlionti are!! Este adorabila!!

Ema, astept cu drag poze de la botez si din vacanta! Spor la pregatiri!

Sa va zic de noi...ieri am fost la film cu Saara si cu inca 3 mamici romance cu bebelusii lor. A fost tare frumos!! Am fost in total 402 mamici!! a fost organizat foarte bine..am avut parcare pentru carucioare, a fost semintuneric in sala, masute pentru schimbat copiii, cuptoare cu microunde pentru incalzit mancarea si am primit si cadouri promotionale. Plus ca puteai sa iesi din sala si sa te intorci. Nu a fost haos, asa cum ma asteptam, a fost chiar liniste. IN consecinta mai mergem si peste 2 saptamni:)). AA..am vazut filmul Mamma mia!...foarte frumos.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

fetelor, saptamina asta stefan mi-a mincat fructele din ce in ce mai prost. azi le-a refuzat cu desavirsire. nu a vrut nici lichide, ceai sau apa...am citit ca bebelusii isi cam scot masa de la 10 in jurul virstei de 8 luni (noi avem numai 7 luni, dar sintem mai marisori). si ramin cu 4 mese pe zi (doua de lapte, pireul de legume cu carne si fructele sau iaurtul cu cereale dupa-masa).
voi ati patit? mai ales cele cu bebei mai marisori?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Bine mai Mitsule..de data asta te iert...mai ales ca e motivul cu scoala..lasa ca treci tu..numa sa te apuci serios si sa te concentrezi...sigur reusesti...lasa-l pe bebe C in grija mamei tale..si pune-te cu burta pe carte...sa aiba bebe o mama licentiata..care o sa castige super bine..na..ca doar a facut o super facultate....va pupam...

eu vreau sa va spun ca daca ieri eram cu capsa pusa pe soacra-mea..azi il impusc pe socra-miu...sun ieri la el sa ii zic sa imi aduca 2 oua de tara pt stefy..sta la 4 km de noi...asa..ii precizez sa vina direct cu ele ca e canicula...el fiind taximetrist...hmm..si eu tot am insistat pe tema asta..sa le duca direct la maica-mea..sa ii dea lu stefy la pranz...eu ..sun la maica-mea..si o tot intrebam cum a mancat stfey..dc i-a placut ousorul..ea nu zicea nimik..schimba subiectul..azi iar o iau la intrebari..despre ou..si saraca ...itr-un final mi-a spus..ca nu i-a dat caci socra-miu a ajuns cu ele la 6..adik s-a plimbat cu ouale la 40 de grade in masina timp de 5 ore...sa urlu..nu alta..noroc ca vb des cu mama..si si-a dat si ea seama ca mai bine nu ii da...offfff

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La la multi ani

Bianca
Serban
Sara

si sarbatoritilor de ziua numelui !

sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!