Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Aha, Lala, mersi mult. Speram sa nu se intample prea des.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Salutare, dupa "lupte seculare" am reusit sa descarc si eu poze din camera si sa incarc o parte din ele pe webshots, asa ca va invit sa le vedeti (evident, cine are timp si chef!):
http://community.webshots.com/user/sflorina24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ereenaaaaa, iti datorez niste scuze, pentru ca nu ti-am raspuns la mesajul referitor la album, plus ca mailu' cu colajul s-a dus la Sent, ca nu il puteam vedea, nici downloada, asa ca mi l-am expediat... Daca intelegi ce vreau sa spun. Acuma, daca nu iti cer prea mult si nu intind coarda prea tare, am trimis alte poze pe mail... Mai potrivite... Cu C. mai mic. Sper sa nu ti se termine rabdarea cu mine Daca nu se mai poate face nimic, e ok! Pups!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Weeelll... Multumim, fetelor, dar ziua noastra a fost ieri

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Sara buna fetelor

Na ca s-a terminat si week-end-ul asta..ce pacat ca tare a fost frumos!
Am vizitat gradinita Clarei, mor de ciuda ca am uitat aparatul acasa asa ca nu am poze. E gata si clasa ei (ea va face parte din soriceii albastrii), arata superb, frumos colorat, cu o gramada de jucarii, leagane etc. Gradina e si ea gata, au de toate acolo, nisip, topogan, iepurasi, o corabie mare de lemn, buncare si dealuri inverzite..ce sa mai..sa tot tzopaie cei mici.
Azi am fost in parc...ce sa mai..un week-end linistit in familie.

Inca nu ne-am revenit cu fructele..nu prea le mananca si tot eliminand am gasit pana acum 2 vinovati: banana si piersica. Se pare ca nu ii plac fructele parfumate puternic si dulci. Din acest motiv am ajuns astazi la combinatii gen mar+strugure si mar+fructe de padure pe care le-am mancat cat de cat, mai mult distrasa de tati care se facea ca o filmeaza.

N-am apucat sa citesc mare lucru..atat am vazut ca Saratelul e acasa si ii merge bine multi de la noi si ca Miri_mik a fost la Köln si n-a zis nimic (sau poate a zis si nu am prins eu ideea). Miri daca mai aveti drumuri prin Colonie si aveti si chef, ne putem intalni ca suntem la doi pasi.

Somn usor va urez..mai trag un ochi la ce s-a petrecut la olimpiada si ma bag la culcus.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara bunaaa,

ne-am intors si noi de la tara .. a fost cu peripetii caci am dat de un blocaj si a trebuit sa facem cale intoarsa si sa o luam prin alta parte, noroc ca eva a fost cuminte in masina ca altfel nu stiu ce ma faceam. bitzi este de un rasfat groaznic, cum nu ii dai ceva sau ii iei din mana racneste frate de se aude la 1 km departare .. in plus, nu mai vrea sa pape lapte .. a papat la 6 dimi si acum la 10 si ceva dupa baie .. a mancat la 10 cam 220 g fructe, la 14 150 g legume cu vitel dupa care a refuzat categoric laptele, la 18 fructe cu iaurt si biscvuite cam 150 g dupa care iar a refuzxat laptele .. offf ..

miri wow .. ce baieti frumosi ai tu acolo, sacha este demential in poza din cadita iar bruno pe olita la marginea drumului de deliciu!!!!!! ai primit pe PM .. cum a iesit??

ereena CONCEDIU PLACUT SI BEBE CUMINTE!!!

silviuca da .. ea e bitzi .. nu am schimbat-o ... inca. chiar ti se pare ca s-a schimbat asa mult??

anca ce cavaler frumos!!!! tare haios stefanutzul!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

simonik ce bine ca sunteti acasica! sanatoasa sa fie sara, nu-ti mai face atatea griji cu kilogramele!! multi saratelului mic si frumos

silviuca mi-am permis sa-ti rasfoiesc pozele .. ce finuta frumnoasaa ai! si ce par mare are! super, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa silvia mica!

monica deja ati ales gradinita?? cand va merge la gradi?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elenuta pai pare destul de mult cat papa ea. Cred ca se satura si de asta nu mai vrea laptic. Eu ii dau Theei sa suga dimineata (din ambii sani, dar nu suge mult timp), la 10,30 ii dau 150g fructe+ iaurt + branzica, la 2-2,30 >200 g legume cu carnita sau cu ou sau cu branzica, la 18 un bibe de 210 ml cu lapte praf, iar la 21-22 iar 2 tzitzi si un bibe de 210 ml. Si eu i-as fi dat altceva la masa de la 18, dar ma tem ca va fi prea putin lapte / zi.
Conrad pentru ieri!
Ereena concediu placut si sa va intoarceti sanatosi!
Miri super frumoase pozicile! Umblati cu olita dupa voi mereu si cand vrea kk il puneti pe ea, oriunde ati fi? O prietena a mea asa face si mi se pare cam ciudat: s-o vezi cum merge in oras cu tricicleta si cu o sacosa cu olita; unde vrea fata kk, scoate olita si erzolva problema
Gatta ce ma bucur ca ati ajuns acasa Bravo, Saratico, esti o fetita curajoasa! Sa ai parte numai de sanatate, de acum incolo
Ancasoare e un frumos si un simptatic Stefanut! Ce-mi place cum rade el la laptop, de parca ar citi ceva amuzant acolo Si Thea isi baga piciorusele printre gratii, de ziceam ca evadeaza, cred ca s-au vorbit

Thea incepe sa se ridice singurica pe picioruse: sta in 4 labute si isi ridica fundul si sta cu picioarele drepte, drepte, iar la marginea canapelei deja s-a ridicat. Merge prin toata casa in 4 labute (parca i se batatoresc genunchii, oare e posibil?), nimic nu-i scapa, verifica tot ce-i la nivelul ei, imi vine sa o mananc

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Avem poze noi http://good-times.webshots.com/album/565160309oqZmqK?start=36

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Angiiii, ce mai faci? Iar pui pozici si fugi? F faine pozele, Pupi e o combinatie super reusita intre voi doi Poza asta e mortala Iti vine sa-i papi si alta nu! Si ce frumos rade aici. Vad ca toti piticii nostri au o treaba cu cablurile!

Gata, fug la nani

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput