Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 19
Mitsu-bishu spune:
Hei! Am intrat si eu la spartul targului, iar sunt restanta cu citeala, da' stiu sigur ca l-ati urat pe Conrad, va multumesc din inima!
Da, azi am implinit 7 luni si tot azi s-a vazut un varf miiiic si timid de dintisor! Yuppy!
Ma duc sa mai invat... Grea e viata asta!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
stancutza spune:
Neata zuzici!
Noi, ca de obicei, matinali...dar sper sa adoarma la loc, si-a facut plinul de dimineata si dadea semne de somnic. Bine, la ea dureaza sa adoarma, mai intai isi face programul de rasuciri, racnetele si flotari.
Nu prea am mai scris, dar v-am urmarit cu interes.
Ven, sper ca suferintele lui Mathias au luat sfarsit la ora asta...ce m-au induiosat pozele din spital, saracutul, toate pe capul lui. Ce suparat era...
Miri, te admir pentru energia ta. Adica ai doi copii, un job unde, daca nu te omoara stresul, te ucide programul, si uite, tu totusi ai timp sa ne scrii mesaje lungi. Bravo tie!
Vroiam sa spun fetelor care urmeaza sa se intoarca la serviciu ca, cel putin in ce ma priveste, aceasta intoarcere a insemnat un pic de ordine in viata mea. Adica stiu ca dimineata trebuie sa fiu fresh, deci nu-mi permit sa ma culc seara prea tarziu. Muncesc de la 9 la 3, si pe urma de la 3 jumate sunt acasa cu maimutul meu. E parca mai bine sa nu fac toata ziua acelasi lucru (=stat cu copilul). Si inca ceva: daca lucrati in institutii care respecta Contractul Colectiv de Munca (intrebati la Resurse Umane), atunci aveti dreptul la program de lucru redus cu 2 ore pana la varsta de 2 ani ai copilului! La mine din pacate nu se aplica, deci am dus adeverinta ca alaptez, iar asta va fi pana la un an.
Ema, gata botezul? Sper ca a fost frumos. Abia astept sa va intoarceti din concediu, vrem sa plecam si noi la sfarsit de septembrie si sunt curioasa cum e in avion doua-trei ore cu bebe in brate, si cum e in concediu cu bebe diversificat. Va trebui s-o obisnuim cu borcanele pana atunci la masa de legume, fructele o sa i le fac eu pe loc.
Gabrittza, am fost asa zapacita la intalnire ca nici nu te-am intrebat daca Daria si-a revenit si papa lapte din nou. Iaurt am vazut ca manca :-)
Creata, se arata cumva un Cret mic acolo? E foarte frumoasa bubulina voasta, are ceva special, cu sau fara bucle ca ale lui mami :-)
Eu am observat ca maimutul nostru nu mai pierde din par. Cred ca o sa ramana cu halaciuga aia a ei...forever. Vestea buna este ca, aproape simultan, si la mine s-a oprit caderea parului!
Fetelor, eu iar m-am uitat pe albumul de 6 luni si m-am necajit cand am vazut atatea zuze care au trimis poze pentru album, dar o vorba de la ele n-am mai avut de luni de zile...Fetelor, daca ne cititi, de ce nu ne spuneti si ce mai faceti? Nu pot sa cred ca nu aveti cu ce va lauda!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Anandrei spune:
Buna dimineata! Am revenit pe metereze, imi beau din nou cafeaua
cu voi! Cam slabuta activitatea pe-aici!
MITSULE, te-am ratat! Pup si succes la restante!
MIRI, hai mah, nu ma certa, fusei si eu in concediu doar! Las ca eu sunt d-aia cu limbarnita si implicit tastarnitza, nu scapati voi asa usor de mine!!! Sunt precum coana Mitza, tre sa ma dau si io cu parerea!
VEN, sper ca sunteti mai bine! Mi-au dat lacrimile ieri la pozele voastre. Ii urasc din tot sufletul pe astia care sunt cadre medicale si se comporta ca la abator!!![]()
STANCUTZA, de-abia astept si eu sa incep lucrul! Tin minte de cand alergam pe la facultate cu licenta ca desi ma plimbam de colo colo sa-mi rezolv treburile, cand ajungeam acasa parca alt chef aveam de David, nu ma mai simteam asa "inutila". Cred ca fac si eu parte din femeile carora nu le este suficient sa fie doar mame, vreau sa fac ceva si pt mine! So, din septembrie o iau de coada!
ELLENUTA, stiu despre care ursuletz vb, l-am vazut la magazin, dar cred ca e mai bun pt bebeii mai mari ceva. Acum, vb ta, e mai bun de smotocit!!!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Lala_D spune:
ELLENUTA avem si noi "prietenul "
tare haios , pe Andrei il amuza mult mai ales cand il prinde de nas si face "hapciu " ![]()
Venera sper ca sunteti mult mai bine azi 
Miri pup fata harnicuta, daca faci totuletul azi vreau si eu o feliuta .
Gatta sper ca sunteti acasa si va simtiti bine
fetele
Mitsu la multi ani lui bebe C si bafta multa tie la restante
Pupam sarbatoritii zilei si pe toate mamicile si clopoteii 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
gattasalvaje spune:
Buna dimineatza!
Suntem acasa , yuppy !
Dupa cum ati aflat de la Nemary si de la Miki , am reusit sa evitam interventia chirurgicala , multumita profesorului Basca , sa-i dea Dumnezeu sanatate ! Imi promisese dinainte ca va face tot posibilul sa extraga piatra endoscopic si numai in caz de nereusita va apela la interventia chirurgicala si s-a tinut de cuvant.
Procedura a fost destul de dificila , mai ales ca au trebuit sa se descurce numai pe pipaite , neavand aparatura performanta cu camera si monitor pe care sa vada ce fac acolo.
Sara a stat sub anestezie cam 2 ore jumate , iar operatia in sine a durat aproape 2 ore. Postoperator a evoluat bine , a facut o usoara reactie adversa la anestezie ...se inrosise toata de ziceai ca am scos-o din cazanul cu apa fiarta si ardea f. tare. Nu avea insa febra si i-a trecut cam dupa 2 ore.Dupa-amiaza isi revenise complet , a papat bine pentru ca nu mai mancase de mai bine de 16 ore , a baut multa apa si era vioaie. Nu cred ca a avut dureri , poate doar o jena din cauza sondei urinare. Seara a fost cam surescitata , nu plangea insa nu avea chef de somn , m-am plimbat cu ea prin curtea spitalului pana pe la vreo 2.30 dimineata cand in sfarsit a adormit , insa s-a trezit foarte devreme , la 5.30 .Ieri , dupa ce au trecut doctorii sa o vada , i s-a scos si sonda si am plecat acasa , amandoua frante de oboseala.
Acum e bine , mai are doar o haraiala pe gat din cauza racelii care inca n-a trecut si pentru care facem inca tratament. Este inca f. slabita dupa aceste 3 saptamani de groaza in care problemele s-au tinut lant.Sper sa-i revina pofta de mancare si sa se intremeze repede , pentru ca a slabit 300 g in 5 zile si practic , acum suntem la greutatea de la 7 luni , adica 6870 g .
Urmeaza sa consultam un nefrolog care sa ne indice ce este de facut ca sa nu se mai repete episodul si sa nu se mai depuna pietricele.Cauzele acestei anomalii sunt greu de depistat , in niciun caz nu tin de regimul de viata ci de o predispozitie a organismului ei ...dupa cum zicea si doctorul , este "producatoare de pietre".Speram sa gasim o solutie sa reglam aceasta problema iar Sara sa creasca normal , fara alte traume ca cea pe care tocmai am depasit-o.
Sunt optimista si ii multumesc Lui Dumnezeu si Maicii Domnului ca a avut grija de noi si ne-a ajutat sa trecem peste aceasta grea incercare.
Sper ca nu v-am plictisit cu povestea asta si va multumesc la toate pentru urari si ca ati fost cu gandul la noi

. Saratzica mea transmite un pupic tuturor prietenilor ei clopotzei
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
miri_mik spune:
buna dimineata!
schimbul de "serviciu" s-a bagata la recuperari, adica tati s-a dus la somn dupa ce banditul de sacha s-a trezit iar urland la 12 si la 2. dar cum ieri nu mai functionam la nici un fel de parametru... s-a ocupat el. e rupt si el.. si eu. sacha nuv rea sa somnoreasca in tura de dimineata si d enu reusesc sa-l sincronizez cu bruno... vai de capu' lu' tac'su ca merg la servici la amiaz.
gatta, mi s-a incalzit inima! ma bucur ca sunteti bine si sunteti acasa! si sunt convinsa ca Cineva acolo Sus va iubeste mult si n-o sa va mai faca sa treceti prin incercari asa de grele; gata, acum rasare soarele, si-o sa fiti mancacioase si vesele!
incerc sa va pun poze fetelor da nu-s convinsa ca reushesc.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miki_baby spune:
Neata!
La noi e o vreme de-ti vine sa-ti tai venele :)))
Anandrei, chiar ma gandeam pe unde umbli. Vrem poze din vacanta!
Gatta, sanatate multa Sarei!
Miri, stiu ca voi mergeti in Spania in septembrie. Stati la hotel? Cum faceti cu incalzitul mancarii si a laptelui? Am vrea si noi sa mergem in noiembrie undeva la caldura si la plaja si n u stim cum sa facem.
AA..ieri Saara s-a ridicat singura in fundulet! Am fata mare!
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
miri_mik spune:
miki, in orice sala de masa de hotelgasesti un cuptor cu microunde pt incalzitul apei si al mancarii. daca esti total impotriva metodei, poti cer ela bucatarie, dar intre a incalzi la microunde si a lasa pe altii s apuna mana pe biberon, prefer prima varianta:) dar nu-ti fa probleme, mancarea e ultimul tau stres in vacanta:)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
miki_baby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miri_mik miki, in orice sala de masa de hotelgasesti un cuptor cu microunde pt incalzitul apei si al mancarii. daca esti total impotriva metodei, poti cer ela bucatarie, dar intre a incalzi la microunde si a lasa pe altii s apuna mana pe biberon, prefer prima varianta:) dar nu-ti fa probleme, mancarea e ultimul tau stres in vacanta:) miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii http://m3.lilypie.com/qNubp1.png http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png |
Merci mult, Miri! Noi si acasa folosim cuptorul cu microunde pentru incalzitul mancarii si a laptelui( noi avem gata facut) dar probabbil in vacanta o sa-mi iau din cel pudra si o sa-mi iau fierbatorul de apa.
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
miri_mik spune:
sa nu uiti s-o obisnuiesti inainte cu cel in pudra. ca uneori... pe unde vreti sa mergeti? oricum sunteti datori cu un bruxel. sau faceti si voi ca mitsu? veniti cand nu-s.
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii