Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 18
creata2008 spune:
Fetelor, va puuuuup pe toate si va strang in brate clopoteii iubiti!
Mi-ati lipsit enorm, dar nu a fost o pauza auto-impusa. Mai degraba diverse lucruri de facut - multe si marunte si un concediu de 10 zile.
O sa ma pun repede la punct cu ce s-a mai intamplat pe aici, nu am reusit sa citesc nimic din urma.
Pe webshots nu am mai pus poze de pe 10 iulie, iar acum trag tare sa uploadez albumele. Am pus ultimele poze in albumul "Mariuca 0-6 luni", iar acum astept sa iau de pe camera multele poze din concediu.
Mariuca este excelent, are deja 2 dintisori mari, e sanatoasa, vesela ca de obicei. Acum e la somn. A devenit putin rasfatata in concediu, dar am inceput reeducarea de cand suntem acasa. Adica de 2 zile. Si merge super bine. Imi iese, deocamdata. Hehehe! ![]()
Mi-e dor de voi, de povestile voastre si de parerile voastre. Ma intorc cu forte proaspete acum si sper sa nu mai lipsesc asa de mult pe viitor.
Revin cu un alt mesaj ceva mai tarziu, ma duc sa imi raresc niste flori si sa pun la uscat jucariile pe care le-am spalat. Poate pana atunci se mai uploadeaza si niste poze.
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ereena spune:
creata, va pup
am vazut pozele ,superbe, si am observat ca ti-ai luat carucior graco citi sport. ma uitam si eu la el ca e tare usor, vreo 5 kg. cum ti se pare? e ok? manevrabil ?se lasa spatarul la orizintala?
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
creata2008 spune:
Si noi va pupam, Irina!
Inca mai incarc la pozele din concediu... A fost foarte plin, cu multe popasuri, am vizitat foarte mult si au fost multe momente memorabile. Am stat langa Transfagarasan, am vazut (de departe) cetatea Poenari, Lacul & Barajul Vidraru, Lacul si Cascada Balea, Curtea de Arges, Sighisoara, Targu Mures, Sibiu, Medias plus cele 3 locatii unde am stat: Pensiunea Transfagarasan, Domeniul Danes Dracul si Vila Albota.
Extraordinar a fost! Ne-am relaxat, am vorbit, ne-am iubit, am ras... Am asteptat acest concediu multa vreme si acum, ca s-a terminat, ma bucur ca l-am savurat din plin.
O faza haioasa a fost ca la Balea Lac, prima oara cand am ajuns acolo, ne-a oprit din plimbare Ceska cu Benji si cu familia. Ne-a recunoscut ea. Ce mica e lumea, fetelor! E a nu-stiu-cata-oara cand spun asta! Am facut si 2 poze cu ei, o sa le pun in albumul "Prieteni Mariuca".
Asaaaa... acum referitor la ce ai intrebat tu. Nu stiu cate kg are carutul. Eu sunt multumita de el. Se strange usor, se manevreaza la fel, are sac incapator. Spatarul nu se lasa la orizontala, dar unghiul e mic. Manerul are 2 pozitii de impins, aparatoarea e mai mare decat la altele. Imi place si am inteles ca acum e la oferta pe net.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena creata, va pup am vazut pozele ,superbe, si am observat ca ti-ai luat carucior graco citi sport. ma uitam si eu la el ca e tare usor, vreo 5 kg. cum ti se pare? e ok? manevrabil ?se lasa spatarul la orizintala? Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Shose spune:
Cretzulina mea fruoasa va
am si va imbratisam cu drag.Vazut poze Mariuca noastra frumoasa... doamne da` mare s`a facut...Adica lungutza. Chiar adevarata domnisoara acolo pe canapea in living.
Ma bucur ca v`a priit vacantza.
Mi`e dor si de Irinuku si de bb Palugel evident, si de Doculetz si de inginer si de Mishu cu bb C, si de Iuliasi iris minunata.
Pe unde umblati fetelor? Uite cine vbeste...io
care am absentat cu caru`
Mishu succes la restante.
all si recomandatzi mi si mie pls un carutz USOR. Si dragut daca se poate. Pe la 6kg max ca m`a rupt cel vechi de spate.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Angi si Doculetz in sept. are sotzu` treaba la Cta. Va anuntz cu cateva zile inainte ca sa dau o fuga sa vad Pupiku si Dl Inginer live, plus mamicile dragutze.
Sa va zic, azi am luat premergator Pipetului. De la Chicco...ala DJ nu ,ai stiu cum cu muzicutze, ca un fel de pian si tobe si alte nebunii. Chestia e ca Pipetu nu a vrut sa stea mai mult de 5min in el. A apasat 2,3 butoane si gata a ridicat manutzele in semn ca vrea in bratze si apoi a inceput sa matzaie. Sper sa se obijnuiasca cu el pana la urma.
LauriciD draga mea ma bucur ca Eleni a acceptat pana la urma papica si cu linguritza. Stiu cat e de frustrant, zici ca numai a ta nu stie sa pape...si va ramane forever pe biberoane.
Pup. Cand pleci in Grecia?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Si sa va mai spun una. Pipetu a zis acum cateva saptamani, nu demult : Me-me intr`o zi (in sens de MAMA cred) si la 3,4 zile te-te ( in sens de TATA banuim noi).
Dar Ma-ma si Ta-ta deloc. Ce zicetzi, mai sunt bbii care nu zic mama si tata ci asa cum le suna lor mai frumos?
Oricum, am fost asa emotionati.... ! Mai nou te-te nu mai zice deloc, iar me-me numai cand plange.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Cretzulina mea fruoasa va am si va imbratisam cu drag.Vazut poze Mariuca noastra frumoasa... doamne da` mare s`a facut...Adica lungutza. Chiar adevarata domnisoara acolo pe canapea in living.Ma bucur ca v`a priit vacantza. Mi`e dor si de Irinuku si de bb Palugel evident, si de Doculetz si de inginer si de Mishu cu bb C, si de Iuliasi iris minunata. Pe unde umblati fetelor? Uite cine vbeste...io care am absentat cu caru`Mishu succes la restante. all si recomandatzi mi si mie pls un carutz USOR. Si dragut daca se poate. Pe la 6kg max ca m`a rupt cel vechi de spate.Shose si Pipetzica (12.02.2008)www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze Botez Sunt mare Povestea Nasterii |
are o prietena si e super dragut si super usor http://www.miniblu.ro/Categorii/Transport_si_sedere/Carucioare/Hauck/Carucior_sport_Sprint_rosu_-_Hauck
Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
miri_mik spune:
sara buna!
imi pica ochii-n gura dar trebuia sa scriu ca maine nush d emis e arata. cica lucrez part-time.. cate 8 ore, cu toti nebunii pamantului:(
deci:
VEN....pe langa ca mi se strange inima cand citesc ce citesc despre mathias, si c anus tiu cuc e as putea sa te ajut in caz de diaree... simt cum ma infuriu gradual de cate opri revad in minte pozele cu el si atela lui de "circ". imi vin o lumtime la gura si la degete, dar n-am sa exprim decat concluzia: bine ca sunteti acasa, acolo o s aputeti infrunta rujeola si diareea cu mai mult umor si rabdare si fara sa suferiti suplimentar inutil! capul sus mami, trece!
GATTA, o veste extraordinara pentru o zi deosebita ca cea de ieri! sper ca sunteti deja acasa, si ca saratel e vesel si mancacios! pupici multi pe varful nasului!
IRLANDEZA, nu cred sa aiba legatura cu cazatura. poate ca ar trebui sa vezi ritmul in care mananca, e mai repezila? nus e misca mai mult? nu executa mai multe suciri si invartiri? pana luni nu credsa fie grav sa astepti, dar pt linistea ta fa o programare dupa aia la medic. cu sughitsul... vrei sa-ti spun? acu la 31 de ani, daca rad cu pofta, nu ma mai opresc repede, si apa... e apa de ploaie:))) pup ochishorii aia de cristal zwarowski!
RALUK.M, AWEYA, ANANDREI, bine va intoarceti printre muritori strainelor:) mai des si maimult totushi! se impune ca prea ne citit din umbra:)
DANYBV, maaaaaaaaaaaaaaaaai, ce frumoshi sunt marinerii tai! ii ador! ptiu pe ei! cred ca ti-e sufletul cat varza cand t euiti la ei ce frumoshi sunt!
SHOSE, deci Pipetu' nu ne tradeaza, ramane la categoria "bulgaru'". bon, o sa facem eeforturi sa nu ne facem de ras sis a demonstram un potential la shunculitse care merita d eluat in seama:)))
NATHALIA si TINNA va cam faceti de cap... de und einainte s anasteti erati veterane, acu ne scrieti o data la secol! cred ca trebuie s aluam masura 46 la voi:)))
HONEY, felicitari pt job! dar care e job-ul?? acu... io inteleg ca esti impartita, dar tre sa vezi exact care-s prioritatile si de ce vreis a muncesti. la mine e clar, sunt dusa cu pluta, la tine sper sa fie motive mai serioase:))
ALINAATUDOR, voi erati cu oul? ce atata graba? mai stati putin, ca pana la 20 de ani oricum o sa manance din toate. si nah... daca socrul se plimba cu taxi prin oras... riscati sa mancati direct pui pe caldurile astea:((
VIRGO, pai astea-s vesti traznet fato! in sfarsit rasare soarele, se vede si capatul tunelului! bag sama ca n-ai mai trecut prin brux vinerea asta cum iti era in plan. noi din paris ne-am facut Koln dar a meritat oboseala si pishul lui bruno, printr-un crac in plin starbucks:))) tin pumnii sa se definitiveze luni!
CREATA! la forum in poarta oare cine bate? ea e creata noastra, ne saluta, ne atsatsa si... speram c anu ne lasa neconsolate numai cu doo mesaje dupa atata amar de tacere! bine ca te-ai intors, ca te dadeam pierduta si faceam reclamatie la posta! poze.....?????
ELLENUTA, baga reteta de tiramisu pe pm. ca mor de posfta! pliiiiiiiiiiiz!
STANCUTA SI MARY, sa stii ca parca fetele sunt verishoare, dar parca si voi aveti trasaturi comune:) sunt asa de curioasa, peste cativa ani, cine cu cine ramane prietena si cu cine o sa semene:))
MItsu, tradatoru', pune mana si invatsa ca meritsi si tu un 46. numa de ciuda ca te fatsai prin europa si nu te vad:(
EREENA SI IRINOUKA, pup in edit:)
MIKI de Finlanda, ce-am ratat? o sesiune cinematografica cu 402 bebei? cat de cool poa sa fie asta!!!!! si eu vreau, si numai sa vad organizarea, ca e nevoie de un cap tare deshtept sa puna treaba asta pe roate. dar la finlanda nu e rar asa ceva, e plin de oameni destepti acolo:) o asteptam pe sara sa se reveleze sa-i ia pe toti:)
GASCA DE CTA? ALIAS ANGI,ISI,DOCDECAP? trageti chiulul cu gratie?
Fetelor, nu mai pot, pic de somn dupa cum spuneam. vroiam sa va pun poze d ela covorul de flori din grand place dar... nu e cine. poate maine, daca n-am suplimentare in program. a, mi-a murit un peshtishor. intotdeauna am zis ca e doar o lighioana dar m-am ontristat cand l-am vazut cu burta in sus. sper doar s anu fi fost bolnav sa crape toti acu:(
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ellenuta spune:
helloooo
hai ca ne-am intors de la tara dar maine plecam iar .. e mai bine acolo pe caldurile astea!!
miri
multi .. ai ceva dulce pe PM!!!
creata ce v-ati mai plimbat. super, am vazut pozute. tare frumos a fost. am fost si noi vara trecuta cam pe acelasi traseu .. minunat!!! cretulina mica e o dulcineeee!!
aha .. eva are un prieten nou .. AICI il puteti vedea. e tare misto, i l-a facut cadou fina. catelul vorbitor de la fischer price .. numara, spune abecedarul, canta, numeste partile corpului ..
il recomand dar pentru mai incolo, acum e bun de smotocit ..
va pupaces, fug la
..
noapte buna!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
ANDREIUTZUL 
BEBE C. 
CARLA 
MATEI 
LA MULTE LUNITE SI ANISORI!! SA FITI SANATOSI, CUMINTEI SI PAPACIOSI!
ps .. cu intarziere dar sper ca se accepta!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE