Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 11
rlc_sandor spune:
Buna clopoteilor!Ne-a fost tare dor de voi dar in curand vom veni acasa si ne vom intalni mai des.Suntem alaturi de bebelusii bolnavi.
Am citit doar acest capitol si am nimerit bine:soacre si alimentatie,dar pe noi ne intereseaza al doilea subiect ca pe perimul am invatat sa il punum la punct.Daca stie cineva vreun site cu meniuri de 6-7 luni rog sa imi dea adresa ca nu am timp sa caut.
va pupa sonia
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
danybv spune:
fetelor am nevoie de ajutor , de sfaturi 
imi este si groaza sa mai merg la dr cu copii , prin cate am trecut
Maria mea a inceput sa aiba o usoara tuse , asa ca si cum ceva o zgaraie pe gat , ce as putea sa-i dau preventiv , ati intampinat careva dintre voi asa ceva ??? Multumesc anticipat pentru raspunsuri

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei
nemary spune:
nu am apucat sa citesc nimic, intru o fuguta sa va spun ca am vorbit cu Simona Gatta care va multumeste la toate pt sustinere si va transmite ca Sara este bine, au reusit sa-i scoata piatra endoscopic fara sa mai fie nevoie de operatie.
merg sa-i dau Dariei sa pape si revin.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danybv fetelor am nevoie de ajutor , de sfaturi ![]() imi este si groaza sa mai merg la dr cu copii , prin cate am trecut Maria mea a inceput sa aiba o usoara tuse , asa ca si cum ceva o zgaraie pe gat , ce as putea sa-i dau preventiv , ati intampinat careva dintre voi asa ceva ??? Multumesc anticipat pentru raspunsuri ![]() ![]() danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)Album poze De Ziua Marinei |
Sirop Eurespal - 2,5 ml de 2 ori pe zi.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui nemary nu am apucat sa citesc nimic, intru o fuguta sa va spun ca am vorbit cu Simona Gatta care va multumeste la toate pt sustinere si va transmite ca Sara este bine, au reusit sa-i scoata piatra endoscopic fara sa mai fie nevoie de operatie. merg sa-i dau Dariei sa pape si revin. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
BRAVO SARA !!! CE USURARE !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
| citat din mesajul lui nemary nu am apucat sa citesc nimic, intru o fuguta sa va spun ca am vorbit cu Simona Gatta care va multumeste la toate pt sustinere si va transmite ca Sara este bine, au reusit sa-i scoata piatra endoscopic fara sa mai fie nevoie de operatie. merg sa-i dau Dariei sa pape si revin. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |

CE BINEEEE !!!!!

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
miky_mamica spune:
fetelor am o veste buuuuuuuuuuuuuuna ... saratzica noastra a iesit din operatie si e bine.... au reusit sa extraga piatra pe cale endoscopica asa ca nu e taiata yupiiiiiiiiii. In plus s-a trezit din anestezie si a mancat un bibe de lapte plus 2 canutze de apa si acum s-a mai bagat o tura la somn. Mamica ei e fericita ca a scapat usor si abia asteapta sa vina acasa (poate maine... daca totul e ok)
I-au scos deja perfuzia si asta e un semn incurajator ...... sa dea Domnul sa fie bine si in continuare.
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008
danybv spune:
multumesc LalaD 
am mai uitat de la Andrei incoace , neuronul e de vina ![]()
Ce veste buna in legatura cu bebelusa Sarasa-i dea Dumnezeu multa sanatate si sa vina repede acasa si parintilor multa putere
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei
miky_mamica spune:
acum vad ca a scris si Mary mai devreme, asta e nu am mai stat sa citesc ...
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008
ramonab spune:
oooo ce bine

.Cand vine acasa?Cum se simte Sara?Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI